- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
veterán
Miért nem bíztál benne?
Összevadászhatod magad is az Intel oldaláról a Socket P-s procikat, csakhogy az Intel nem jelzi, h melyik proci Socket P-s..
A CPU-World már azt is jelzi, csak győzz kattintgatni, melyik proci mit is tud.De ezeket odaírtam a wikis lista aljára is, mint forrás megjelölés akkoriban, amikor a listákat (Socket P, Socket M) csináltam/kiegészítettem.
Teljesítményekről itt van némi összehasonlítás:
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.htmlA P sorozat nem lassabb.
A virtualizáció gyakorlatilag abban merül ki, h a Win 7-ek némelyik változatára fel lehet tenni egy virtuális XP-t, h ha olyasmit akarunk telepíteni, ami 64bit alatt nem megy, akkor a virtuális XP-n fut. Mint nekem pl. a scanneremhez nincs 64bites driver, de virtuális XP alól tudom használni a régi 32bites XP-s driverével. Ha ilyen igényed nincs, akkor például a P7ezer is tökéletes alternatíva a P8ezerhez képest.
Egyébként a lista valóban nem teljes, van egy két proci amit nem tartalmaz, amik pl. 50-re, 70-re végződnek, mivel ezek ugyanazok, mint az eredeti processzor, csak pl. lehagyták a virtualizációt róla.
És mivel átlagembereknek készült, ezért nem tartalmazza az LV, ULV generációt sem, meg az egymagos Celeronokat sem.Azt a Dell gépet nem ismerem, és leírást sem találtam hozzá, ha jól néztem, a kis ablak a memóriákhoz ad hozzáférést.
Mellette van egy nagyobb fedél is, azt levéve a merevlemezhez férni hozzá, és vele együtt a procihoz/hűtéshez is?
Általában nem bonyolult a csere, akkor van gond, ha a gyártó úgy rakta össze gépet, h a billentyűzet kiszedésével kell kezdeni az egészet, és atomjaira kell szedni, h hozzáférhessünk a procihoz.
Az enyém pl. ilyen egyszerű, de van ami horror ehhez képest.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Aktív témák
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Asus Vivobook X515EA (15,6" Full HD, Intel Core i5 11th gen, 8GB DDR4, 512GB SSD)
- HP EliteBook 820 G3 i5-6200u laptop 4 GB RAM 128 GB SSD új akkumulátor
- Macbook "Core 2 Duo" 2.4 13" (Mid-2010) 8/180gb Catalina
- Microsoft Surface Pro 4 (I7/16GB/256GB)
- ! ÚJ Lenovo LOQ 15AHP9 ! RYZEN 5 8645HS/ 16GB / 512GB / RTX 4060 / WIN 11 PRO
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest