- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Aktív témák
-
Gery15
addikt
válasz
Thunderzolee #43835 üzenetére
Köszönöm, azt én is megtaláltam, hogy a Kingstone SSD 9.5mm vastag. Egyébként az enyémbe Seagate hdd van, de megmérem majd, hogy milyen vastag, gondolom ez is 9,5mm. Hogy érted azt, hogyha msata-s ssd-t vennék akkor maradna tárhelyem is?
Dell XPS: Köszi neked is.
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
Van egy Lenovo G570-es notebookom és ssd-t szeretnék tenni a hdd helyére. A kérdésem az lenne, hogy ezt az ssd-t betudnám-e tenni a hdd helyére? Vagy mindenféleképpen msata-s ssd-t nézek? Vagy marad a hdd caddy-s megoldás? -
Gery15
addikt
válasz
DJ WOKKY #37099 üzenetére
Nem fog menni, tegyetek fel 64bitest. [link]
"Ha az operációs rendszer nincs felsorolva, akkor a HP jelenleg nem rendelkezik a készülékhez szükséges olyan szoftverrel vagy illesztőprogram letöltéssel, ami ehhez az operációs rendszerhez való, vagy nem érhető el a kiválasztott nyelven. Másik nyelven is kereshet illesztőprogramot, ha módosítja a szoftver/illesztőprogram nyelvét az oldalon lévő "Szoftver/illesztőprogram nyelvének módosítása:" linkre kattintva, ahol megtekintheti az operációs rendszerhez elérhető illesztőprogramokat."
-
Gery15
addikt
válasz
DarknessHope #36989 üzenetére
Nyugodtan bevállalhatod, nekem eddig egyszer sem volt ilyen problémám akár gép akár laptopnál.
Mindig lekezelte a nagyobbat.
-
Gery15
addikt
válasz
DarknessHope #36985 üzenetére
Szinte 99%.
-
Gery15
addikt
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne mit jelentenek ezek a hőfokok, mármint, hogy melyik a cpu-ba integrált vga?
CPU Package
CPU IA Coresű
CPU GT Cores -
Gery15
addikt
válasz
transmission #36170 üzenetére
Kérdezz rá akkor az Asus notik topikba lehet, hogy valami széria hiba...
-
Gery15
addikt
válasz
transmission #36168 üzenetére
Biztosan nem érsz hozzá? Én is jártam így amikor megvettem az első laptopomat... de utána már hozzászoktam. Én i azt hittem, hogy nem érek hozzá, de még is.
De, ha tényleg nem érsz hozzá akkor kérdezgess az Asus topikba, hogy tapasztalt-e valaki ilyet? Vagy esetleg szerviz. -
Gery15
addikt
válasz
transmission #36166 üzenetére
Igen.
-
Gery15
addikt
válasz
KonzolKartel #34314 üzenetére
A gépnek igen, de a netednek nem tudom... milyen neted van? Arra gondolok, hogy nem tudja együtt a kettőt csinálni, pufferelni a zenét meg még szaggatás mentes játékot is.
-
Gery15
addikt
válasz
Gery15 #34175 üzenetére
Meg is találtam a számomra megfelelőt, köszönöm a segítséget.
Thermaltake Massive23
-
Gery15
addikt
Ismét feltenném kérdésemet. Tudnátok valami jó hűtőpadot ajánlani egy Lenovo G570-es alá?
-
Gery15
addikt
Tudnátok nekem valami frankó hűtést egy Lenovo G570-es alá? Elég lenne egy közép kategóriás cucc.
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest