- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Yettel topik
Aktív témák
-
cynric
tag
válasz
suspect #49480 üzenetére
Felhivtam a szervizt, azt mondta 95-nel kapcsol ki a gep, 80-at jatek alatt se kene elernie, alapjaraton meg 40-45 fok. Hat en nem nagyon lattam meg 40-45 fok kozott..
Most is 52 pedig csak netezek.
Valoszinuleg ismeros volt neki a kerdes, mert rakerdezett, h amikor eleri a 83-at, beszaggat-e, be am.
Ugyhogy kijonnek erte.
Koszonom a segitseget!
-
Dell XPS
veterán
válasz
suspect #48579 üzenetére
Amennyiben valami mokólásra gondoltál alaplapjavítókkal, azzal sem megoldható!!!
(#48576) NOTEBOOK beárazás -
ravail
senior tag
válasz
suspect #47746 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Két féle javaslatom van. Az első, ha a driverkereső programokkal akarod folytatni. Nem tudom, eddig mit használtál? De próbáld meg a "DriverPackSolution"-t, vagyis, töltsd le innen a "DriverPackSolution12.3 Full"-t. Nem kicsi! De megéri -szerintem-, hisz a "Windows 8 / 7 / Vista / XP (x32-x64)" -hez tartalmazza a drivereket. (Telepíteni nem kell, fut pendrv-ről is, tud magyarul is.)
A másik az, hogy a problémás kamera azonosítója alapján keress drivert. Ezt úgy tudod megtenni, hogy az "Eszközkezelő"-ben az eszköz tulajdonságaira (a kamerád tulajdonságaira) kattintva a "Részletek" fül alatt a lenyíló sávban a "Hardverazonosítók"-at választod. Az itt látható "Érték" alapján keress drivert. Segítségül a hardverazonosítóról egy kép:Sok sikert!
-
Dell XPS
veterán
válasz
suspect #47746 üzenetére
Ez egy elég érdekes hibajelenség, alapjában "driver" problémára utal. Volt, hogy egy teljes nagy takarítás után megszűnt (CCleaner). Sajnos volt akinek előjelezte, az integrált kártya problémáját. - nem hinném, hogy Nálad ez lenne, gondolkodom, ill. a kollégák is jöhetnek hátha van jobb ötletük Neked, vagy kész megoldással rendelkeznek. Szóval, visszatérünk rá....
Jó éjt!
-
spista222
addikt
válasz
suspect #46197 üzenetére
Nagyon sok mindentől(Hardver és leginkább szoftver(adobe flash player, böngésző)).
Emlékszem még régen amikor még lehetett P3-on is youtube-ot nézni, manapság már az Flash player annyira lefogja a gépet hogy már lehetetlen olyan gépen nézni még a legalacsonyabb felbontásban is.
Amitől legjobban függ hogy épp mennyire sarkalják az embereket hogy vegyen egy jobb gépet -
7ER
aktív tag
válasz
suspect #46106 üzenetére
Nekem is volt már ilyen "kékhalál" javaslom töltsd le a CleanMyPC Registry Cleaner programot. A net-en találsz regisztrálhatót is.
Rendbe teszi a registrációs fájlt és utána nem lesz probléma.
A "kékhalál" leírás szerint akkor fordul elő, ha driver hiba van vagy pedig a regisztrációs fájlba hibás bejegyzés(ek) vannak.
A javasolt program mindezt kijavítja. -
DanielK
addikt
-
ravail
senior tag
válasz
suspect #45860 üzenetére
Szia!
Ha nem valami vírust szedtél össze, ami ezt teszi veled, akkor itt leírtam egy "kézi" takarítást, vagy, ahogy ebben is írtam, valamilyen cleanner programmal is próbálkozhatsz. Ha pedig vírusod van, akkor kezdődhet a vírusírtás. Nyilván csak ez után ajánlott akár a "kézi", akár a tisztító programmal torténő takarítás. -
spista222
addikt
válasz
suspect #45265 üzenetére
Nem tán Toshiba?
Első gazdájánál 4 nap alatt lecsökkent a kondíció és nem akarta megvárni a garis ügyintézést így eladta én meg megvettem, nálam adattárolásra volt használva és 1 év alatt sem romlott tovább pedig első héten 2-3 szor végigfuttattam olvasási és írási tesztet is többször és másoltam is rá és olvastam is róla vagyis volt használva rendesen.
-
válasz
suspect #44691 üzenetére
Jól látod, ez mégiscsak gyorsabb.
De továbbra is csak azt tudom mondani, h az eladóval beszéld meg, h elmész hozzá, vagy elmegy hozzád, és belepróbáljátok. Ha elindul a gép az új procival, akkor oké, de ha nem, akkor nem veszed meg potyára.
Chipset támogatja, ez oké.
Kézikönyvben benne van, ez is oké.De ami a kézikönyvben nincs benne, az lehet, h csak azért nincs benne, mert egyszerűen nem sorolták fel mindet; vagy a másik lehetőség, h a BIOS-ból kihagyták a cpu-mikrokódját. Sajnos van ilyen eset is, amikor minden adat alapján mennie kell, de a gyártó mégis letiltotta BIOS szinten.
Ezt meg csak úgy lehet kideríteni, ha a helyszínen belepróbáljuk az adott processzort a gépbe. -
válasz
suspect #44681 üzenetére
Mindkettő jó hozzá.
A hűtés miatt akkor kell aggódni, ha a gépet mondjuk 35W-os TDP-hez tervezték, és négymagos procit teszel bele, aminek 45W a TDP-je.
Ha a benne levő processzor TDP-je 31W-os, a kézikönyv alapján viszont ezeket szerelték 35W-os TDP-jű procikkal is, akkor nagyon valószínű, h nem gyártottak többféle hűtést, hanem egyfélét, ami a 35W-os TDP-jű processzorokkal megbirkózik.Aki tanácsokat osztogat neked, az nem beszél rosszat, de csak általánosságban van igaza, konkrét példával szolgáljon, ne csak riogasson.
Inteléknél például a Socket P foglaltban a T sorozatú (35W TDP) processzorokat le lehet cserélni azoknál jóval gyorsabb, P sorozatúakra, amiknek csak 25W a TDP-jük, így még jobban is járnak a géptulajdonosok, mivel kisebb hőterhelésű, de jóval fejlettebb proci kerül a gépükbe. -
válasz
suspect #44677 üzenetére
Na hát pont azt nem raknék bele.
Az Athlon X2-es, nem Turion X2-es.
Foglalat ugyan ugyanaz, de a noti kézikönyvében nem szerepel (Turion X2-t ír, nem Athlon X2-t), ill. az L2 tár pont ebben a legkisebb, inkább 512KB-ost keress, ne 256KB-ost.Egyébként mi van benne most?
-
válasz
suspect #44672 üzenetére
Nézz át a másik notis topicba:
http://itcafe.hu/tema/notebook_laptop_alkatreszek_csereje_processzor_ram_hdd/friss.html
Valaki pont ilyen gépben akar bővíteni, ott már leírtam neki; ha kicsit visszagörgetsz megtalálod.Itt van hozzá szerelési útmutató is:
http://tim.id.au/laptops/acer/aspire%205110%205100%203100.pdf
Aktív témák
Hirdetés
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest