- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz
eketomy #37446 üzenetére
Szia!
Ez egy Fujitsu-Siemens Amilo Pa2548.
Sajnos ennek a gépnek már nincs támogatása, ezért nincsenek hozzá W7-es driverek, a Vistás driverekkel fut. Egyébként 32 bites rendszer van rajta, esetleg megpróbálkozhatom 64 bitessel, de mint ahogy már korábban is írtam, az nem olyan egyszerű, mert az egyetemen nem szórogatják csak úgy a kulcsokat az ember után, hogy most egy 32 bites W7 kulcs kell, ja, de az nem jó, akkor adjatok egy 64 bitest.
Működés közben, váratlanul jön elő a hiba.
-
Johnzy
tag
válasz
eketomy #36147 üzenetére
Direkt ezért vettem Intel-t (2200BG), mert ha idáig is Intel volt benne (2100B), akkor egy másik Intellel csak mennie kéne! Ez nem TP-LINK meg D-Link, stb.... Intelből Intel lett!
Az meg, hogy a noti nem támogatja a G-s kártyákat...hát.... mivel PCI-os így a PCI-os mókusdarálót is kezelnie kéne, hiszen a PCI szabványos és ezek tesztelt, hivatalos cuccok ELVILEG!(Külső adapter kizárva, a tulaj nem pártolja a dolgot...)
Köszi!
-
hangya2001
csendes tag
válasz
eketomy #36157 üzenetére
Most 2x512 van benne, azzal megy, csak elég lassú, ezért vettem két 1 gigásat, de se együtt, se egymagában, egyik foglalatban sem megy, csak fekete képernyő lesz bekapcsolás után.
Ezen az oldalon azt olvastam, hogy kezeli az egy gigásat: http://www.laptopmemoryupgrade.com/memory/FujitsuAMILOProV2030Memory.html
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
coco2
őstag
válasz
eketomy #36045 üzenetére
És ezt tipikusan hogyan kell érteni?
Jótállás csak tartós használati cikkekre, például mosógépre,
számítógépre, tévére vonatkozik. A vevőnek jogában áll reklamálni,
ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze
kifogását WebShopunk felé. Szavatosság időtartama 6 (hat)
hónap. Szavatossági igény érvényesítésére 2 (két) év áll a vevő
rendelkezésére. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a
termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem
rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a
szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény
leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet
minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem
jelölte meg a leértékelés okát.Forrás: http://bitstore.hu/shop_help.php
Akkor most 6 hónapom van, vagy 1 évem, vagy 1+1 évem, vagy mi a rák?
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
eketomy #35944 üzenetére
Jelentem én is az öngyilkosok táborába tartozom és erős dohányos vagyok
De amíg bagózom nem nyomkodom a laptopot nem töltök felette cigit! És rendszeresen kezet is szoktam mosni mert utálom ha nikotin és dohányfüst szagú a kezem! Viszont 11 éve szívom és nehéz lerakni, de ilyen gondom még nem volt!! Pedig volt noti amit 4 évig nyúztam eladtam és ilyen panasz nem érkezett! Igénytelenség netovábbja! -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
eketomy #35941 üzenetére
Én már csak arra lennék kíváncsi hogy hogy lett az büdös?
Felette ettek és kajamaradékot rohasztottak benne ? Vagy nem is értem... :S
Remélem hamar megszűnik a kellemetlenség! Ugye én is most vettem egy ilyet ha ilyen probléma lett volna lehet az eladó fejéhez vágomés még belelocsolok vagy 2 liter parfümöt !!
Egyébként baromi elégedett vagyok a gépezettel remek darab! Külsője elsőre nem jött be de kezdem megszokni!
(#35942) TomyGun
usbhub sys-el memória hiba?
inkább az első tipped lenne jó szerintem sérült valamelyik rendszer fájl, meg kéne próbálni újrarakni és ha befejezi a bohóckodást akkor ott a megoldás, ha nem akkor lehet érdemes felkeresni egy szervizt!Esetleg eltávolítani az USB vezérlőket és újra telepíteni őket
-
válasz
eketomy #35691 üzenetére
Nem.
A T5200 az Socket M foglalatú.
Ezért nincs is benn a Socket P-s listában.Fel is röhögtem amikor bmollszeptim írta a történetét erre a listára alapozva.
Holott egy nappal előtte már mutattam neki a gépébe való procikat.
Az Inteles link az csak simán a mobil Core 2 Duo procikat sorolja fel, amik viszont nem feltétlenül Socket P-s foglalatúak. Nem véletlenül nem is szoktam linkelni ezt az Inteles listát; a két wikipediás link (Socket P és Socket M) szvsz átláthatóbb, egyszerűbb, logikusabb.
Használjátok nyugodtan, azért vannak. -
-
dvd_R+
őstag
válasz
eketomy #35667 üzenetére
igen csak abban remélkedem hogy pl windows registrybe dword kulcs hozzá adásával elérhető az a beallitas az ati catalystba ami nem látható a menüi közt igy a windowsba manualisan hozzá adom az értéket és ugy fogja hasznalni h ilyen alkalmazásoknal szét huzza a képet vagy valami ilyesmi
-
bmollszeptim
aktív tag
válasz
eketomy #35628 üzenetére
köszönöm ez már biztos jó lista
itt ugyan is nem szerepel a T5200,amivel ugye nem ment a noti.még csak annyi hogy most nem rég telepítettem a gépet 32bites win 7-el.proci cseréje után ,jobb ha újra telepítem a friss procival,vagy maradhat,a régebbi telepítés?köszönöm mégegyszer
-
bmollszeptim
aktív tag
válasz
eketomy #35566 üzenetére
szia.nagyon köszi a segítséget. a noti pontos neve Dell Latitude E5500.Alaplapi lapkakészlet Intel Cantiga GL40/GM45/GM47/GS45 CPU típusa Mobile Intel Celeron 900, 2200 MHz (11 x 200) Ram:2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz Videokártya: Mobile Intel(R) 45 Express lapkakszletcsald (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) (796246 KB) nagyon fontos lenne tudnom hogy milyen 2 magos procik rakhatók ebbe a notiba..előre is köszi.
-
Teodor52
senior tag
válasz
eketomy #35567 üzenetére
[E szerint] hd 2000 van benne!Már amennyire kitudtam venni a google fordítóval mert olvastam már olyat is, hogy sima hd grafik van integrálva.Viszont többen voltak kik a 2000 mondták.
De javíts ki ha tévedek!!!!
-
KMT
addikt
válasz
eketomy #35484 üzenetére
Sajnos konkrét listát nem találtam. :S
Ez elég infó?
Processor type Intel® Core™ 2 Duo processor (vagy)
Intel Celeron® processor (Socket P)
L1 cache 32 KB per instruction, 32 KB data cache per core
L2 cache 1 MB (Intel Celeron) up to 6 MB (Intel Core 2 Duo)
Front side bus frequency maximum, 1066 MHz for Intel Core 2 DuoSystem chipset Mobile Intel GE45 Express chipset
Eleve ez mi már? :S
Most egy celeron 575 van benne, kérdés, milyen 2 magos, alacsony fogyasztású (gondolom 45 nm) menne bele.
-
mutyi
senior tag
válasz
eketomy #35446 üzenetére
Köszi Mindenkinek a segítséget!
Úgy néz ki megoldódott a probléma.
A memória volt a ludas, vlaszeg csak kontakt hiba lehetett,mert elkezdtem az egyikkel tesztelni azzal jó volt, majd betettem ugyanabba a slotba a másikat azzal is jó volt. Majd mindkettőt betettem egy bizonyos sorrendben,na akkor a memtest alatt szétesett a kép totálisan. Majd betettem fordított sorrendben a két memóriáta és azzal is futott a memtest szépen.
Mivel egyik memória egy 512-es a másik meg egy 2gb-os, ezért gondolom, hogy valamit számíthatott neki,hogy melyik került az 1-es slotba.
Ettől független lehetett a hiba,szerintem ki volt mozdulva az egyik memória.
Meg kicsit portalanítottam is.
A csatit ki fogom cserélni, szólok a gazdijának,hogy rendelek neki egy másikat, sőőt az akksit sem árt,mert kb 5-10 percet bír. -
SZIGMA
aktív tag
válasz
eketomy #35465 üzenetére
Szia!
Ezeken túl vagyok.Az alaplap,ha megfeszül egy kicsit,azonnal eltűnik a kép mindkét kijelzőről és nem is tudom visszaimádkozni.A laptop alsó részének jobb felső sarkát ha összenyomom (ez a zsanér mellett van,de ez most nem számít) mutató és hüvelykujjal,akkor már jelentkezik is a hiba.De ha megnyomom picit a jobb csuklótámaszt,akkor is.
-
dudika10
veterán
válasz
eketomy #35448 üzenetére
Alapvetően igen, de ez az oldal nálam eléggé szarul működik. Ha típust szeretnék választani csak tölt...
És itt csak regisztrálni lehet (bár eléggé eltántorító, hogy a regisztrációs oldal nem működik...), én pedig vásárláshoz szeretnék linketHiába keresem, úgy tűnik, hogy nem létezik.
-
Pocok256
veterán
válasz
eketomy #35328 üzenetére
REcovery részt bootnál ki is tudom választani de kiírja hogy valami hiba van és nem tudja elindítani pedig eddig jó volt :/
Amúgy a boot a következő elindult a laptop még ahol a biost lehet váalsztani ott van olyan opció, hogy boisba lépek vagy recoverybe vagy stb és itt tudom úgymond kiválasztani a recoveryt ami valamiért nem jó :/
-
fpatrik17
senior tag
válasz
eketomy #35284 üzenetére
Köszi!
Megoldódott! Rádugtam egy univerzális töltőre és ugy elindult...
Csak mivel előtt nemsokkal az akksim beszart, igy nem tudhattam a géppel van-e baj
Mivel csak áramforrásról meg a gép.. Hát veszek egy új akksit+töltőt és csá... nah azért ez se lesz olcsó, de boldog vagyok, hogy csak ennyi a bajKöszi azért!
-
fonseca
tag
válasz
eketomy #35255 üzenetére
Windows-t már kapott másikat,és driverekkel is próbálkoztam. Sajnos egyik sem vezetett eredményre. A hangszórók továbbra is szólnak,de ha fülest dugok rá csak halk zúgást tapasztalok. Lehet hogy butaságot fogok kérdezni,de nincs ebben véletlenül külön fej/fülhallgató áramkör?
-
fonseca
tag
válasz
eketomy #35245 üzenetére
Szia. Már próbáltam más driverrel,és a windows-ra is gyanakodtam. Egyik sem jött be.. Hangbeállítások rendben,de ezt is néztem már korábban. Az fn+9 nem jött be sajnos. Még annyit hozzátennék hogy a fülhallgatóban halk zúgás tapasztalható. Talán a hangkártyával történhetett valami?
-
spiercell
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Cyberpunk 2077
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest