- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
válasz
Gigabyga #37856 üzenetére
Itt kérdezd meg, az a HDD/SSD-s topic:
http://itcafe.hu/tema/milyen_winchestert_vegyek_3/friss.htmlBiztosan jobban értenek hozzá, mint itt bárki.
-
válasz
Gigabyga #33833 üzenetére
Lényegtelen a márkája, mindegyik cl:9-es. (1066-on cl:7 lesz majd úgyis.)
Én konkrétan tőle vettem nem túl régen, ki is próbálhatod, mielőtt kifizeted, olcsón adja, alig van már neki:
hardverapro.hu/apro/5000_forintig_ddr3_1333mhz_notebook_ramok.htmlDe itt kereshetsz más eladókat is:
hardverapro.hu/aprok/hardver/memoriak/notebook_ram/ddr3_ram.phpMost egy két gigás modul van benne?
Akkor elég, ha veszel mellé egy 4 gigást még.
Vagy ha van rá keret, természetesen vehetsz 8gigát is. Később, ha majd el akarnád adni a gépet, könnyebb lesz a 8giga rammal.Én is csak azt tudom mondani, amit itt már más is: addig vegyél, amíg 10ezerből 8giga kikerül, boltokban már most közelít 15ezerhez két négy gigás modul ára. :/
-
hekkerman
tag
válasz
Gigabyga #33833 üzenetére
Én csak annyit tudok erre írni, hogy 1db 4 gigás volt a gépemben, igaz itt 1333-on megy, mégegyet tettem bele, és ahol kell, ott megérezni a dual channel adta sebességet
Viszont 4 giga szerintem nem árt a win7nek, nálam kb 2gb az alap amit használ.Illetve, 6ezerért vettem kiskereskedésbe a 4 gigás kingmaxot, élettartam garival. Szerintem notinál annyira nem számít a márka, inkább a gari, mivel a sebességgel úgyse tudsz játszani, mint pl asztalinál. Viszont lehet, hogy nem minden típus megy a notidba, bár azt olvastam, hogy kingmaxszal nem szokott kompatibilási gond lenni.
De más lehet, hogy máshogy gondolja, de addig vegyél ramot amíg ócsó
-
válasz
Gigabyga #33830 üzenetére
Ha jól értem, abban a gépben a ram volt a rossz, a szerviz cserélte is, de már nem 1066-ost tettek bele, hanem 1333-ast?
A HM55-ös chipset viszi az 1333-as ramokat is, de csak 1066-on fogja hajtani. Mostanság könnyebb beszerezni 1333-as ramokat, mint 1066-ost, bizonyára ezért járt el a szerviz is így.
-
GaborGh
őstag
válasz
Gigabyga #31298 üzenetére
A Dell Inspiron szériája egyáltalán nem ajánlott, inkább nézd meg ezeket:
-
cigam
titán
válasz
Gigabyga #21402 üzenetére
Olvasd át a súgó vonatkozó részét: Az Internetkapcsolat megosztása szolgáltatás használata
Esetleg letöltöd ezt: Virtual router
-
ro_bert17
őstag
-
cigam
titán
válasz
Gigabyga #20901 üzenetére
Aksit felesleges kivenni, a polcon is ugyanúgy merül/veszít a kapacitásából. Egyedül akkor kell kivenni,ha tartósan 50fok fölé melegítené a gép (merthogy órákon át 100% közelében pörög)
Memóriábol meg olyant vegyél ami belemegy
Talán nincs is (most nem jut az eszembe) no-name/megbízhatatlan memóriagyártó. Pontosabban ott vedd meg, ahol a 2x1gb-ot beszámítják(márha 2x1gb van benne), így nem kell az eladásával "szórakozni".
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Cyberpunk 2077
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Óvodások homokozója
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest