- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
Szerintem, mindenképpen piszkáld meg a memóriákat.
Takarítsd meg, vagy ha kettő van benne akkor csak az egyikkel próbáld meg elindítani vagy ha van rá lehetőséged akkor egy teljesen másik memóriával próbáld ki.Még egy olyan jutott eszembe, hogy próbálj meg egy bios frissítést, hátha segít valamit, de nem sok esélyt látok rá.
-
Dzsabba
aktív tag
Igazad van tényleg nem olyan egyszerű szétszedni, de nem lehetetlen.
Amúgy attól,hogy meg "csipben csücsül" a bios, attól még fel kell ismernie a különböző hardver elemeket amik alap feltételei annak, hogy elinduljon a win boot.
Csak azt az egy dolgot nem ért, hogy ha ennyire tudod a helyes választ, akkor miért kérdezed meg.Az szerintem is elég nagy rejtély, hogy az energia gazdálkodási lehetőségeknek mi köze lenne a boot-hoz.
Szerintem vagy a memóriával lesz gond vagy az alaplapod fog elszállni.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest