- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
Aktív témák
-
Evelin26
csendes tag
-
margithid
veterán
válasz
Muerte #48985 üzenetére
Aha, mondjuk nekem nem idle menne, hanem non stop, ezért is lenne fontos a fogyasztás.Virtuális gépek mennének rajta, csak kicsit félek, hogy az asztali szétzabálja a villanyórát
Haver év végén 30-40k-t fizetett rá mikor asztali gépet használt, notinál nincs ilyen, igaz ez nem most volt és régi amd proci.
Igazából az se érdekelne ha a 77W-ot megkajálná, mivel ez is csak duplája a notiénak.csak ne 150Wokat
Olvastam lesznek nagyon jó enegriatakarékos processzorok, de csak haswell alapokon, az meg még minimum április... -
psg5
veterán
válasz
Muerte #48427 üzenetére
Még egyszer köszi. Most már , bár a teszt elején tartok, 64 fokra ment csak fel.
Ja és a hűtőborda végén a venti elején teljesen el volt dugulva a kosztól. Ráfért a pucolás és meglepően gyorsan ment, könnyen szedhető volt. Köszi!Na 66 fok, még mindig jóval kevesebb mint a 80...
-
juve600
nagyúr
válasz
Muerte #48391 üzenetére
néztem azt is,free dos volt alapból a gépen és abból marad valami ami fogta gépet,utánna azt sikerült letörölni és win ujraraktam, most nem fogja semmi a gépet a feladatkezelő szerint,viszont lassan áll fel a rendszer és az akksi is sztem jobban merül mint kéne,valami biztos van még de nem tom hol keressem
-
juve600
nagyúr
válasz
Muerte #48378 üzenetére
üdv !
na megnéztem ezzel a HWINFO progival
eredemény :
core thread usage 100%
92%
98%
92%
94%cpu hőfok max core0 61 fok
max core1 64 foknvidia gpu hőfok max 63 fok
gpu core load 99 %
gpu fan 100 %megnéztem a cod bo,mw2, sniper elite v2 rendszerigényét és bőven futnia kéne a gépen mindegyiknek,a bo sajnos akad is közbe 30 körüli fps, mw2 50-60 max fps, megnéztem a cod4-el ami tényleg nem gépgyilkos játék és ott is 30-40 fps, ja és pingem 200-300 körül van a 20 mbites nettel
nem értemvan egy másik laptopom,acer 5742, corei3-370,4gb ram,gt540
ennél 100 alatt van a ping és jobbak a fps adatok minimum 10-20 fps-el
nem tom mi lehet a gond -
jocomen
aktív tag
válasz
Muerte #47525 üzenetére
Köszi a linket !
Egy hasonlóról olvastam már itt régebben egy cikket. Valaki barkácsolt egyet házilag.
Az lenne a kérdésem, hogy USB3-ra dugható, ilyen nyákról tud-e valaki? Mert az, ha jól tudom, 2x ekkora sávszélességű, azaz 2xPCIe, ez meg csak 1xPCIe.Ja és hol lehet Bp-en ilyesmit kapni?
-
ravail
senior tag
válasz
Muerte #47415 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szie Muerte75!
Szerintem, az AIDA64 azért egy kicsit többet ír ki mint a feszültség adatok. Itt van ez az én -haldokló- Asus F7E akkumról a válaszom írása alatt készült AIDA64 kép:Func93!Van ez a BatteryMon nevezetű ingyenes programocska. Ha letöltötted és telepítetted, töbek között a "Battery Information"-ra kettintva ezt adja (Ikonsor 3.ikonja):
Megjegyzem, hogy a program lírása szerint nem, de nállam évek óta fut win7 x64 alatt.
-
vodika
tag
válasz
Muerte #47367 üzenetére
Szia! Lefuttatom a teszt progit, meg bebootolok egy MiniXP-vel azt meghajtom a vasat. Ha azon nem bukik el akkor jöhet a software. Ami engem idegesít az a Hiren's CD-s bootolás utáni gépleállás tegnap éjjel. 4-szer játszotta el egymás után. Nekem ez nem software-nek tűnik, de legyen igazad. Valszeg jobban járok ha csak egy Windows7-et kell vennem mint egy új alkatrészt a gépbe. habár garis még a vas szerencsére...
Köszi a segítséget! -
vodika
tag
válasz
Muerte #47352 üzenetére
Hali. Köszi a választ! A melegedès nekem is megvolt de csinálja a gèp 1 napos állás után is illetve amikor elindul akkor a szenzorok CPU-ra 51 fokot ir mindkèt magra. Pedig akkor már futott 5 órája. Húzva nincs, ès játèk sincs rajta. Ami a Vistát illeti nekem bajom nincs vele ès aVista nem magyarázza a Hire's cd-s bootolás utáni fagyásokat sem.
-
mutyi
senior tag
válasz
Muerte #46975 üzenetére
Na ez az, hogy nincs basszus.
Egy 1201N video alapján kaptam szét és ott van cső meg a venti is sokkal nagyobb, pedig szinte ugyanez a felépítés.
Na itt ha hiszed ha nem, a "hűtőborda" nem más mint a topcase,annak ugyanis a két chipnél ahol érintkezik vele ott van rajta egy-egy kitüremkedés ami valami fémes szarból van és elvileg attól nem melegszik. Meg arra van ragasztva a másik csip hűtésért felelős ragacs.
Én még ilyen megoldást nem láttam -
Cold5
senior tag
válasz
Muerte #46708 üzenetére
Igen.
Egészen pontosan ez: [Kingston]Muerte75:Igen, tudom. Rengeteget átnyálaztam, mielőtt vettem, vehettem volna használtan is, vagy más márkát (olcsóbban), de mindig Kingston-om volt, gondoltam nem lehet baj...
-
-
Müszi
senior tag
válasz
Muerte #45128 üzenetére
Az rendben is volna, sőtt az Aida szerint 1066, 1333, 1600 és 1866Mhz is támogatott. Engem csak az érdekelne, hogy mivel a biosban nincsen semmilyen rambeállítási lehetőség, fog-e menni az 1600-as a névleges frekijén, vagy esetleg mivel gyárilag 1333-as modulra van állítva az újak is ezen a frekin járnának. Utóbbi esetben bőven elég lenne egy 4gb-os modult vásárolnom. Ez volna a gép és most 9-9-9-24 en megy a ram 1333Mhz-en.
-
Tauren45
aktív tag
válasz
Muerte #44768 üzenetére
Üdv.
SSD hol a fenébe tudna kiadni ilyen hangot?
Amúgy futtattam már elég sokszor a gyári megadott sebességeket karcolja is, úgymond nem tapasztaltam eddig más hibát.
Holnap majd szétszedem kiszedem az SSD-t és bekapcsolom a gépet, hátha nem az SSD a hibás. . .
Köszi a tippet.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest