- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
Hát ja csak mostanában meg nem sok időm van játékra, de majd a napokban igyekszem egy pár mérést megereszteni.
Tényleg nem tudok vmi progit ami tud fileba logolni rendesen? Mert én SpeedFannal csinálom, mert Aidában nem találtam ilyen opciót viszont ez elég fapados. Muszáj lenne hogy fileba mentse sűrűn mert ugye kifagyhat a cucc menet közben...
-
endruboy1
senior tag
Nem tudom, mert direkt a lelkére kötöttem mind a kettőnek, hogy "de ugye pasztáznak is?", szóval csak oda figyeltek rá hogy jól csinálják, no meg nem kezdők az a bolt már időtlen idők óta ott van és mindig ezek a fazonok vitték...
Szerk.: annyi konkrétummal egészíteném ki, hogy a BF3 single playert végig vittem rajta nem rég, több órás szimultán játékmenetekkel és semmi gond, ugyan így a Sniper Elite V2 is közel max grafon konstans remekül fut... mondjuk ezek alatt konkrét méréseket nem csináltam, de ki nem fagytak.
-
Dell XPS
veterán
Nem tudjuk teljes mértékben az előzményeket, de gyanítom hogy endruboy1 azért döntött a takarítás, ill. pasztázás mellett, mert előtte is ilyen lehetett. Az viszont tényleg érdekes, hogy egy ilyen szervíz nem hoz komoly észrevehető változást, hiszen megfelelő paszta, Gap-Pad, cseréje után lényegesen megváltozik hőelvezetés.
-
Gubu0101
veterán
Hát,ha precízek voltak akkor azért szedték szét,hogy ott is portalanítsanak.Gondolom én.De akkor meg,ha takarították észre kellett volna venni,hogy a heat pipe valamiért nem jól funkcionál,úgy hogy ha bízunk a szakikban akkor azzal no problem.Tovább lehet lépni.Lehet mondjuk olyan gond is,hogy szerencsétlen proci kéri az áramot de nem tud annyit kapni amennyi kellene és ez is okozhat túlmelegedést.Én javasolnám hogy kérj egy be vizsgálást,ott ugye terhelik is gépet,akkor ki bukna mi a gond.
Vagy marad az,hogy visszább veszel és úgy terheled le gépet,mit alakít,melegszik e kisebb beállításoknál.
Nekem volt egy jó procim anno.3Ghz-es HyperT-es.3.4 re fel húztam azon szépen ketyegett,persze asztali gépbe.Talán még 3.5 re fel ment,de az már rizikós volt,de 3.4 en akadás mentesen ment.Persze a Zalman majdnem 1kg os hűtője be figyelt,az adta neki hideget rendesen
Nem neked akartam írni
-
endruboy1
senior tag
Jó, akkor majd keresek egy másik szervizt
. Én azért vittem oda mert őket ismerem és megbízom bennük. Valszeg azért ennyi mert kis hely, vannak asszem 2-en összesen... Bár azt nem tudom nálatok hányan vannak erre a célra
.
Szerk.: amúgy azt mondták sok szöszt szedtek ki belőle, meg ugye újra pasztázás is kértem, úgy hogy nem igazán lehet más baja, max tényleg a heat pipe. Az egyébként sűrűn romlik el? Mert bevallom én még nem láttam olyat... -
endruboy1
senior tag
Nem vagyok Fehérvári sajnos
. Lehet akkor beviszem majd megint. A 8k valóban sok, sokalltam is de erre azt mondták amit írtam is hogy az egészet teljesen szét kell szedni (még a kijelzőt is ki meg minden), lebontani az alaplapig és azt kifordítani, így ez nekik vagy másfél óra munka meg mittomén. Néztem is amúgy a szerviz manualt hogy hátha meg tudnám én is csinálni de elég esélytelen mert ilyen pattintós baromságok is vannak benne azokat meg nem igazán szeressük.
-
endruboy1
senior tag
-
endruboy1
senior tag
Szerintem megy a hővezetés mert elég forró levegőt nyom ki oldalt. Meg akkor nem csak és kizárólag a BF3 ölné meg. Amit el lehet képzelni hw igényes játékokat mind szépen viszi, csak ez a fránya BF3 multi...
Egyébként házilag nagyon nem szedném szét, takaríttatva is szervizben volt. Ez olyan hogy az egész gépet apró darabjaira szét kell szedni hogy lejuss az alaplaphoz, nem csak a hátlapját kell levenni (nincs hátlap).
Szerk.: amúgy 105 fok a Tj-je a procinak szóval nem is teljesen világos hogy 99-nél miért adja meg magát.Gubu0101: Azért az se mindegy hogy milyen proci.
-
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
Össze hasonlítottam 2 adatait és nem.A foglalat nem egyezik.Neked ami van gépedben az PBGA479,PPGA478
Amit szeretnél az pedig PGA478.
Méretbeli különbségek is vannak.
De mindj lesznek szakik akik ezt a témát kenik
Aktív témák
Hirdetés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest