- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
köszörü
tag
-
cascada
senior tag
-
Nagynozi
aktív tag
válasz
Thusor #37384 üzenetére
Köszönöm a választ! Szétszedtem a netbookot ( elsőre ez lett volna a legkézenfekvőbb, de én először kérdeztem
) és nincsen extra slot, viszont a modul eltávolítható. És ahogy olvasgattam mindenhol azt írják "UP to 2GB" szóval addig bővíthető, így azt hiszem egy 2GB-os modulra cserélem az 1Gb-osat.
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Thusor #36831 üzenetére
Igen, ezért raktam ""-be, mert volt már olyan gépem amiből szó szerint eltűnt, kis folt volt csak, igaz egy 4 éves gépről beszélek..
Aki sokat játszik, annak ajánlott 2havonta, de ez csak az én szubjektív véleményem, én így csináltam, ártani nem árt neki, esetleg a sok szétszedés, de ha szakszerűen van csinálva, az sem okoz problémát..
Portalanítást viszont nem árt havonta elvégezni, főleg nyáron.
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Thusor #36827 üzenetére
Ez így van!
Én otthoni használatra vettem, tehát hálózatról van a gép üzemeltetve, sehová sem megy a szobábólA másik gépem amit hordok magammal, és ahogy te is írtad ha nincs használva akkor táskába rakom, és abszolút nem porosodik!
Te esetetben inkább a paszta hiány a legnagyobb baj, sajnos egy idő után "eltűnik, elfogy" a chipről a paszta, ezért kell 2havonta újrapasztázni a gépet, használattól függően, ártani nem árthat neki.. -
-
Kbali
nagyúr
válasz
Thusor #34955 üzenetére
Tudomásom szerint még a Sandy Bridge i-s procikban sincs a processzorral együtt tokozva a GPU (nem APU, mint az AMD-s megoldás).
Az első generációs i-s procikhoz az "Intel HD Graphics" alaplapra integrált GPU van. -
válasz
Thusor #33719 üzenetére
Ezt inkább valami Windows topicban kéne megkérdezned, vagy esetleg ha van az IE-nek topicja, inkább ott.
Egyébként én is furcsállom, h van aki az IE-t használja.
Természetesen nekem is kint van az ikonja, de csak akkor indítom el, ha valami művelet, vagy ellenőrzés miatt másodlagos böngészőt kell nyitnom.
Egyszerűen jobban kézreáll a Firefox a megszokott többletfunkcióival, vagy kinek az Opera, kinek a Chrome.Silverlighttal nincs ilyen bajom, fent van, megy, időnként frissíti magát, sajnos nem tudok segíteni.
Esetleg próbáld meg, h letörlöd, és újra felrakod, lehet akkor már megjavul.
-
endruboy1
senior tag
válasz
Thusor #33719 üzenetére
Az hogy még mindig IE-t használsz
.
Na jó a viccet félre téve... most tényleg... Az hogy IE-t használsz! -
Z86
őstag
válasz
Thusor #28827 üzenetére
Teljes mértékben.
(#28826) zs-mate:
Az első 2 ugyan az, csak átnevezve. A utolsó szintén, csak kicsit alacsonyabb órajelekkel. Az nvidia egy picit gyengébb ezeknél. Szóval az 1. és a 2. közül valamelyiket, esetleg ha ki tudod deríteni milyen típusú RAM-ot használnak, akkor az még tényező lehet. [link]
szerk: a K52je példányokkal vigyázz, azok szériahibásak -
Boxi88
őstag
-
egyik gyártó sem küszködik xp illesztőkkel! olyan minden létező gyártónál lehetséges, hogy néhány bizonyos típushoz nyilvánosan már tesz elérhetővé xp alá illesztőket - vista ajánlással adja a notit -, de többnyire ezekhez is beszerezhető mindenhez xp alá illesztő!
csak egy vad példát mondok; több gyártó esetében is találkoztam már olyannal, hogy a magyar (igaz a letöltési részlege átirányít) és az eu régiós honalpon sem volt adott notihoz xp alá illesztő, de ha távolabbi régiót választottál, akkor hardver-azonosan megtaláltál mindenhez xp alá illesztőt - angol nyelven, tökéletesen megfelelőt...
Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest