- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Aktív témák
-
Dressi
csendes tag
válasz
köszörü #46359 üzenetére
Köszi a gyors választ.
A 4. merevlemezt már mi tettük bele ami szintén új volt, ezzel együtt Win install is volt. Firefox, Thunderbird, Office ezeken kívül semmi extra nem volt. Természetesen legfrissebb gyári driverek. 24 órás teszt alatt mit értesz? HDD stressz teszt, másolás, ilyesmi?
-
spista222
addikt
válasz
köszörü #45334 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Annyi a gond hogy nem tudom hogy akármilyen BIOS ráírása után egyáltalán beindul-e a nem megfelelő memória miatt például. és visszaírni a régit csak külsőleg lehet ugye?Ahogy néztem az eredeti BIOS chipben kétszer van benne a BIOS információ nem tudom hogy az biztonsági mentés vagy mi miatt.
-
-
Sixty21
aktív tag
válasz
köszörü #44393 üzenetére
Nem megy töltőről. Ha bedugom a töltőt a laposba akkor nem világít a megszokott sárga karika a töltőfej körül. Előző akksi elhalálozott mert a gép csak 10 percig bírta kb. Most tettem bele az új akksit amit itt ajánlottak és olvastam, hogy használat előtt egy éjszakát tölteni kéne(papír szerint nagyon fontos). És ezért nem is nagyon szeretném szekálni(gép bekapcsol mert kipróbáltam).
-
-
-
Dell XPS
veterán
válasz
köszörü #43564 üzenetére
Hogy a második kérdésedre is válaszoljak: kb 30 linket el tudnék Neked küldeni az elmúlt egy hónapról, amikor elvettem a lehetőséget a levételtől, és azonnal megoldottuk a problémát. Gondolom ez fájó hiszen elsőre annyira biztosan mondjátok a VGA-át.....jó pénz elhiszem..
-
Dell XPS
veterán
-
superecneB
őstag
válasz
köszörü #39834 üzenetére
Az részletkérdés. Köszönöm a választ!
Az egyik oldalon ezt írják:
Gyártó: ET Gyártói cikkszám: 5059 Leírás: USB A dugó - Firewire IEEE1394 4pin dugó adapter FIGYELEM: A Firewire szabvány USB portra történő átalakításához NEM ALKALMAS, ahhoz Firewire-USB konverter szükséges! Specifikáció: - Csatlakozó 1: USB A dugó - Csatlakozó 2: Firewire IEEE1394 4pin dugó - Szín: feketeAkkor ez működik vagy sem?
-
barnam_
nagyúr
válasz
köszörü #38460 üzenetére
A dokkoló csatlakozó alatt, az alaplap hátuljánál, az a bővítőhely mi? Nagyon hasonlít a mini PCI-ra.
-
karakpecze21
senior tag
-
karakpecze21
senior tag
válasz
köszörü #38115 üzenetére
Hali.
Na havernak volt egy ismerőse aki szakszervízbe elintézte hogy bevizsgálják a gépe ingyen.
Mégiscsak a bios-al van gond.Viszont rohadt drága a javítása.
Olyan 25-30k-t mondtak rá.Kérdés csak annyi, ha sikerülne egy olyan bioschipet vennem és én azt kicserélem, papírforma szerint mennie kellene nem?
-
Termi92
tag
válasz
köszörü #38116 üzenetére
Igen, én is erre gondoltam (elolvasva az s1g4 foglalat leírását
"The good thing about Danube platform is that all "Champlain" processors were launched in relatively short period of time (less than a year), and all of them have the same core stepping, which means that most motherboards will support full line of S1g4 microprocessors.")
De azért megkérdeztem itt is, hátha tud valaki valamit a tk-81 alapjáról amit én nem.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
köszörü #38115 üzenetére
Hát lehet igazad is lehet, mert elég forrófejű gép, ráadásul egy hőkörön van a cpu és vga is.Úgy aztán meg főleg melegedik minden.
Megpróbálom finoman nyomni a chipet, hátha reagál rá.
Nekem anno az xbox360.am lett bga hibás.Ott is, ha nyomtam erősen a bordát akkor bekapcsolt a gép.Akkor nekiszaladok mégegyszer.
Köszönöm az info-t. -
karakpecze21
senior tag
válasz
köszörü #38111 üzenetére
Heló!
Vga hibára az elején én is gyanakodtam, de nekem mikor egy vga hibás gépem volt akkor hallottam, hogy betölt windows meg dolgozott a vinyó.Ez viszont nem csinál semmit sem.
Vajon akkor miért nem a vga hibát villogja le?Mert a HP oldalán arra is van hibakód.
Na most azért elbizonytalanítottál. -
-
jjc
aktív tag
-
jjc
aktív tag
-
-
válasz
köszörü #37854 üzenetére
Már megbocsáss, de ki árul hologramos Win 7 matricát seriallal?
Ha nincs a gépen a matrica, akkor csókoltatom a noti eladóját.
Egy ötéves kisgyerek is fabrikál eredeti verziót bármilyen windowsból 3 perc alatt egy loaderrel.lujo10, meg ne vedd, ha nincs róla igazolás, h eredeti a win rajta, és neked szükséged is van eredeti winre (pl. egy céges gépként).
Egy rahedli papírt adnak jóformán minden második géphez, engem érdekelne elsősorban, h egy gyakorlatilag levakarhatatlan matricát miért kellett teljesen eltávolítani?
Talán csak nem gépház csere történt?
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest