Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
hát nem tom, nem vettem észre semmibe sem h gyorsulna. 3d mark 05ben pl.
840/2500: 21921
855/2600: 22019Aztán, 3d mark 06-ban:
855/2600: 11841
A 2900pro-m: még a 6600-os procimmal, 3.6-on, a kari 800/2000-n: 11801Ezen kívül játékokban sincs szinte különbség, nálam legalábbis.
-
Pocok9b
aktív tag
A Vista-ba integráltan megtalálható a netframework 2.0 de én már a 3.0-át is felraktam.
1x-űen nemtudok mire gondolni.
Ha el akarom indítani a catalystet akkor ezt a hibaüzenetet kapom:"Az MOM.Implementation" fájl vagy kódösszeállítás, illetve annak egyik függősége nem tölthető be. A rendszer nem találja a megadott fájlt."
Hát már ki vagyok akadva.
Nagyon nincs kedvem XP-t rakni ilyen tájt de a vasat leteszetelném...
Valaki HELP PLS!Mod: MaSzKa: lehet az lesz csak mostmár nagyon nincs kedvem ezzel szórakozni majd reggel...
Addig hátha kitalálunk valami okosat -
k.t.a.
senior tag
Szerintem fake. Arról volt legutóbb szó, hogy egy foglalat alatt lesz két gpu (mint a 4magos intel procik), hogy egy lapkából lesz-e azt kétlem. A másik ami szerintem elárulja hogy fake, hogy csak 1db CF csatlakozója van. Mondjuk az lehet azért van, mert már alapban két gpu van a karin.
-
k.t.a.
senior tag
Még ha a lyukaknál teljesen bevágom az oldalát a bordának, hogy U alakú lyukak legyenek, akkor is jó. Az előbb azt írta valaki, hogy 49mm a furatközép távolság. Itt 43. Az a 3mm nem sok szerintem. Azt viszont megkérdezném, hogy itt elférnek a memória sünik egy VF900 alatt vagy nem. Esetleg egy VF1000 felmegy a karira?
-
Gorneck
legenda
Lehet az lesz...de lehet megoldom még Én ezt a PWM borda kérdést...kép alapján nem is kell vmi bonyesz...
-
lacafaca
addikt
-
Adamka3kerék
tag
-
katt777
félisten
Nem paranoia, ez tény. Ha minden számítógépről összegyűjtenek minden infót, azt felhasználhatják (mindegy, hogy egy reklámkampányra, vagy a személyed leellenőrzésre, vagy bármi másra), akkor is, ha egyetlen infó sem törvénytelen, nem kell készülni semmire. És ha például szellemi termékek vannak a gépemen, nem szívesen jutnék olyanok sorsára, akiktől már elszedték (egyébiránt engem is károsítottak már meg így, igaz, nem interneten
). Megjegyzem az sem paranoia, hogy a netet elismerten az USA kormánya ellenőrzi (hiába lázonganak sokan évek óta), nem véletlenül van az élen a kutatásokban.
Mellesleg a Steam/CD-DVD kombinációval összekevertél két különböző dolgot.
Ha te nagy ívben teszel a személyiségi jogaidra, mert a marketinggel a cégek erre neveltek, az a te dolgod, de én nem szeretem, ha leskelődnek az ablakomon, még ha semmi törvénytelent sem csinálok. Ez egyszerűen a magánszférám.
De részemről az off lezárva. -
Gorneck
legenda
Nálam sajna az ár az egyik legfontosabb tényező a mostani anyagi helyzetem figyelembe véve...e mellé társul a hang mániám és a melegedés/fogyasztás.
HD3850/512 nekem simán elégnek tűnik. Nem vagyok mániákus fullon minden fan...legyen élvezhető a játék (megfelelő optimalizálás/fps; jó hang; maga játék jó és ötletes legyen) oszt csók.
joshua7: Melyikhez? Szlovák vagy amit Én írtam árhoz?
-
methodman198
csendes tag
-
Egzee
őstag
Nah mostmeg már felment a pumpa!!! MIÉRT NEM TUD NORMÁLISAN RÁVERNI AZ AMD AZ NVIDIÁRA??? Csodás teljesítményű kártyák??? Hát ha ismerem az ellenségem (8800GT) akkor addíg gyúrom magam míg megverem! Ha legalább egy kicsivel is! De ezek a kártyák??? Hát elég gyenge eresztések...
Nah tényleg félretéve a mardosást... A samunak attól függetlenül, hogy mindent gyárt, nyílván megvan a saját fejlesztőcsapata a winyókra is... Annyival lezárnám véglegesen a dolgot, hogy:
Miért vettem ezt??? Mert ez vót lejakcójózva!!! Egyébként meg nem mondanám, hogy mocskos sárgák... Mert Taiwan kinához képest olyan mint egy Opel a régi Swifthez...
Nem Hong Kongról beszélek... -
magi20
senior tag
LOLIKA-neked nem is írtam nem is szóltam hozzád,nem is tőled kérdeztem.
Ilyen fejjel kérlek ne tedd.-az ilyen írásaidra,amiket leírsz,szemtől-szembe is kimondanád?
Erről ennyit,hagyjuk egymást békén,hisz a mottod a peace nem?(Driver gond)-miért b+ nincs gondja az atinak vele?
-
-
Thrawn
félisten
Igaz, mikor megláttam a linkbe az Elite Bastards nevet már meg sem néztem, most bepótoltam. A végén az 'offending broken optimisation' (csúnyán elcseszett optimalizálás) kifejezést használják, szóval lehet hogy programozási hiba, de az is lehet hogy szándékos a dolog. Ha kijavítják a következő driververzióban, akkor nincs miről beszélni. Pont.
-
leviske
veterán
Ez mindegyik VGA-nál így van, amelyiknél PRO és XT van, mert ott akkor a mag is XT vagy PRO... nem? 50-et sem lehet majd szerintem a 70 szintjére húzni, mert más a mag picivel, mert a 70 RV670XT az 50 pdig RV670PRO magra építkezik.
De elnézést, ha tévedek, vagy tudtad és nem gondoltad, hogy van olyan hülye okoskodó aki ezt elkezdi taglalni a semmiért.
Viszont mostantól 15.-ig igyekszem nem írni...
-
EQMontoya
veterán
-
Gaboman
nagyúr
Hát igen de akkor kizárólag csak a név változik meg és a gyártási technológia ugyanaz amit írtak,vagy tényleg más platform születik és ezért jött a név változtatás?
És felhagynak a jó bevált PRO,GT,XT,XTX nevekkel?
Hát nekem ez nem tetszik annyira pl:3870,3850,nemhangzott volna jobban 2950XTX vagy 2950XT. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest