- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
nexia
tag
válasz
Dell XPS #49653 üzenetére
Hát az az msi laptop van ott amiről írtam neked is hogy néha villog a kép és az csak most lett ott pár napja, a másik laptop egy régi p4-es asus a húgáé arról pontos típust nem tudok és az is wifin kapcsolodik a netre és arra nem mondtak semmi hibát. és nem én állítottam be hanem az apja, én csak holnap mennék át és akkor tudnám megnézni hogy mi a helyzet mert így beszélni se tudok vele sokat
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Dell XPS #49553 üzenetére
Az hogy lehet, hogy a memtest86 egyszer talál hibát a ramomban egyszer nem? (Bootolós memtest) most futtatom másodszor reggel, és az elsőnél azt írta, hogy pass no errors found, most a másodiknál meg már errort talál
mind a két modul benne van. Azért futtattam le most is, mert biztos ami biztos alapon.
Szerk.: mondjuk bekapcsoltam a gépet, és már indítottam is a tesztet. Hülyeségnek hangzik, de azért nem találhatott hibát mert még "üres" volt a ram?
-
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Dell XPS #49549 üzenetére
Hát én is remélem, hogy más nincs. Remélem most már kicserélik az egész laptopot, mert ez már az 5. Szerviz lesz. De ha nem is cserélik a komplett gépet akkor remélem, hogy legalább a ram hibát látják majd és javítják. (persze a képeket elküldöm nekik) Már mindent el tudok képzelni róluk mert egy egyértelmű proci cserénél 3 szervizelés kellett hogy megjavítsák. Ha esetleg érdekel a sztori, akkor belinkelhetem, csak nem tudom, hogy a fórum szabályzat tiltja-e.
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Dell XPS #49544 üzenetére
Múltkor próbáltam,külső monitoron van kép.Akkor volt az,hogy rá volt dugva a külső monitor,lecsuktam a gépet.Pár óra múlva felnyitottam és rejtélyes módon tökéletes lett.Azóta is működik minden probléma nélkül.Most egyszer csak netezek,lefagy a gép,majd mikor betölt és felgörgetek a görgetéssel jön a sávosodás is
Windowst nem szívesen raknám újra,ha nem muszáj...Képernyőt nyitogattam,csukogattam,csatlakozóknál nyomogattam,hátha csak valami elmozdult...
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Dell XPS #49536 üzenetére
Legutoljára azért küldtem el, mert hibásan érkezett vissza a szervizből (elkezdett a háttérvilágítás egy kis ponton bevilágítani, de persze nem ismerték el hogy ők okozták.), és a windows update hiba miatt. Az esemény naplóban elég sok hibajelentés van, ma délután raktam újra utoljára gépet, így most 127 esemény van a naplóban. Talán ez a hiba jött elő közvetlenül a fagyás előtt:
"Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected."
De linkelek egy képet a hibákról a fagyás körül: [link] Még nem próbáltam letiltani, de este megpróbálom, akkor úgy sem használom, aztán csak natúrba hagyom menni majd a gépet.
MornKapitány: Milyen programmal tudnám tesztelni? Még eszembe jutott, hogy csinálnom kellene egy memória tesztet is, az amit a memtest86 hivatalos oldaláról töltök le az jó lenne rá? Vagy esetleg van jobb diagnosztikai program?
-
Vlaszij
csendes tag
válasz
Dell XPS #49526 üzenetére
No igen.
Viszont kipróbáltan ez még belemegy és működik is:
http://ark.intel.com/products/35153/Intel-Pentium-Processor-T2390-1M-Cache-1_86-GHz-533-MHz-FSB
Külföldi fórumokon meg ezt is működőképesnek mondják még vele...
http://ark.intel.com/products/32427/Intel-Core2-Duo-Processor-T5550-2M-Cache-1_83-GHz-667-MHz-FSB
Mindenesetre beszámolok még róla...
Holnap egy ilyet átveszek és tesztelek...
-
oncsi
őstag
válasz
Dell XPS #49401 üzenetére
Ez a "letöltött" lemez SP1. És ez megy (legalábbis eddig) A gyári nem. Átfuttattam rajta egy olvasás tesztet, és tökéletes.
Valószínű, hogy valamit javithattak az ASUS kompatibilitásán az SP1-el mert ez kell neki. Valószinűleg ilyen is volt rajta.
De, hogy fogom feltenni így a tiszta win7-et? (ha már van:-) -
Prambo1
csendes tag
válasz
Dell XPS #49385 üzenetére
45 perc után ezt az eredményt kaptam.
[url=http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_5_bu1mjm5kob.png][img=http://www.kephost.com/thumb/2013/1/5/a1_2013_1_5_bu1mjm5kob_tn.png][/url]Viszont felraktam a Core Temp nevű progit 1-2 napja. Az ugye listázza mp-ről mp-re a hőfokot. és játék közben felkúszott 98-100ra is.
-
spanyoll
addikt
válasz
Dell XPS #49326 üzenetére
Mármint hogy érted? Takarításilag meg tudom oldani. Azon felül már tényleg nem hiszem. Ellenőrizni pedig lehet progival. Félre ne érts, nem akarok nagy hozzáértőnek tűnni, de próbálom megoldani minél kisebb költséggel az egészet. Persze új gép vétele drágább, de annyira értek hozzá, hogy ne csesszem szét a laptopom.
Mit javasolsz? A takarításon ,procipasztázáson és progis tesztelésen kívül mármint... -
spanyoll
addikt
válasz
Dell XPS #49323 üzenetére
Köszi, holnap nagytakarítok akkor, szétkapom a gépet, bár inkább asztalik mókolásában vagyok otthon, de nem hiszem, hogy akkora művelet lenne. Pasztát tudok kölcsönkérni, majd kenek akkor a procira. A hűtési házirendben majd kérek segítséget, ahhoz nem értek sajnálatos módon.
Addig is köszönöm a gyors segítséget, holnap jelentkezek! -
skatebab
tag
válasz
Dell XPS #49232 üzenetére
Egyik ismerosom szg boltban melozik s azt mondta h nala is igy mukodik h fel kell kuldenie a szervibe h kivizsgaljak s ha tudjak 3 napon belul kijavitjak ha nem akkor cseret kuldenek.s ez a nagyobb boltkra nem
vonatkozik ez a 3 nap s ez a menete amit a csoka mondott a boltban -
válasz
Dell XPS #49219 üzenetére
Mutatom a pontos adatokat :
CPU
eredeti_modul
uj_modul
ketto_egymas_mellett -
-
Ronam
addikt
válasz
Dell XPS #49113 üzenetére
Nincs sajnos, szóval ez a megoldás kiesik.
(#49114) ravail: Ez lenne a legjobb megoldás, csak sajnos a letöltési linkek már nem élnek.
Nem tudja valaki, hogy honnan lehet még letölteni? Esetleg arra van valami ötlet, hogy Windows XP ISO-ból, hogy tudok bootolható pendriveot csinálni? Próbáltam a Windows 7 USB Tool-al, de azzal nem működik. XP-hez valami más program kell?
-
-
válasz
Dell XPS #48922 üzenetére
Ezzel kevertél össze?
http://itcafe.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja/hsz_48844-48849.htmlDes1gnR:
Én is jártam így, hasonlóan majdnem agyf@szt kaptam mikor rájöttem. -
-
jety91
őstag
válasz
Dell XPS #48906 üzenetére
Pár napja én írtam, hogy sikerült az előző tulajnak betörni az USB panelt, így nem tudom sajna kipróbálni, usb dugó hiányában
(az USB-n levő billt is az vezérli? Mert ezzel nem vagyok tisztában)
Nem vonom kétségbe a dolgot csak ha így szét van szedve és előtte tisztára lett pucolva így az egész, akkor gondolkodok el, hogy mi lehet mégis ami rossz.
Tutira akarok mindenképp menni ez ügyben hogy mit kéne vásárolnom hozzá, remélem megérted a problémámat
-
jety91
őstag
válasz
Dell XPS #48900 üzenetére
Biztos? Nem értem ebben mi romolhat így el
Van egy áramköri lap, amin egy sérülés sincs, se kosz se ragacs se semmi, így nem értem miért a bill. a hibás
Szét van most is szedve csak az áramköri lap van berakva a tálcájára és az bekötve az alaplapra, én zárom egy fémmel a billentyűk áramkörét, de ugyanazokat műveli mint szétszedés előtt. Ugye ezekben nincs semmi vezérlő csak egy áramköri lap ami a szalagkábelen bevezetődik az alaplapra, ezért gondolom, hogy nem a bill. a hibás
Tudnék innen hardverapróról rendelni egy billt. de ha nem az a hibás hanem a vezérlő akkor meg feleslegesen költök rá pénzt.
-
reflxx
aktív tag
válasz
Dell XPS #48715 üzenetére
Igazándiból semmit nem állítottam rajta. Olyan mint ahogyan kihoztuk a boltból. Kivéltel hogy felpakoltam win7 helyett win8-at. De eddig sem működött.
Arra gondoltam először, hogy nem kell valamilyen driver hozzá? Mert felpakoltam win8 van hang, kép, net és gondoltam kész is vagyok. -
válasz
Dell XPS #48708 üzenetére
A múltkor rojtosra cumiztam a számat, mert az ügyfelem a nagy LCD TV-n szerette volna irtani az ellent. De mikor rádöftük a HDMI-n a TV-t a játék a "külső megjelenítőn" laggolt mint az állat. És azért volt az igazi szopóroller, mert a TV FullHD-s volt a gép meg sima HD-s. Persze ha visszavettük a felbontást HD-ra a TV-n akkor már ott is elég jól tekerte a COD akárhányat a HD4000-es, de valahogy "nem volt annyira 3D-s" a játék; magyarán a textúrák nem voltak olyan szépek és a directX fícsörök sem működtek rendesen. Én tudtam, hogy valami nagyon nem kóser, de az ügyfelem váltig állította, hogy biztosan a tv-vel van a baj, a laptop kielzője "okosabb" azért szebb ott a játék.
-
Firpo
tag
-
Bandi821
tag
válasz
Dell XPS #48641 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen, ott a megoldás. Az volt a gond, hogy a chipset driver USB3-as részét két file-ban rakták fel és az ember azt hinné, hogy egy régebbi és egy újabb verzióról van szó, én meg csak az egyiket küldtem fel, pedig nem, mindkettőt fel kell rakni. Még egyszer köszönöm.
üdv.: Bandi
Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horizon Forbidden West
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest