- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz
belakiraly #43823 üzenetére
Ezt akkor majd én is kipróbálom, nekem is hasonló gond van a notimmal.
-
válasz
belakiraly #43823 üzenetére
Nem írnál részletesebben erről?
Érdekes probléma amit felvetettél. :/ -
Dell XPS
veterán
válasz
belakiraly #40979 üzenetére
Minden csodát Utility-kel oldanak meg, ( Zoli is említette) de ezt a hangerő le-fel történetet nem értem.....Ez alap, vagy nem!?
-
Dell XPS
veterán
válasz
belakiraly #40974 üzenetére
Nem lehet letiltani? ctrl+f7
-
wanted5
őstag
válasz
belakiraly #40943 üzenetére
erre meg azt tudom mondani h figyelni kell a hőmérsékletet, nyári hónapokban én folyamatosan monitorozom magamnak... ettől függetlenül még mindig hülyeségnek tartom az ilyen benchmark számokat
-
Rolli
aktív tag
válasz
belakiraly #40945 üzenetére
68 fok a furmarkal 15 perc után is.
a proci is 70 fok maximumom,szóval nem melegszik -
Rolli
aktív tag
válasz
belakiraly #40943 üzenetére
Figyelj.
10k-t mindenképpen el kellene hogy érjen.
Főleg egy i7-es procival. -
Rolli
aktív tag
válasz
belakiraly #40934 üzenetére
És az mitől lehet?
-
Puro
aktív tag
válasz
belakiraly #40738 üzenetére
Semmi. Egy darab nvidia beállítást nem találtam. Nem értem hogy mégis akkor mikor használja. OpenGL alatt az integrált megy, DX alatt szintén a HD3000.
-
fracture333
aktív tag
válasz
belakiraly #40597 üzenetére
ok, de annyira nem érdekel a dolog hogy a napomból órákat elpazaroljak a tesztek keresésével meg olvasgatásával.
(#40596) wanted5 - előszőr is kicsit vegyél vissza magadból kérlek, másodszor talán van olyan ember aki nem akar órákat azzal tölteni hogy tesztek után rohangál, élvezem az életet, nyaralok, feljövök 5 percre néha h megtudjam mit válaszoltak a fórum társak. és tudtommal a fórumok arról szólnak hogy aki nem tud valamit és megkérdezi akkor kultúrált hangnemben elmagyarázzák neki. amúgy kösz
-
Dell XPS
veterán
válasz
belakiraly #39913 üzenetére
Azért kérdeztem a Bios-t, hogy esetleg vele van v.mi, hogy átugorja ezt a lehetőséget.
-
Dell XPS
veterán
válasz
belakiraly #39908 üzenetére
BIOS ?
-
Dell XPS
veterán
válasz
belakiraly #39892 üzenetére
Tehát sem XP-t, sem Win7-et?
-
vilmaboy
őstag
válasz
belakiraly #39415 üzenetére
cloudban hol? csak érdekelne milyen tárat használsz...
-
Kbali
nagyúr
válasz
belakiraly #39415 üzenetére
Én nem várnám meg vele a garancia vagy a HDD végét...
-
vilmaboy
őstag
válasz
belakiraly #39412 üzenetére
jesszusom... azon már a rántotta is sercegne
-
Kbali
nagyúr
válasz
belakiraly #39412 üzenetére
Az a vinyó nemsoká' el fog halálozni, ha így főzöd. Az 50 fok feletti hőt nemigen szereti.
-
mokus1
addikt
válasz
belakiraly #38785 üzenetére
70fokos HDD jó ha a nyarat kihúzza
-
karakpecze21
senior tag
válasz
belakiraly #38785 üzenetére
Hát akkor nem vágom mi lehet a gond.Olyan mint ha valami energiagazdálkozási mód be lenne kapcsola.
Én egyszer megszívtam, azaz elsápadtam mikor haver tőlem kért tanácsot hogy milyen laptopot vegyen, ha módjával játszani is szeretne.Egy olyan gépet ajánlottam neki ami hasonló paraméterekkel bírt mint amilyen laptopom volt anno.
COD -ot telepítettem neki és akármit csináltam akadt mint az állat.Mondom ilyen nincs, az enyémen hibátlanul megy majdnem csuma grafikán.Vakargattam a fejem és észrevettem, hogy valamiért visszavette a cpu és a vga órajeleit is.
Mondom itt valami nem oké.Kis keresgetés után észrevettem, hogy aksiról megy a gép, mert nem dugta be a töltőt rendesen a konektorba.Természetesen miután bedugtam rendesn mindjárt megemelte az órajeleket és ment minden rendesen.
Nálad nem tudom elképzelni mi lehet a gond.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
belakiraly #38776 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de a hűőborda biztos nincs eltömődve?
A legtöbb notinak nagyon sűrű a bordázata és elég hamar el tud tömődni.
Esetleg ha nem garanciális már érdemes lenne egyszer újrapasztázni. -
mokus1
addikt
válasz
belakiraly #38776 üzenetére
Szia!
Nekem volt ilyen gépem Acerbe.
Ugyanez volt a hiba, típushiba igazából alulméretezett hűtés és folyton túlmelegedett.Ha meg energiatakarés módba van az a baj. ott sose legyen. -
endruboy1
senior tag
válasz
belakiraly #33317 üzenetére
Notebookja válogatja, hogy milyen hőmérsékletnél kapcsol be a throttling. Mikori a gép? Lehet hogy kellene takarítani...
spartan1: próbálj meg a netről frissebb drivereket leszedni hozzá, ne az ősrégi lemezt használd.
-
Muerte
addikt
válasz
belakiraly #33317 üzenetére
Windows energia gazdálkodásban minimális prociteljesítményt ha fentebb veszed?
Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest