- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
-
Hege08
csendes tag
válasz
kenwood3 #33628 üzenetére
Én jó 1,5 éve vettem egy ASUS notit, egyből hibás is volt, nem töltött be a windows, illetve ha be is töltött, lefagyott. Visszavitem 2 munkanapon belül a boltba, ahol arra jutottak, hogy a HDD volt hibás, kicserélték. Aztán később megint visszajött a hiba, és visszavittem megint, mire elküldték szervízvbe. Ha jól emlékszem, egy mésfél hetet mondott a fickó, annyi lesz. Hogy ez gyakorlatban mennyit takart, nem emlékszem pontosan, de körülbelül 2 hét volt. (Paksról). Gond azóta sincs vele, igaz továbbadtam már, de a gazdáját ismerem, és meg van elégedve vele. Annyi, hogy egy undorítóan nagy fehér matricát ragasztottak a fedelére, amit ésszerűbben az aljára is tehettek volna.
Amúgy otthoni használathoz én mindig külső billel + egérrel használom a notim, sztem érdemes inkább azokat "koptatni".
-
válasz
kenwood3 #33628 üzenetére
Hát ha garanciális, akkor én azért csak visszavinném gariba, majd évek múltán, mikor el akarod esetleg adni/cserélni a gépet (sose lehet tudni), ez nagyon erodálja a gép értékét.
Nem tudom meddig lesz ott, pár hétig biztosan.
Inkább az Asus topicban kellene megkérdezned, esetleg a szerviz is megmondja, h ez meddig tart, vagy tudnak-e adni addig cserekészüléket.
De külső egeret ettől függetlenül érdemes venni, szvsz gyorsabban lehet vele használni a gépet. Meg a sok használattól a tapipad gombjai kifényesednek, esetleg a festés is lekopik róla.
-
-
-
gulya02
csendes tag
válasz
kenwood3 #33073 üzenetére
Igen én is ugyan ezt olvastam. Csak ugye ahol vettem nem is értettem miért a 64 bitest ajánlotta, akkor egy szerelőt is kérdeztem az meg annyit mondott hogy az én döntésem melyiket rakom mert mindegy. Mondom ezzel a válaszával sokat nem segített. De most már így tudom hogy mit raktjak fel.
-
lujo10
aktív tag
válasz
kenwood3 #32342 üzenetére
Köszi, megnéztem az aida64 szerint ATAPI, emlékeim szerint ez IDE-t jelent, ha nem tévedek.
kaligula: kb. merre keressem azt az ominózus csavart, mert akárhogy is nézem nem találok olyat, ami az írót fogná, csak a burkolathoz tartozót (ahogy látom), ill. igazából csak 2 csavart látok, 1 a gép bal első sarkánál, 1 meg néhány cm-rel jobbra tőle.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
kenwood3 #31650 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!Én is így gondoltam,csak megerősítést vártam,mert nemigen volt dolgom DDR1-es notikkal és a tapasztalt szakiknak inkább hiszek,mint a gyári specifikációnak.Ismerős kért meg,hogy szerezzek neki memóriát és nem szívesen vennék olyat, amivel nem megy.
Üdv!
Szigma
-
atenza
senior tag
válasz
kenwood3 #31618 üzenetére
Köszönöm, a bios tudja akkor kezelni? Csak simán belerakok egy olyat amire azt írja támogatva van azon az oldalon amit linkeltél és működik? Nekem asztali gépem van és ahhoz értek, de a noti nem az enyém de szétkaptam és ha csak ki kell cserélni akkor megoldom én is azt nem kell ahhoz szerviz, csak félek h valami kompatibilitási gond lesz
-
-
il_v
csendes tag
válasz
kenwood3 #31544 üzenetére
Úgysem, se kép se hang, pedig most is rávan dugva a töltő is. Basszus ezt nem hiszem el eddig semmmi baja nem volt, nemrég vettem le a töltőről és ugye kiírta hogy 10% van hátra mondom jó akkor bedugom és nem érzékelte, aztán lemerült, ennyi. És most már be se tudom kapcsolni
Megfigyeltem, hogy a töltő mellett van egy kis sárga led, az néha szakaszosan villog ennyi.
jajjj mi lesz most mitévő legyek
-
odipapa
senior tag
válasz
kenwood3 #31476 üzenetére
Ettől félek én is, de nemtom nem-e jobban járnák ha visszaküldeném az üzletbe, mivel ez nem jó ómen meg nem is biztos hogy akarok ASUS-t ezek után.
Van az a dolog a boltoknál hogy 3 napon belül cserélik vagy visszafizetik az árát, netes rendelésnél meg valami 8 nap hogy akár indoklás nélkül is vissza adhatod.
Van erről valakinek pontos infója?
Én a neten rendeltem egyébként. -
hesszan
aktív tag
válasz
kenwood3 #31133 üzenetére
Szia.
köszi, h még foglalkozol vele, én már feladtam!
remélem h a kábel jó az asztali alig 2hónapos gép, és a kábelt ehhez a teszthez bontottam ki a fóliából, alaplaphoz adták tartozékként. (ASUS) úgyhogy feladtam, majd a céges helpdesket megkérem nézzék meg ha ráérnek, én meg veszek egy új vinyót. (majd valamikor 1-2 héten belül) -
bandi0000
nagyúr
-
egon111
csendes tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest