- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
ravail
senior tag
-
ravail
senior tag
válasz
steve24 #45763 üzenetére
Nézd meg ezt. Minden benne van.
Dell XPS! Ezt már le sem reagálom! (Önteltség? Beképzeltség? Tied a topik? Te nyitottad? Teszel? Én is. Bocs! De most telt be a pohár. Így befejeztem.)
-
ravail
senior tag
válasz
steve24 #45056 üzenetére
Ha az nem menne, így keresgélve talán boldogulsz!
-
válasz
steve24 #35613 üzenetére
Az 1394 az a Firewire.
A másik meg a Realtekes LAN (vezetékes).Wi-finek nyoma sincs.
Hát nem tudom mit mondjak, valahogy mégiscsak ki van kapcsolva hardveresen a wi-fi, ezért nem látja az eszközkezelő sem.
És ezért nem lehet telepíteni sem.
Illetve igen, közben emgnéztem mi van a fájlokban, valóban nincs benne .exe sem.Nem emlékszel, régen amikor működött, Atherosos volt, vagy Broadcom.
Ha van 32bites Win7 telepítőd, akkor egy próbát megérne.
Bár a proci is, meg a ram is épp elég lesz hozzá.Esetleg írogass ide, hátha benéz valaki aki tudja majd a megoldást.
-
válasz
steve24 #35609 üzenetére
Nem a feladatkezelőre gondoltam.
Az eszközkezelőre.
Erre: http://noob.hu/2012/03/16/logoutra221.jpg"Ugyan az van mind a két mappában abroadcomosban és a gamtek ben ."
Hmm...
Biztos, h ugyanaz van mind a kettő mappában?
Leszedtem őket, nekem két teljesen más fájl. -
válasz
steve24 #35602 üzenetére
Ott a Broadcomos driver felett van még egy Gemtek is.
Azt is kipróbáltad?Atherosból is mind a kettőt?
Fel is mentek?
Nem kiabált, h nincs hozzá eszköz?A feladatkezelőben a "Hálózati kártyák" sornál milyen kártyát ír ki?
A hiányzó ethernet vezérlő meg valószínűleg a driverek közt a LAN-nál lesz.
Realtek fast ethernet...
A PCI modem meg alatta a modem fülnél.
Conexant...
Az SM bus meg a chipset driver.
ATI... -
eketomy
senior tag
válasz
steve24 #35602 üzenetére
Nincs feltelepítve a megfelelő driver! Gyártó oldaláról töltötted le? AIDA64 progival meg kell nézni pontosan milyen tipusú a wifi kártya (pl: atheros) ezeknek nézz utána.
Milyen notebook ez pontosan?
Jah és nem kötekedés, de miért XP-t használsz? nem lenne jobb egy win7? Az xp már egy 10éves rsz, nincs annyi driver támogatás sem hozzá és ráadásul a win7 is akár már 1GB rammal nagyon szépen elfut!
-
válasz
steve24 #35590 üzenetére
Igen, ott ki kell választani valahogy így a 1650G-t:
http://noob.hu/2012/03/16/logoutra220.PNGA többi fn billentyűkombináció működik?
(fényerő, hangerő, stb.)BIOS-t meg ne kérdezgesd, hanem lépj bele, és próbáld meg visszakapcsolni, de én úgy emlékszem, nem nagyon szokott lenni a BIOS-okban wifi modult lekapcsoló menüpont.
Feladatkezelőben hálózati kártyánál mit ír?
TomyGun:
Nincs a gépen egyéb hardveres wi-fi kapcsoló, már átnéztem a pdf-etcsak az fn+F10, de azzal sem csinál semmit.
-
eketomy
senior tag
válasz
steve24 #35595 üzenetére
Általában a notebook biosok nagyon le vannak butítva, szal wifi beállítást ott biztosan nem lehet eszközölni, legalábbis sztem!!!
A problémát máshol kell keresni, nézd meg win feladatkezelőben, hogy fel van -e telepítve a wifi driver, ha igen akkor egy bizonyos bill-el vagy valamilyen kapcsolóval csak be kell kapcsolni, amire még nem jöttél/jöttünk rá! (legalábbis én erre gyanakszom)
-
válasz
steve24 #35583 üzenetére
Fn + F10 billentyűkombó ki/be kapcsolja a wi-fit.
Vagy ezt már próbáltad?
Az előlapon levő állapotjelző ledek közül a legelső a wi-fié.
Sosem világít/villan fel?Drivereket egyébként innét tudod letölteni:
http://support.ts.fujitsu.com/Download/ShowFiles.asp?LNG=HU
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest