- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz
tvamos #36320 üzenetére
Ezzel 2 baj van. A multiméter, amikor ellenállást mér, akkor feszültséget kapcsol a mérőcsúcsokra. Nem tudom, hogy árthat-e, de nem szívesen próbálnám ki. A másik meg, hogy az alaplapon oda kapcsolódnak más áramköri elemek is párhuzamosan, tehát ugyanúgy jelezhet zárlatot, ha nem ér össze ott a forrasztásnál.
-
urdug
aktív tag
válasz
tvamos #36317 üzenetére
A fénykép tanúsága szerint elég (kontár) módon lett kioperálva! De ami biztos, hogy nyákra csak úgy forrasztani "akármivel" nem ildomos! Megégetheti "fóliát --- a réz áramkör illetve a gyanta statikus kisülést is (((okozhat)))! A relatívan hosszú ideig ott tartott páka további károkat okozhat a mikro alkatrészekben!
Úgy, hogy tényleg óvatosan.
-
Thusor
őstag
válasz
tvamos #36299 üzenetére
Pontosan. Mindent tagadni kell. Mondd meg a szervizeseknek, hogy megfelelő használat mellett kihúztad az egeret az usb portból és vele együtt jött a port is. Tessék megcsinálni, nem hiszem hogy az hölgy olyan erővel ki tudta volna tépni, max kitörni...na de akkor is. Majd megcsinálják gariban.
-
kendeee
aktív tag
válasz
tvamos #36250 üzenetére
Lehet, hogy van olyan paszta ezüstben, aminek csak a neve ezüst. A gyártó is feltünteti mennyi ezüstöt tartalmaz az adott paszta, majd ráírják, hogy elekromosan nem vezet, de azért kerüld el a kontaktot két pont között. Érdekes. Szoktam olvasgatni a tubust, sőt az egyik tartalmazott ezüstport is, kíváncsiságból le is teszteltem kinyomva azt egy kis darab pvc lapra, majd multiméterrel rámértem, semmit nem jelzett.
Not elecrical conductive részt olvasd el.
-
-
wanted5
őstag
válasz
tvamos #35514 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ilyen nem létezik, a telefonodban se a kamera alapján állítja. Szerintem ez kivitelezhetetlen webkamera segítségével
Létezik notebook amiben van fényérzékelő (mint telóban), de típust ne kérdezz mert nem tudom.
De a legtöbb gépnél van 2 gomb az F-eken amivel állítod a fényerőt, az miért nem jó neked? Úgyis olyanra állítod, hogy jól lásd napsütésben is... -
AtHoS
nagyúr
válasz
tvamos #35303 üzenetére
Most így elgondolkodtam, de nem emlékszem, hogy lenne a készüléken HDMI kimenet. Bár ez lehet amiatt nem maradt meg bennem, mert barátomnak nincs HDMI képes megjelenítője, ráadásul az erősítője csak optikán tud digitális hangot fogadni (nem mai darab az már biztos. 20 éves körülre saccolnám) pcmcia bővítőhely sincs a készüléken, szóval maradt a USB-s hangkeltő.
-
tvamos
nagyúr
-
eketomy
senior tag
-
randras
veterán
válasz
tvamos #34228 üzenetére
Helló!
Lenne egy apró gondom. Adott egy 4 hónapos Acer gép, 5755G. Namármost, annyira lelkiismeretesen megtakarítottam, hogy a kijelző körül lévő kereten az egyik kis gumi, ami rácsukódik az aljára, és megakadályozza a karolódást, lejött. Fél óra sz*rakodás után visszaraktam egyenesre ragasztópisztollyal, de megint lejött.
Van valami tippetek, hogy mivel rakjam vissza, ami ott is tartja? És nem pillanatragasztó?
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #33961 üzenetére
Sziasztok!
Az lehetseges, hogy a RAM melegszik a notimban? (HP Probook...)
Kivettem a gepembol a 2x4G Kingstone RAM-ot, es most eltunt a melegedes.
(Ahol a RAM van, ott ereztem a kezemmel, hogy melegszik valami.)
Illetve lehet, hogy a RAM melegedese miatt volt instabil a gep?
Van erre valami jo tesztprogi? Ami jol meghajtja a RAM-ot?
Udv, -
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #33940 üzenetére
Sziasztok!
Nos...
melegedni nem melegszik a gep igy, hogy 70%-ra allitottam a processzor terhelest.
Most nem is indulgat ujra. Ellenben 2 nap utan csak kifagyott rajta a win7.
Pont meg akartam nezni, hol tarta a Getdataback. Ez parades!..
Mi lehet ennek a computernek a baja szerintetek?
Most itthagyom, had menjen estig, amikor hazajovok, hatha felebred.
Lehet a RAM a baja?..
Udv, -
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #33690 üzenetére
Szia megint!
Szoval... 20 perce megy az AIDA64 a gepen, es ezt mondja:
CPU mag 1/2 min: 40/41
CPU mag 1/2 max: 78/77
CPU mag 1/2 av: 73/72
Maga a CPU max 51, az alaplap 50 fokos, a Celsius skalan.
A beallitasoknal a CPU, FPU, cache es a system memory stress test van beallitva.
A Stress locak diskd ki van kapcsolva jelen esetben.
Ez nekem nem tunik veszesnek. A gep megis ujra indul neha.
(HP Probook 4320s i3/8GB-RAM)
Otletem sincs, mit kene nyuzni, hogy reprodukalja a hibat. -
flashpointer
őstag
válasz
tvamos #33667 üzenetére
Asztaliként használt laptop meghálálja ha teszek alá egy notihűtőt? Van hozzá külön monitor bill egér stb, szóval a gép maga nincs is nagyon piszkálva csak néha.
Mellesleg nincs rá mód máshogyan bekapcsolni csak ha felhajtom a laptop monitorját? Mert a gomb alatta van, de fölöslegesen nem fárasztanám a zsanérokat. Nem is jut eszembe hogy láttam volna olyan laptopot aminek nem a képernyő alatt van hanem oldalt...
Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- Futás, futópályák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- EAFC 25
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest