- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
válasz
felhasználó2 #47868 üzenetére
Erre gondoltam én is.
Köszi,de már megoldódott.
MSCONFIG-rendszerindítás-speciális.
Pipa volt a max. memória mellett. -
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #47868 üzenetére
Drága Barátom!
Az eset megfejtve!!! A kolléga nem semmi hozzáértésről tanúskodik...nussa5
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #47864 üzenetére
WIM fájl-ból kelllett volna csodát tenni (ráment volna a nap), MBR hibára hivatkozott, úgyhogy jól tetted....a jelzett hiba kijavul majd, ehhez képest elenyésző.
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #47862 üzenetére
Amúgy sem lett volna egyszerű rendbe hozni, mert szerintem sérült volt már a recovery partíció....
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #47858 üzenetére
Szia,
Hol tart a folyamat? Live lemezzel sem látsz semmit?
-
felhasználó2
tag
válasz
felhasználó2 #47856 üzenetére
Na most kezdtem beszarni tényleg. Gparteddel ledúrtam és sehol egy meghajtó a windows telepítő varázsló szeme láttára :S
Eh. Hagytam volt úgy a gépet ahogy van, spanyol oprendszerrel magyarosítva. Mind1 most már ezt kell megoldanom délutánra.
Ötlet?
-
felhasználó2
tag
válasz
felhasználó2 #47855 üzenetére
Arra gondoltam gparteddel ledúrom az oprendszer meghajtóját, hátha akkor engedi feltenni az sp1es windows 7-et. Vélemény?
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #47845 üzenetére
OK, már értem, akkor majd holnap "tiszta fejjel"...
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #47837 üzenetére
1. Tedd be a Windows installációs lemezt és indítsd újra a gépet
2. Válasz ki a nyelvi beállítást, majd klikk "next"
3. Klikk "javítsd a számítógépet"
Amennyiben nincs lemezed, vedd fel a kapcsolatot a rendszergazdával
vagy a számítógép
gyártójával, kereskedővel.Érdekes, elsőre nem értem....Igen, telepíted és a hozzátartozó kóddal aktiválhatod....
-
nussa5
aktív tag
válasz
felhasználó2 #47837 üzenetére
Tehát a recovery consol előjön az F11-re. Ott nem kérdez rá valami olyan szöveggel, hogy a folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt? Nekem úgy rémlik, mintha ilyesmire kérdezne.
A gép alján lévő széria számmal nem tudod online aktiválni, mert ezek OA, a gyártó által felrakott aktivált windowsok. -
Sixty21
aktív tag
válasz
felhasználó2 #47828 üzenetére
Köszönöm a lehetőséget. De anyósomnak lenne és új kéne ami garis és korszerűbb ha lehet. Ebben esetleg tudsz segíteni?
-
nussa5
aktív tag
válasz
felhasználó2 #47822 üzenetére
Hát nem egy egyszerű mutatvány ennek a notinak a kitakarítása, de ha jó a kézügyességed és van rá időd, akkor biztos Te is megtudod oldani. Nem tudom a hp.-nél a recovery az nem az F11-es billentyűvel hívható elő?
-
nussa5
aktív tag
válasz
felhasználó2 #47820 üzenetére
Ezzel a programmal át tudod állítani a nyelvet magyarra. Vistalizator 2.51
-
felhasználó2
tag
válasz
felhasználó2 #47589 üzenetére
Sziasztok
Korábban már írtam azzal a témával kapcsolatban, hogy külföldi billentyűzetet szeretnék magyarosítani, de kompletten. Nem csak a betűket, hanem a kiegészítő billentyűket is. Mivel spanyol klaviról van szó, így az insert, home, end, page up/down stb billentyűket is keresgélni kell. Tudtok olyan matricázást ajánlani, amelyek tartalmaznak minden billentyű feliratot, ami a általános kiosztásnak megfelel? Esetleg szemére szabottan készíthető ilyen?
-
use_r
tag
válasz
felhasználó2 #47589 üzenetére
Hát én úgy tudom, hogy a legtöbb számítástechnikai boltban lehet kapni ilyen matricát. Az igényesség meg rajtad múlik, hogy mennyire vagy türelmes ragaszgatni.
Igényeség 2 - A fekete bill.-hez ne fehér matricát vegyél.
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #47579 üzenetére
Külső átmérő: 7,4mm, Belső átmérő: 5mm, 1pin - Center Pin - "középső" tüske. Lehetséges, hogy elég a 65W-os is (18,5 V - 3,54A) ezt Te látod, VGA stb..
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #47569 üzenetére
Szia,
90W (19,5V 4,62A) szvsz, jó a DELL adapter hozzá...
-
köszörü
tag
válasz
felhasználó2 #45973 üzenetére
helló privátban küldöm a megoldást
a gép hibátlan más a probléma !! -
DanielK
addikt
válasz
felhasználó2 #45973 üzenetére
Akkor az ultimate-tel lesz a probléma. Meg kellene tudni, hogy mikori a laptop és rákeresni a googleben, hogy mivel adták annó ezeket a gépeket. Jó eséllyel így elsőre menni fog.
Sajnos így elsőre jobb ötletem nincs.
(ha van elfekvőben - bár kétlem -egy 2.5" hdd pluszban, akkor ki kellene cserélni, hogy azzal megy-e) -
ravail
senior tag
válasz
felhasználó2 #45952 üzenetére
Azzal a géppel, amivel itt jelen vagy, illetve amiről fórumozol, arra kellene letöltened az EaseUS-t és végigcsinálni amit mondtam. Majd az így létrehozott boot eszközről bootolva kellene az összes particiót törölnöd arról amire nem tudsz telepíteni. Sajnálom, de ennél részletesebben már nem tudom leírni.
-
DanielK
addikt
válasz
felhasználó2 #45952 üzenetére
igen.
Aztán lesz egy olyan program, hogy gparted (partícionáló program)
ha csak egy vinyó van a gépben, akkor ne aggódj mehet neki a delet (azt hiszem angolul van) -
DanielK
addikt
válasz
felhasználó2 #45948 üzenetére
az easeusnak van egy olyan opciója, hogy bootolható lemezt készít, tehát felállás előtt megkapod a programot.
A másik lehetőség a gparted, amit elindítasz (végig nyomogatod az entert, amíg nem jelenik meg egy live linux) -
7ER
aktív tag
válasz
felhasználó2 #45900 üzenetére
Szerintem a Windows installálásakor te a felajánlott menüből rossz menüt választasz.
Nem a helyreállítást kell választani, hanem az újratelepítést.
Ekkor egy idő után kiadja a menüt hogy mit szeretnél.
Ekkor klikk a partícióra majd a törlés menüre. Ha több partíció van rajta, akkor egyenként mindet törölni kell. Amikor ez megvan, akkor klikk a C meghajtóra és utána a formatálás gombra. Ha ezzel készen vagy, akkor újra klikk a c meghajtóra, majd a telepítés (tovább) gombra.
Ne hozz létre újabb particiót, majd a program önállóan megcsinálja. . . Innentől kezdve mindíg az OK vagy tovább gombot használd. Újraindulás esetén már ne használd a CD vagy USB boot-ot, de hagyd a meghajtóba a telepítő lemezt (USB-t).
Amennyiben nem állna fel USB-ről, abban az esetben 3 variáció van.
1: Nincs engedélyezve az USB boot.
2: Nem a megfelelő USB portot használod. (mert több usb port esetén is csak az egyikről bootol be)
3: Nem megfelelő a pendrive bootszektor.
Sok sikert. -
válasz
felhasználó2 #45912 üzenetére
"...és mivel nem volt még ehhez a programhoz szerencsém jobb félni-mint megijedni alapon álltam hozzá"
Igen, pont ezért adtam azt a "virtuális jó tanácsot", amit. Ugyanis az, ami miatt "megijedtél", az egy olyan alapvető dolog, aminek semmi köze a GPartedhez, plusz ha már ilyen dolog is "megrémiszt", akkor jobb ha a Gparted-ről el is feledkezel(vagy megkérsz valakit, aki használta már többször), az ugyanis Linux alapú szoftver, azaz nem a Windows-ban megszokott partíciószerkezetet, meg partíció betűjeleket stb fog megjeleníteni, hanem teljesen mást. Ha "idegességedben" majd rákattintasz oda, ahova nem kellene, akkor akár egy másik meghajtót zúzhatsz le, nem azt amit kellene(már ha több meghajtó is van a gépben). Ezért írtam, hogy több kárt okozhatsz magadnak.Javaslom, hogy inkább ravail által javasolt szoftvert használd, az ismerősebb lesz, nem fog gondot okozni a használata(vagy legalábbis nem okozhat).
-
ravail
senior tag
válasz
felhasználó2 #45914 üzenetére
Ezt Te tudod.
-
ravail
senior tag
válasz
felhasználó2 #45910 üzenetére
Töltsd le az "EaseUS Home Edition"-t, telepitsd, csinálj vele egy boot-olható EaseUS-t tartalmazó tetszés szerinti eszközt, bootolj be róla. Az EaseUS-on belül jobb egérgombbal kattints a HDD-dre, és válaszd a "Delete all partitions"-t. Klikk. OK. És üres és particionálatlan lesz a HDD-d. Kezdheted a win7 tetszőleges verziójának hagyományos telepítését.
-
válasz
felhasználó2 #45910 üzenetére
Szerintem inkább kérj meg egy ismerőst vagy bárkit, aki tisztában van pl azzal, hogy a billentyűzetet nem lehet felülírni...
A hozzászólásaidból kitűnik, hogy jobb, ha egy hozzáértő emberkére bízod eszt a feladatot, mert csak nagyobb gondot fogsz okozni magadnak, mint ami van jelenleg...
-
felhasználó2
tag
válasz
felhasználó2 #45909 üzenetére
Reméltem, hogy 4 óra alatt cask meg tudom oldani, mielőtt elmegyek de nem sikerült. Egyelőre a program sem segített rajtam, ugyanis nem találom melyik opció lenne az , amelyik rám nézve segítene, leformázná a vinyót a
Gparted live (deffault settings)
Other modes of gparted live
Local os in hard drive
memory testnégyesből.
biztos nem az utolsó kettő. hülyeséget pedig nem szeretnék indítani
így is az elsőt mikor elindítottam ijedtemben kikapcsoltam a gépet , mert olyan ismeretlen dolgokat írt, ami a billentyűzethet kapcsolódhatott és nem szerettem volna ha felülírja a amgyar billentyűzetemet szóval idegesen de kénytelen vagyok itt hagyni. -
ravail
senior tag
válasz
felhasználó2 #45907 üzenetére
Ha kiírja, nyilván az is jó. Akkor semmit nem kell letöltened, és telepítened. Csak segíteni akartam, és ez a kis progi ingyenes és jól teszi a dolgát.
Az ajánlott partició kezelő mellett is van sok más, pl. az EaseUS, ami a telepítés után tud Boot-olható CD-t vagy USB pendrv-t késziteni, amiről boot-olva törölheted a particiókat. -
ravail
senior tag
válasz
Szia!
Az ISO-t nem kell kicsomgolni, mivel az egy CD vagy DVD-ről készített "kép". Valamilyen, akár ingyenes programmal az ISO-t írd ki CD-re(vagy DVD-re, akár a törlése után az ujraírható lemezedre). Ilyen program sokféle van itt is egy a sok közül --> Astroburn. Letöltöd az Astroburn Lite-ot (Free), telepíted, és az ISO-t kiírod lemezre. -
válasz
felhasználó2 #45901 üzenetére
Nem is az 1 darab ISO-t kell kiírni, még csak nem is kicsomagolni(mert akkor nem fog boot-olni), hanem lemezképként kiírni. Legtöbb CD/DVD író progiban van ilyen funkció.Látom már kaptál korrekt választ
-
Dell XPS
veterán
válasz
Szerintem, ebből az ISO-ből írhatsz bootlemezt......semmi gond, megértelek!
-
DanielK
addikt
válasz
Nem írtál még lemezképformátumot lemezre?
Azért nem bootol, mert nem kell kicsomagolni. A lemezíró programban kell kiválasztani, hogy a forrás egy lemezkép. A többit elintézi. Ingyenes ilyen progi: infrarecorder -
felhasználó2
tag
válasz
Természetesen én vagyok a dühből fakadóan a figyelmetlen és az idióta. Biztosan iso-ba kell feltenni a lemezre és menni fog.
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #45896 üzenetére
Látttam megjött már a válasz...GParted-el letudod szedni a particíókat, különösen hasznos, amikor Linux van fent, és windows -t szeretnénk rátenni.....
-
DanielK
addikt
válasz
felhasználó2 #45896 üzenetére
live usb-t így tudsz csinálni. de egyszerűbb, ha kiírod egy cd-re (újraírható is ok) és úgy bútolsz be. Ez látni fog mindent és ezzel törölj mindent le a hddről, ha nincs rajta semmi fontos.
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #45894 üzenetére
Amennyiben nem fellelhető semmiképpen, akkor amit DanielK írt, próbálkozni felfelé, vagy szerintem Ő sem tudta, hogy lehetnek fontos "particíók" rajta, és azt nem lehet bántani. Amennyiben nem érdekes, hogy mi van rajta, akkor "letúrni", és ennyi.....
-
DanielK
addikt
válasz
felhasználó2 #45890 üzenetére
Az nem túl jó. Kapott hozzá valamit? Papírok, dobozok. Azon is lehet még.
Ha nem, akkor "lentről" (Home, Home Prem, Pro, stb) el kell kezdeni próbálgatni, vagy megnézni neten, hogy hasonló gépeket, hasonló időben milyennel árulták. (a 32 és 64 bites között nincs különbség, csak a home-pro-ultimate között tesz különbséget - legalábbis nálam így volt) -
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #45886 üzenetére
Akkor az a gond amit: DanielK is említ, más változat nincs otthon?
-
DanielK
addikt
válasz
felhasználó2 #45887 üzenetére
Lehet ez a probléma. A laptopot előtelepített windowssal vette, ha igen, akkor fordítsátok meg és ott lesz a hátulján egy hologramos matrica. Azon rajta lesz. És olyan telepítővel kell próbálkozni.
Illetve jó lenne egy normális particionáló progival megnézni azt a lemezt. Lehet ott az a recovery partíció. Pl egy live linuxxal, de a legjobb lenne ezzel.
-
DanielK
addikt
válasz
felhasználó2 #45883 üzenetére
Milyen van fent (Home, Premium, Pro, Ultimate) és milyen lemezzel próbálkozol?
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #45883 üzenetére
Érzékeli az eredeti gyári telepítőt, és azzal van a gondja, hogy az általad berakott lemezzel nem fogja tudni javítani, mert nem ugyanaz (nem kompatibilis) Nincs rajta "recovery system" (rejtett OS particíó)?
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #45881 üzenetére
Szia,
Gondolom a fordítást értetted, megpróbáltad javítani a telepítővel, amit kér?
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #45522 üzenetére
Rossz a "link", elnézést, keresem azt ami tartalmazott hasonlót!
Szerk: a link rossz volt, de az ár "kiváló" szvsz......
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #45522 üzenetére
Semmi gond, tessék: [link]
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #45516 üzenetére
Hali,
Itt megtalálsz mindent, gondolom, core i7 keresel...[link]
-
vilmaboy
őstag
válasz
felhasználó2 #45516 üzenetére
ipon? árgép?
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #44651 üzenetére
Szívesen, esetleg itt is érdemes rákérdezni: [link]
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #44622 üzenetére
Hali,
A múltkor küldtem egy linket, ott szinte minden adapter, akkumulátor megtalálható. Nincs már meg Neked?
-
köszörü
tag
válasz
felhasználó2 #44620 üzenetére
helló ime az adatok [link]
-
vilmaboy
őstag
válasz
felhasználó2 #44620 üzenetére
az eredeti töltőjének milyen színü a csatlakozójának a vége? fekete-sárga...stb.
-
Kbali
nagyúr
válasz
felhasználó2 #44278 üzenetére
Szerintem igen, de kérdezd meg - anno nekem is csak beütötték a szériaszámot, mivel regisztráltam a gépet és úgy ellenőrizték a garanciát.
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #44125 üzenetére
Hali,
Ilyen kell hozzá...[link]
-
válasz
felhasználó2 #44028 üzenetére
Ja, értem.
Egyébként az aprók közt is van aki tud adni számlát.
Tulajdonképpen mennyit fog elkölteni az upgradera?
SSD már nem fér bele? Vagy egy 7200-es fordulatú merevlemez?Ha a mostani ramra vagy kíváncsi, azt ki tudod olvasni a CPU-Z "SPD" fülében. Az a memóriamodulok SPD chipjéből olvassa ki a gyártó/típust.
De nem lesz gond vele, ezeknél már az se lényeg, h egyforma ramok legyenek. -
válasz
felhasználó2 #44025 üzenetére
SO-DIMM az, csak a BIOS-ban DIMM-ként (dual inline memory module) hivatkoznak rá. A SO- az csak a kis méretet jelenti, BIOS-ban ezt nem kell odaírni.
Itt tudsz hozzá keresni:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/memoriak/notebook_ram/ddr2_ram/listaz.phpAz milyen gép volt, amibe asztali modulok mentek. Jó régi lehetett.
-
válasz
felhasználó2 #43998 üzenetére
Ezeket a procikat kezeli:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
Viszont inkább P-vel kezdődőket keress, azoknak 10Wattal kisebb a fogyasztásuk. Itt pl. van P8700 10ezerért.Ram: még egy 2GB-os 800MHz-es modul fér bele, ahogy már írták.
Én SSD-t vennék bele, ha nem tudja mire költeni a pénzét..
Na az felgyorsítja a műveleteket. -
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #43998 üzenetére
Köszönöm!
"A vinyóval nem hiszem hogy probléma lenne, csak nagyobbat vennénk bele."
Vagy esetleg SSD-t, mert ez ami igazán látványos egy laptopnál, és még maradna tárhely is...ha már fejlesztünk, és van rá pénz.
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #43991 üzenetére
Hali,
Itt találtam egy CPU-t (T9500), amit kezel és igen jó, ha nem a legjobb. Jegelték ugyan hét napja, de kérdezz rá mert még nem kelt el. (nem lehet tudni miért húzódik)
A RAM adott: 2x2 GB DDR2 800MHz (sztem Te is láttad)
Az alaplapra rátudsz keresni, de az nem fog semmi információt mondani, legalábbis fejlesztési lehetőségekről......"T9300" eddig nem találtam, amennyiben sikerül a fejlesztés, nem árt majd a BIOS frissítése...A14'A második link nem működik, de sztem: GM45 Express Chipset
-
vilmaboy
őstag
válasz
felhasználó2 #43988 üzenetére
Tegyél fel egy Aida-t. Az megmutatja neked az alaplap pontos típusát. Nade... laptopnál inkább a chipsetet és a foglalatot nézd. plusz vannak gépek, amiknek a bioszát lekorlátozzák szándékosan. Azt meg újraírni nem is olyan egyszerű. Ahoz már egy jó szerviz kell. Nem egészen úgy van mint asztalinál. Ott a hűtést stb is könnyen cserélgeted. Nehogy belefuss, hogy veszel egy erőssebb procit, ami még belemegy, jó a chipsetthez és nem tudod hűteni rendesen. Mobil procikat ráadásúl nem is lehet minden sarkon kapni... Nem olyan egyszerű dolog ez, mint az asztali gépekben.
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #43088 üzenetére
Nem kell semmilyen papír az igazolásához, ha a DELL oldalán nem járt le !!
-
válasz
felhasználó2 #43088 üzenetére
minden további nélkül.
-
Dell XPS
veterán
válasz
felhasználó2 #43081 üzenetére
Szia,
Sok választást nem hagyott Neked. Egy javítást megpróbálnék......
-
urdug
aktív tag
válasz
felhasználó2 #36487 üzenetére
Itt érdeklődj! [link]
-
felhasználó2
tag
válasz
felhasználó2 #36487 üzenetére
De nehéz elhinni, hogy az egészet ki kell cserélni :S
Találtam egy ilyet, eddig ez az egyetlen.
http://www.laptopalkatreszek.hu/laptop_szerviz/
Billentyűzet hibák:
Billentyűzet csere: ha a gombok lenyomás ellenére nem működnek, vagy lenyomásuk nélkül is gombnyomást érzékel, a billentyűzetet cserélni kell, nem javítható. A billentyűzetek beszerelése ingyenes!Mechanikai probléma esetén (letört-levált gomb) megoldható a gombok javítása 1.000Ft+ÁFA/db áron (nagy gombok, Enter, Space, stb. 2.000Ft+ÁFA/db) , ha van hozzá mechanikánk, ez sajnos látatlanban nem mondható meg, mindenképpen be kell hozni hozzánk legalább a billentyűzetet.
Írtam pár noti szervíznek is!
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
felhasználó2 #36485 üzenetére
Ha elpattan a pöcök, akkor az a billentyű már nem fog rendesen a helyén maradni. Vagy komplett billentyűzetet kell cserélni, vagy egy hibás billentyűzetről kell leszedni azt a billentyűt. Az is macerás művelet, ott is el tud pattanni.
-
kendeee
aktív tag
válasz
felhasználó2 #36476 üzenetére
Soha nem jöttem volna rá, mert csak a "mindegy mi lesz" alapon notebookjaimon frissítettem eddig biost. Sztem köszörü-nek lehet igaza, meg a windows-nak. Valamiért a bios nem kapcsolt át és a win is ezt észlelte. Neked nincs rajta led visszajelzés?
Gericom hummerem bios frissítésnél szállt el, ott eepromot kellett kiszedni, kínlódni a sok lementett bios-sal, melyik lesz neki jó....Azóta kerülöm a frissítést. Szerencsére akkoriban fujitsu is gyártotta ugyan azzal a kiépítéssel a notebook-ot, csak a burkolat volt más. És abból volt is mentett bios-om.
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
felhasználó2 #36474 üzenetére
Az élet apró örömei
Még én se jöttem rá, hogy bios-t kell frissíteni, hogy menjen a wifi OS reinstall után.
-
kendeee
aktív tag
válasz
felhasználó2 #36472 üzenetére
Értelek, csak az msn nem szerepelt. Nekem is medionom van jelenleg használatban, itt a wifi FN+F1. Egyébként gratula, hogy megoldottad a problémát.
-
köszörü
tag
válasz
felhasználó2 #36467 üzenetére
helló töb gépnél tapasztaltam a problémát ujratelepités után
a thosibánál és a siemensnél a power management +hootkey
programok kapcsolják be a wifi adaptert addig minden kisérletre azt irja hogy nincs bekapcsolva az adapter
mivel a régi oprendszerrel müködött ilyen jellegü a te problémád is -
kendeee
aktív tag
válasz
felhasználó2 #36467 üzenetére
Ne haragudj.
Medion honlapján van 7 db e6220-as, mindnek megpróbáltad letölteni a driverét?
-
kendeee
aktív tag
válasz
felhasználó2 #36452 üzenetére
Tessék bekapcsolni a wifit!
-
Caesarion
aktív tag
válasz
felhasználó2 #30810 üzenetére
hello,
(1) monitort passzolom, nem értek hozzá(2) billentyüzet matricára már 2005ben gondoltak, biztos hogy nem futott ki azóta. Ezen a linken elindulhatsz a keresésben [sony keyboard stickers],
rosszabbik esetben keress egy megfelelö mintázatot és nyomtattasd ki [pilóta-kollégával] - jó minöségü matricákat készít, s a gépe amilyen ügyesen vág, valszeg még a gombokat is kimetszi neked így csak le kellene szedned a zsírípapírról és ragasztani.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
felhasználó2 #29968 üzenetére
Termeszetesen kiirna mindent . Everes frisebb verzioja az aida
-
Muerte
addikt
válasz
felhasználó2 #29968 üzenetére
Aida64 kiír minden szükséges információt a gépről [link]
-
Csabee.
nagyúr
válasz
felhasználó2 #29958 üzenetére
Simán megtudod csinálni! HP honlapján kikeresed a típust, ha ott nem találod, akkor manuálisan az Everest kiírja mindig mi van a gépbe s az alapján újratudod húzni a rendszert!
Everesten belül majd megjeleníti a hardvereknél a sárga kérdőjelet amihez kell driver.Talán ez a tiéd.. [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- YouTube
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Revolut
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest