- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
Kalmika27 #43445 üzenetére
Én is 93'-ban vettem az első gépemet, igaz a dolgokban később merültem el. Igazság az hogy még 5 év múlva is beletalálhatunk egy igazi szívásba (mellékelt ábra) és van, hogy ott van előttünk és nem vesszük észre, és sztem van az "X akta", ami még a fenoménokat is szívatja!
Bocsi a kitérőért....véleményem szerint hogy nincs benne HDD, így irreleváns a Win7, ráadásul nem szól bele. Egy általad lepusztított laptopnak, alaplappal, tápon, LCD-vel működnie kellene, amennyiben jó a BIOS, Chipset, és természetesen az LCD,kábel, inverter.
Nagyon nem szokott előfordulni, hogy kettő LCD panel, LCD kábel, inverter, egyszerre rossz legyen. Azt még én is sem értem, hogy külső monitorra hogy ad képet...
-
Dell XPS
veterán
válasz
Kalmika27 #43443 üzenetére
Már olyan sok lehetőség nincs..... amikor beállt a hibajelenség gondolom akkor vágtál bele mindenbe, vagy pl kaptad, telepítetted hogy okés legyen minden, és azután jelentkezett? Szóval lehet ezt valamihez kötni? Nálam ez a kijelzőhiba BIOS, és LCD problémát hozott egyszer-egyszer... Ott vannak az alkatrészek próbáltad cserélgetni, mindegy alapon?
-
Dell XPS
veterán
válasz
Kalmika27 #43364 üzenetére
Igen, lehetséges. Amennyiben külső monitoron van kép, akkor marad ez a három tétel, amit kicseréltél: LCD panel, LCD kábel, inverter. Egyszer előfordulhat hogy még egy hibás alkatrész félrevisz bennünket, de mivel az alaphiba jelenség is ez volt, így nem hiszem. Az LCD kábel alaplapi csatlakozóját megmozgattad? Meg esetleg az összes csatlakozást? Az FN" gombok működnek rendesen, mármint a többi funkció?
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest