- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
ravail
senior tag
válasz
KillHates #49660 üzenetére
Legrosszabb esetben még két kísérlat:
192.168.0.1 <Enter>vagy
192.168.2.1 <Enter>nexia: Ma már minden routerben van "Quick Setup" vagy más névre keresztelt gyors beállítási lehetőség, ami vezet. Próbáld meg azzal, s ha nem boldogulsz, biztos lessz itt valaki aki segít neked.
Jó éjt Mindenkinek!
-
-
-
ravail
senior tag
válasz
KillHates #49605 üzenetére
Akkor én kérek elnézést!
Ezek szerint ez nem az az "Mobil Intel® GL40 Express Chipset" ?
Nem kötekszem, csak okosodni vágyom!
(#49607) <-- Juuuuúúúúj! -
válasz
KillHates #49598 üzenetére
Tudnál nekem tanácsot adni? Előre is köszönöm!
Van egy Gigabyte q1580l laptopom. Jelenleg egy Celeron (Penryn) T3000-es proci van benne, 1,8Ghz-es. Egy bajom van vele, hogy nem tudja a speedsteppet. Nyilván halkabb lenne, meg aksi idő is nőne ha levenné az órajelet. Milyen processzorra lehetne lecserélni? Az Aida socket 479-nek írja a foglalatát. Intel Cantiga GL40 a lapkakészlet. -
ravail
senior tag
-
ravail
senior tag
válasz
KillHates #49586 üzenetére
Szia!
Ez ismét gyönyörű! Bár a kép sajnos nem nagyítható. Én nem is tudtam, hogy a chip füsttel műxik!
Nézted, olvastad randras_83 problémáját?
Szerinted az létezik, hogy egy laptop képes működni 10,8V-os és 14,4V-os akkuval is?
randras_83 Biztos hogy jó az az akku a Te laptopodra, a HP6730s-re? -
cozmo
őstag
válasz
KillHates #49314 üzenetére
Nincs mit!
Igen az volt a gond, a kijelző panel. Figyelembe véve, hogy a gép saját kijelzője borzasztó ritkán volt használva, mert mindig külső monitorra lett kiküldve a kép. Mert az nagyobb szebb.
Elég nagy szégyen egy HP ProBook-ba épített kijelzőpanelre, nézve ennyi munkaóra utáni elhalálozás. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
KillHates #49374 üzenetére
Belefújtam, de semmi. Nem is vagyok annyira poros környezetben, meg ha hordozom magammal akkor általában végig tokban van, csak akkor nem ha használom. A noti 3 hónapos sincsen még. Kétlem, hogy a por vagy a hűtőpaszta lenne a baj, mert ez semennyi idő még egy ilyen notinak. Másrészt nem is terhelem nagyon, nem is játszottam még vele egészen a napokig és ott lettem rá figyelmes, hogy melegedik.
Tehát még alig ment a hűtője az IDLE érték fölé, és ez alapjáraton alig szállít valami port...
Nem dohányzik senki sem a családban.
Dell XPS: Jól mondod, kb. 4800 RPM körülre megy.
Szumma:
Tehát avval semmit sem veszítek, ha hétfőn felhívom a Dell MDB-t és elmondom nekik, hogy mi van, igaz?
-
BlackPriest
őstag
válasz
KillHates #49367 üzenetére
akku nélkül is, a töltő áramkör akár lehet is hibás, mert az akku is kuka, de mivel most került hozzám, sajna az előéletéről nincs infó. mindenesetre most épp abbahagyta, nem tudom mitől, a win telepítés élmény volt, már csak nekem kellett volna aláírni a válási papírokat, mire felmászott az xp
most kussol, szóval nem válok el
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
KillHates #49352 üzenetére
A noti nincs még csak pár hónapos. Nem koszos a hűtő egyáltalán, ebben biztos lehetsz.
Egyébként egy Dell Latitude E6430-ról van szó. A05-ös BIOS van fent ha jól emlékszem. Van fent azóta A07 az oldalon, de azt csak Win 8-hoz ajánlják: katt
Esetleg Win7 beállításaiban nem lehet valamit módosítani?
Valami 5let?
-
-
nexia
tag
válasz
KillHates #49347 üzenetére
és akkor csak sima pasztát tegyek oda? mert egy msi ex630-am van az integrált nvidia 9100m-es vga-val és kis munka után olyan 80 fokos a gpu everest szerint amit én sokkalok, és gyárilag is gap pad van rajta és gondoltam tennék oda újat, vagy tegyek helyette pasztát? vagy ne is nyúljak hozzá? Szerintetek nem sok ez a hőmérséklet?
-
-
Muerte
addikt
válasz
KillHates #49284 üzenetére
Annak nem valószínű hogy kosz a baja.Nekem is ugyanezt csinálta a régi acer-em,aztán kicserélték a meghajtót és ugyanott folytatta, pedig nem gagyit raktak bele hanem Panasonic-ot.A gyári játékok CD-jének valami más fényes bevonata van és az nem tetszett neki,ha kiírtam egy 50 ft-os CD-re azonnal beolvasta,mai napig sem értem miért volt ez
-
válasz
KillHates #49222 üzenetére
Próbáltam a gyári modullal először az első slotban, aztán a másodikban, hibátlan.
Próbáltam az új modullal ugyanezzel a módszerrel, hibátlan.
A két ram együtt is hibátlan. A Sentinel tesztnél a 202 hiba nem növekszik. Van amikor hibátlanul megy a másolás, van amikor előjön a hiba. Stabilitásteszt is megy szépen, 65 fok körül van max a proci, szerintem az normálisnak mondható. Kérdésem az, hogy wtf -
NEMO1968
őstag
válasz
KillHates #49091 üzenetére
Jogos a letolás!!!!
Nélkülük(és még sok más tudós nélkül,akiket talán nem is ismert a világ),most nem közlekednénk modern járművekkel,nem telefonálhatnánk és nem ülhetnénk otthon a jó melegben a számítógép előtt.
Ők azok,akik életüket kockáztatták(gyakran áldozták is)azért,hogy kialakulhasson mai kis világunk,ami nekünk már olyan természetes,mint a levegő.
Csak főhajtás és tisztelet illeti őket. -
suspect
aktív tag
válasz
KillHates #49038 üzenetére
sajnos tudom, ez a gond
Proci AMD Turion Tl-58 és 2*1GB 667mHz-es RAM
Csak egyik haverom megveszi a gépet tőlem és jó lenne ha nagyobb videókari lenne benne mert néha játszana rajta. Mivel integrált ezért ugye max alaplap csere. Emiatt érdekelne, hogy van olyan alaplap amit bele tudok tenni ebbe a gépbe (és persze nem 128mb-os a videókártyája)?
-
juve600
nagyúr
válasz
KillHates #48954 üzenetére
ja
nem értem van két routerem
az egyik a t-home.s az iptv miatt ,az a modem is egyben,ha arra csatlakozok akko nem tölt a gép
van egy másik tp-link ami azé van hogy a távolabb eső gép is jó jelerősségel menjen ,ha arra csatlakozok akko tölt a gép
a két router utp kábellel van összekötveááááá
megvan
a routeren keresztül megy az egyik iptv box annak a adatforgalma
ha kikapcsolom a boxot akko nem látszik a töltés -
-
ravail
senior tag
válasz
KillHates #48840 üzenetére
Szia!
Igen, sok esetben elfogadja. Csak azért írtam ezt -=Tiger=- kérdésére, mert több Asus szériával jártunk úgy, hogy nem fogadott el ngyobbat, sőt, a leintegrált RAM miatt is meglehetősen válogatós volt. Ilyen széria a K5x. Történetesen a K50ij csak egy fajta Kingston-t és egy Samsung-ot fogadott.
Az kemény, ha nem volt az UX21-ben bővítőhely. Hogyhogy nem nézted meg előtte? -
nexia
tag
-
Firpo
tag
válasz
KillHates #48705 üzenetére
Az Inspiron 5521-hez nincs fent driver csak egy másik vga-hoz. Találtam egyet az 5520-hoz, azt telepítettem először, de az eszközkezelőben nem jelent meg a vga. Utána raktam fel a Driver Pack Solution driverét. Csak úgy tűnik nem megy a Radeon. Most meló van, szóval csak este tudok kezdeni valamit a géppel. Csak azt nem tudom, hogy akkor mit rakjak fel, hogy jó is legyen.
Ez így elég szívás, hogy ennyit kell tökölni a driverekkel, hogy működjön valami...
Dell XPS: tv-re még nem kötöttem ki a képet, de majd kipróbálom.
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
KillHates #48662 üzenetére
Rommá szedtem és kitakarítottam, mindent átmozgattam, wd-vel áttakarítottam a ventit is, de 1 próba után semmi.
Majd felhúztam rá a gyári vista recoveryt (előtte win7 volt) és most megy...
Nem tudom mi hiányzott neki, hisz minden driver fenn volt. Bár az is lehet, hogy a takarításnak rá fél órára jött meg az eredménye. Passz. A lényeg, hogy most megy, és boldog lett a karácsonyom -
-
LALA_kiraly
őstag
-
kutga
félisten
válasz
KillHates #48596 üzenetére
Pavilionra probald ki, ha az eszkozkezeloben minden driver fent van:
1. Kikapcsolod a gepet, kihuzod a tapkabelt es kiveszed az akksit.
2. Benyomod es nyomvatartod a bekapcsologombot egy percig.
3. Igy hagyod par percig, visszarakod az akksit, a tapkabelt es inditasz.Hatha segit.
-
mutyi
senior tag
válasz
KillHates #48492 üzenetére
De többször is megcsináltam egy memóriával több op rendszer alatt is Win 7 és Win 8 és mindig az 5.9-es értéket hozta, miközben mielőtt vettem, az eladó is tett fel képet hogy Win8 alatt 8GB memóriával 7.6-os értéket hozott.
Ezért furálottam,hogy nekem 1db 4GB-os modullal miért hoz lényegesen gyengébb eredményt.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest