- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
butcher eu #38811 üzenetére
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #37917 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy a későbbiek nem működnek, de pont FC2-vel volt ez már viszont is, bár lehet, hogy az még 8.10 hotfix-szel gázolt. Nyilván, ha nem használsz olyan alkalmazást, amelyben kijön a hiba, akkor nem problémásak az újabb driverek sem, de én éppen elégről hallottam ahhoz, hogy 38xx sorozathoz a 8.7-est ajánljam, abból is lehetőleg az XG-t, mert azzal még senkinek nem volt problémája.
-
szumo
senior tag
válasz
butcher eu #37773 üzenetére
Szerintem marad a másik hűtés, ha a kolléga nincs vele megelégedve, mert ha megnézed a webshop-ot, minden terméknék ez áll:
* Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni!
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.
Szóval max a srácok jóindulatát használnám inkább ki, mint fenyegetőznék. Nagyon jó a kommunikációjuk a vevők felé, és meglehetősen jól kezelik a hasonló eseteket, csak nem szabad hisztizni, hanem tisztességes hangot kell használni.
Ha szerencséd van, akár még egy cserét is kidumálhatsz, de ezt telefonon intézd el, vagy nézz be az iponos topikba, azt a garanciális ügyintéző srácok figyelik napi rendszerességgel.A típusjelzést a nagyker adja a terméknek. Én pl. egy dual slotos, hőcsöves kártyát vettem ez alatt a név alatt a nyár derekán. Nézzétek meg, egy másik országban teljesen más a jelzése.
Amúgy a nagykernek kellene pontosabb típusjelzésekkel ellátni a termékeket. -
gtasystem
őstag
válasz
butcher eu #37770 üzenetére
ilyet az AMD nem csinálna..ez inteles trükk..
-
norbalia87
tag
válasz
butcher eu #37767 üzenetére
Azta qurva irtam ahogy emlitettem irtam nekik levelet es ok irtak hogy a kep csak tajekoztato jellegu most, hogy nezem le is vettek a kepet amugy itt van de mar kep nelkul
aaaaaaaaa ebbol idegroham lesz
http://www.ipon.hu/webshop/product/sapphire_hd3870_512mb_gddr4_htd_full_pcie/18994
Es a megrendelo mailben is igy szerepelt 1 darab SAPPHIRE HD3870 512MB GDDR4 HTD Full PCIE
- Nettó ár: 23.262 Ft
Tehat a brutto valami 27xxxAh ezt nem hiszem el.
-
gtasystem
őstag
válasz
butcher eu #37765 üzenetére
tudod mi van néha ők is tévedhetnek..
vagy csak megpróbálják elsózni valahogy az intel procit..
-
lsc
nagyúr
válasz
butcher eu #37757 üzenetére
A sapphire edition valószínűleg ez, rossz a kép . A képek ugyanolyan kétslotosról vannak .
Miért rontanák, ha nincs se akkor a simát eladják drágábban .
-
gtasystem
őstag
válasz
butcher eu #37742 üzenetére
na erről beszélek..
-
lizakattila
senior tag
válasz
butcher eu #37714 üzenetére
Hova jutottunk onnan, hogy csak felvetettem, hogy már létezik ilyen driver is.
De nagyon helyes, OFF OFF, elvégre ez egy VGA topic. -
butcher eu
senior tag
válasz
butcher eu #37693 üzenetére
ja és fordszámszabályzás, hangerő és melegedés nem érdekel, csak az h jól vúzható legyen a ram és a gpu.
vagy ha valaki módosítana nekem egy bios-t, azt is megköszönném.
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #37631 üzenetére
Ahogy az előttem szóló mondta: driver lesz az, főleg, hogy anno még nem is volt FC2, annak még csak 8.10-től van támogatása.
-
DigitXT
félisten
válasz
butcher eu #37631 üzenetére
Ez így simán driverhiba, mivel a 8.7 és a 8.10 hotfix egyszerre nem lehet fent (utóbbi is teljes driver ugyanis). Most már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a víz előtt ment-e a Far Cry 2.
-
szitaati
aktív tag
válasz
butcher eu #37606 üzenetére
Szerintem próbálj még ki pár játékot (pl. DIRT, GRID, ezek eléggé érzékenyek a tuningra, szóval ha valaminek melege van ezek alatt kijön, esetleg Crysis. Tudom nem írtad, hogy tuningolsz, de ezek akkor is jók szvsz.)
Ha ezek alatt is csinálja, akkor gebasz van a kártyéval. Ha nem, driver para.
Eteleg nézz be a Far Cry 2 topikba. Szerintem. -
DigitXT
félisten
válasz
butcher eu #37603 üzenetére
Első körben fordítsd meg a ventit, hogy ne szívjon: fújjon a bordákra...
Ha ez sem segít, akkor lehet gondolkodni a teljes nyákot borító blokkon.
Szerk: amúgy itt épp ilyesmiről beszélnek (más kari, de a lényeg uaz).Szerk #37606-ra: ja, hogy csak az Far Cry 2-vel van ez a gebasz?
Akkor simán lehet drivernyűgje is: mi történt a "vizezésen" kívül? -
DigitXT
félisten
válasz
butcher eu #37599 üzenetére
Ventivel fújatod, de van-e rajta borda?
(Ha jobban melegszik így a cucc, mint
korábban, akkor simán okozhat ilyet...) -
DigitXT
félisten
válasz
butcher eu #37596 üzenetére
Túl hideg, ezért fázik.
Viccen kívül: hűt az a víz
mindent a karin, nem csak
a GPU-t? (RAM, VRM?) -
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #37355 üzenetére
rÍSZPECt!
A játékkal nincs bajom, 1680X1050 minden full 4X élsimítás-al simán jól tudom játszani! még 8X-os élsimivel is, csak úgy egy kicsit akad.... viszont a benchmark... az vhogy nem fekszik... az az igazság, hogy még látszik nagyon, hogy nincs hozzá normális driver...
Vettel-t sajnálom, hogy elmegy a torro rossoból, mert jó páros volt
simán leigazolnám ferrarihoz 3. pilótának, ha lehetne
mod: örülök, hogy elégedett vagy a rendszereddel! élő példa, hogy egy jobb CPU hűtő árából hogy lehet egy csendes és erős vízhűtést építeni!
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #36291 üzenetére
ment pü. a vizes kérdésedre!
-
Foglalt név
addikt
válasz
butcher eu #36287 üzenetére
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #36287 üzenetére
Hogy jön ez ide?
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #36278 üzenetére
Akkor modold azt az enyém szerint. ASUS-nál úgyis jobb az, mert a kártya ugyan ref-nek néz ki, de nem egészen az, és a bios-a is más. Ergo amikor ASUS-t tettem Sapphire-re, az ASUS extra funkciók nem működtek.
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #36275 üzenetére
Mondd csak, hogy rapper vagy, oszt' jó napot!
-
válasz
butcher eu #36265 üzenetére
Légy szíves ne használj angol szavakat értelmetlenül, de ha már használsz, írd helyesen(respect, benchmark).
8800GT-t fizikai gyorsításra venni értelmetlen, akkor már inkább 8500GT, de persze ez is csak akkor gyorsít, ha a játék használja. Szerintem sok értelme nincs, a játékok elenyésző száma miatt.
katt: az egy rakás szerintem túlzás, de bocs, ha igazad van
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #36265 üzenetére
csak teszben dob sok pontot, mert cpu tesztnél is a gpu dolgozik... egyébként csak a physix-et támogató játékokban vennéd hasznád, de nem sebességnövekedés lenne, hanem szétlőhetsz tárgyakat, miegyéb... de nem sok játék támogatja még, és ahhoz is kell vmi külön progi asszem... egyébként UT3 támogatja tudtommal! mindenesetre a helyedben inkább egy 4850-be vagy 4870-be fektetnék, nem physix-es nV karira.....
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #36230 üzenetére
mondjuk az éremnek két oldala van... a befektetett pénzünk euróban van, így ha a forint gyenge, az többet ér... ha a forint erős, akkor pedig olcsóbbak a cuccok
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #36221 üzenetére
Ha tényleg annyi, addig rendeld meg, amíg ott van, mert akkor elméletileg már nem drágíthatnak rajta (legföljebb "nem lesz"). Az jó kari, 5k-ért megkapod a Chillát, és még pénzed is maradt.
Sztem csak elfelejtették frissíteni a mindennapos zuhanásban, sok helyen már az is van kiírva, hogy: nincs árlista. Depo-n nincs valahol? -
katt777
félisten
válasz
butcher eu #36215 üzenetére
Vegyél egy olcsó ref 4850-et (ha majd visszamennek az árak 32k körülire 45k-ról), ill. vedd meg tőlem a Chillát (azt akár már most is
), az megfelelően lehűti, és tuningolhatsz is. Ja, és az aztán tényleg csöndes.
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #36213 üzenetére
ATI-nak totál fölösleges 512MB fölött a RAM, az nV-nak kell az. Akkor már vegyél 512MB-os karit, mert ez már majdnem annyi, amennyiért a nem kicsit gyorsabb 4870-et vettem. Persze most semmilyen hardvert nem éri meg venni.
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #36211 üzenetére
Ez most IceQ? Mert akkor jó. Viszont rohadt drága.
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #36207 üzenetére
Nem tudom, nem olyat vettem.
De információim szerint lassabb (olcsóbb is). Nekem még 4850-re sem érte meg cserélni a 876/1276-on stabilan futó 3870-ről, bár ez a tuning is csak Oblivion, Clear Sky, és Warhead alá kellett.
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #36204 üzenetére
Tudom, nálam van.
Vadi új és HIS.
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #36094 üzenetére
fesz szabályzó... így nem tudom megmondani, hol van, de vki csak megmondja neked!
ismét a garanciáztatás rögös útjára léptem... ezúttal az alaplapom döglött meg a változatosság kedvéért... úgy tűnik üldöz a balszerencse
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #36091 üzenetére
elég a memókra és VRM-re ramsüni... anélkül nem használnám!
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #35661 üzenetére
Akit Übersoldier 2 érdekel, elkészült a beszámoló.
loree69: Reméltem, hogy van valahol akció. Sajna felénk legolcsóbban 62k, asszem megint BP-ről kell VGA-t beszereznem.
-
lizakattila
senior tag
válasz
butcher eu #35651 üzenetére
A Treyarch kiadta a minimum rendszerkövetelményt a 2008 4. negyedévében megjelenő CoD: World at War-hoz. Ha valaki megfelelően akar játszani a játékkal, akkor mint mindig, most sem kell brutális vas a játék alá, ugyanis a CoD motorok mindig nagyon jól voltak optimalizálva. Íme a lista.
CPU: AMD 64 3200+ / Intel Pentium 4 3.0GHz +
Memória: 512MB (XP) vagy 1GB (Vista esetén)
Merevlemez tárhely: 8GB
Grafikus Kártya: Nvidia 6600GT/ATI Radeon 1600XT vagy nagyobb (Shader 3.0 vagy jobb) 256 MB memóriával. -
katt777
félisten
válasz
butcher eu #35651 üzenetére
A CoD5 készítői nem tudnak valamit a játékosok igényeiről?
Ha CoD4-re épül, akkor még csak meg sem nézem, viszont VGA-t illetően vsz nem tesz be a 3870-nek. Én 4200+ + 1950XT-n toltam végig fullban, igaz, 1024-ben, még a CRT monitoromon. -
SetCHOO.
aktív tag
válasz
butcher eu #35510 üzenetére
Mikor legutoljára pasztáztam, az ezüst paszta volt. És az vezetett. Régen volt 8 éve
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #35470 üzenetére
Instabil a tuningod. Nekem is adott piros halált, amikor az epu-val játszottam, de ez legalább Ferrari-színű. Kell neki fesz.-emelés, RAM-visszaosztás, valami, ami stabillá teszi a cuccot.
SetCHOO.: Pedig csak én magam is qrwa soxor íratm, milyen szarok a RAM-sünik tapadási szempontból. Pöttyints rájuk egy kis hővezető pasztát, az megtartja. Az elhalálozás vsz. a rossz pasztázás miatt van.
-
TBG
senior tag
válasz
butcher eu #35500 üzenetére
Esetleg itt próbálkozz.
-
válasz
Eredeti Vistad van? Azt írják, hogy piroshalál csak a Vista egyes beta verzióiban volt, ill. a kereskedelmi verzióban csak bootnál jöhet elő.
-
válasz
butcher eu #35478 üzenetére
Ez mindig így van, ha az ember demo-zni akar, akkor persze nem megy.
Google szerint ezt jelenti:
[link] -
twine
veterán
válasz
Te micsoda egy sznob vagy
Neked a Piros halál kell mi? A Kék már nem is Jó!
Bocs,, tudom neked ennyire nem vicces,de számomra is Unicum ez a piros halál dolog,,,egyből mentem is YOUTUBE-ra megnézni hogyan is néz ki egy ilyen
...ha valakit érdekel:
red screen of death vista -
válasz
És mi a hibaüzenet? Még én se láttam piros halált.
-
TBG
senior tag
válasz
Tudnál erről valami screenshotot betolni? Piros halát én sem láttam még. Illetve láttam, de az más volt
-
zseko
veterán
válasz
butcher eu #35414 üzenetére
Nekem egy 4850e procim van, az 2500-ön megy, mégis ott volt a csúcs beállítás (?). De feljebb húztam 2800-ra hogy a ramok ténylegesen 800-on menjenek.
-
zsolt1129
addikt
válasz
butcher eu #35441 üzenetére
Főleg a pálinkában.
-
Kris87
aktív tag
válasz
butcher eu #35421 üzenetére
Gondolom azóta már vége is lett... ez ilyen, a reptér még leköt vagy 10 percig aztán ending...
-
katt777
félisten
válasz
Felteszed a Crysis Wars-t, aztán nyomhatod a végtelenségig.
Nekem mondjuk ott wan a Prey, NOLF1-2, SSam1-2, stb., bármelyiket végigtolom újra. Far Cry-t is nagy élmény volt fullban tolni, amikor meglett anno az 1950XT-m.
Vagy ott a Blacksite és a Turok, amelyeket fikáznak azok, akik a legszarabb játékokra 90% feletti értékelést adnak, de mind2 élvezetes és hangulatos. -
TBG
senior tag
válasz
butcher eu #35423 üzenetére
A FEAR nagyon állat
Bár nekem a COD2 az örök kedvenc...bújkálni Ivánnal a rommá lőtt Sztálingrád utcáin
-
TBG
senior tag
válasz
Van egy csomó más
Én pl. elővettem a régieket
FEAR, COD2, Area51..stb. Végre olyan minőségben játszhatom velük, amilyenben korábban esélyem sem volt
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #35417 üzenetére
Szerintem már csak a hátralévő rész.
Ergo: ha unod, játssz mással. -
hakos1987
őstag
válasz
ha nem kell hozzá túl nagy fesz, én mindenképp 4 ghz-en tolnám!
-
TBG
senior tag
válasz
Ha procilimites a cucc, akkor sokat tud dobni rajta
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #35179 üzenetére
Na, menjél vadászni!
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #35173 üzenetére
Játékleírás a honlapomon v. a logoutomon. De szaladj csak el előle, valamelyik sarki ágyúból lőj bele 1-2-t, ha már elég messze vagy, szaladj tovább, és ue. még néhány körön át. Ha kifexik, kést a szemibe!
A pályán rendelkezésre álló fegyverek nálam sem tartottak sokáig. -
katt777
félisten
válasz
butcher eu #35032 üzenetére
Ó, hát én is végig akartam játszani, de aztán kipróbáltam ezt az összehasonlítható pályát/autót, és a Grid már nem is érdekelt. Azt hittem, én felejtettem el vezetni, mert alig maradtam a pályán, de GTR2 be, és máris minden tökély. Utóbbira ráadásul rákényszerítheted driverből a grafikai extrákat, amitől persze nem lesz olyan graf, mint a Grid, viszont autóverseny marad.
-
troller
senior tag
válasz
butcher eu #35032 üzenetére
Akkor erről nagyon lemaradtam...
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #35026 üzenetére
Akkor javaslom, fuss egy pár kört Spa-ban Murciélago RGT-vel Gridben, aztán GTR2-ben. A Gridet utána dobni fogod a szemétbe.
(Már ha nem az ilyen irreális, ráadásul véletlenszerű "fizikát" alkalmazó játékokra gerjedsz.
)
Crysis? Hiszi a piszi.
-
troller
senior tag
válasz
butcher eu #35029 üzenetére
Demo lesz belőle?
-
lizakattila
senior tag
válasz
butcher eu #35026 üzenetére
A Crysis Warhead futtatásához DirectX 9.0c szükséges.
SZÜKSÉGES RENDSZERKONFIGURÁCIÓ:
Operációs rendszer: Windows XP 2-es szervizcsomaggal, vagy Windows Vista
Windows XP:
CPU: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2.0 GHz vagy jobb
RAM: 1.0 GB
Merevlemez: 12 GB vagy több szabad hely
Videó: NVIDIA 6800 GT 256 MB / ATI 9800 Pro vagy jobb
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártyaWindows Vista:
CPU: Intel P4 3.2 GHz / AMD Athlon 3200+ / Intel Core 2.2 GHz vagy jobb
RAM: 1.5 GB
Merevlemez: 12 GB vagy több szabad hely
Videó: NVIDIA 6800 GT 256 MB / ATI X800 Pro 256 MB vagy jobb
Hang: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártyaFontos: Bizonyosodj meg arról, hogy telepítve van a Windows Vista "Windows6.0-KB940105-x86" gyorsjavítás!
Megjegyzés: A következő kártyák nem felelnek meg a minimális rendszerkövetelményeknek:
nVidia 7100 series, 7200 series, 7300 series, 7500 series, 7600 GS, 8300 GS, 8400 GS, 8500 GT, ATI X1300, X1550.
Én ennyit találtam róla. Ha minden igaz nemsokára már ki tudom próbálni, és akkor bővebben nyilatkozok.
Addig is:
LINK1
LINK2 -
katt777
félisten
válasz
butcher eu #35023 üzenetére
1.2-es patch?
De a legjobb lenne GTR2-t nyomnod, már ha autós játékot akarsz, ég és föld a különbség.
mokus1: Linket? Mihez? Amúgy, mint többen írtuk, a hiba bizonyos játékoknál előjön (pl. nálam Oblivionnal még XG is), másoknál meg nem. Nálam egyelőre 8.7 XG van fönt, 8.9-et még nem próbáltam. Majd ha valamiért partíciót kell visszaállítanom, azelőtt megnézem.
Addig inkább játszom, minthogy szívassam magam 4xxx karikra belőtt driverrel.
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #35009 üzenetére
köszi! én is megírtam a blogot, aztán most hogy jönnek a játékok, inkább azzal foglalkozok, nem tesztelgetek tovább
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #34985 üzenetére
butcher eu: nézd meg kérlek ezt: [link] most már nincs 5 pont előnyöd
pedig a CPU score csak egy százassal több
-
MaTTeS
senior tag
válasz
butcher eu #34972 üzenetére
gondolom Vistád van, nekemis ez volt a gondom.
Szépen megvártam amig kiadták az 1.1-es patchet, felraktam és müködik az ffb -
katt777
félisten
válasz
butcher eu #34543 üzenetére
Ezt már írtam, és tényleg nagyon OFF. És írtam neki a másik topicban is, mert tuti, hogy itt nem olvas.
-
válasz
butcher eu #34536 üzenetére
Nade ha nem nézte meg az FPS-eket a régi kártyával, akkor már tökmindegy, hogy most mennyi fps-t mutat a fraps.
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #34530 üzenetére
helo!
a következőket tudom a dologról: a warhead külön játék, alap nem kell hozzá... a gépigénye optimalizálva lesz, vagyis nem lesz olyan, hogy egy fullos konfigon is döcög... bár majd ez még kiderül... én ennyit tudok, na meg hogy pénteken jön
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #34511 üzenetére
most lestem a vantage listás eredményt.... bek**hatod, 5 ponttal megelőztél
bár akkor még phenomom volt, az E8400-tól többet várok... meglássuk!
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #34511 üzenetére
hali... sajna nem volt sok lehetőségem tesztelni, merthogy újra gariztatni kellett a kártyát (nem vették észre, hogy csak fél mag működik rendesen.... nem értem...
) szal a lényeg, hogy újra vissza kellett küldenem... de a jó hír, hogy nemrég hívott a srác, ma adja fel postán, merthogy kicserélték
mire ittlesz a crysis warhead (pénetken), már szolgálhatok eredményekkel -
mindfreak
őstag
válasz
butcher eu #34290 üzenetére
Samsung monitort venni elég lutri, mert nem biztos, hogy olyan panellal szerelik, mint amelyet elvárna az ember. Nemrég tudtam meg, hogy ez alól az új T (T200, T220) széria sem kivétel, ami azért elég nagy csalódás számomra. Egy szó, mint száz, Samsungot nem vennék...
Mellesleg szerintem ne a videokártyádhoz vásárolj monitort, mert nyilván az a 3870-es nem fogja addig húzni, mint egy jó 22" wide TFT.És, hogy valami konkrétat is írjak ebben az árkategóriában:
Philips 220CW, Dell E228WFP, ViewSonic VX2240w, ViewSonic VX2255wmb.
-
szumo
senior tag
válasz
butcher eu #34290 üzenetére
Jó kis monitor, de a 3 napos pixel garanciát mindenképpen kérd hozzá.
Láttam 5 ből 4 et eredeti csomagolásból gyárilag pixelhibásnak, de amelyik nem az az nagyon faszanyos, és a szinei is nagyon szépek. Nálunk a cég a 2243bw-seket vette, vagy 30 darabot, mind megy prímául.
Azt hiszem, vagy két hete beszélgettem egy ismerőssel, és mintha azt mesélte volna, hogy a bw sorozattal kevesebb a hiba.
De ez után érdeklődj utána, mert ezért nem teszem tűzbe a kezem.
Amúgy most én is ezt a modelt választanám (2253BW), annak ellenére, hogy annyi hibásat is láttam belőle. Nagyon szép a minimalista dizájnja, és a tudása se utolsó.
Mazohista vagyok garanciális ügyekban. Most van csere alatt a 2. MSI alaplapom, cirka kettő hónap alatt, és a 3870-em is egy hónapig volt bevizsgálás alatt, mert teszt OK nak nyilvánították, holott nekem idehaza elindulni se akart. -
katt777
félisten
válasz
butcher eu #34158 üzenetére
Logout-on egy sokkal bővebb cikk volt erről, részletes beállításokkal, minden macerával. A CF amúgy is marhaság, de PhysX-es karit (egy 8600GT már bőven jó) akkor érdemes betenni, ha játszol ilyen játékokkal. Én sajna még egy épeszű PhysX-es játékot sem láttam.
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #33214 üzenetére
Sztem a RESPEKT-re gondol.
cowboy_bebop: Bármely videokártyának bármekkora feszültség adható.
-
válasz
butcher eu #33206 üzenetére
Betűzd le légy szíves, mit is jelent ez a rövidítés, amit előszeretettel használsz.
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #33141 üzenetére
Ja, az ember semminek sem tud örülni (Jézusnak pl. megvolt, mégsem volt boldog tőle).
Nehéz szinten eltűnik a célkereszt?Vagy nem úgy nyomod?
lsc Stalkerezett mostanában, talán majd benéz, és megmondja a tutit.
Vagy fogj egy géppisztolyt, annál úgysincs sok értelme a célzásnak.Vagy használj gránát.
hakos1987: Együttérzésed határtalan...
Na tessék, így gonoszkodj!Bár az én karim talán már le sem ér Pestre.
Kínlódhatok itt egy RAM-hibás 7900GT-vel. De 15k-ért lehet már venni 1950XT-t! (Ez butcher-nek is!)
Mire elindul a suli, játszhatsz! -
katt777
félisten
válasz
butcher eu #33138 üzenetére
Ellopták a rohadt oroszok!
(Vagy elolvadt az erős sugárzásban?
)
Ha jól rémlik távoli emlékeimből, valamelyik gombbal le lehet kapcsolni (és vissza), vsz. megnyomtad, mint a Macskafogóban a patkány az önmegsemmisítőt...
Vagy 38xx karikon nem lenne? Nem hiszem. Én anno még 1950XT-vel toltam végig.
Egyébként meg célkereszt nélkül is le kéne szedni az ellent, a valóságban sincs ott.Miért nem illik ide a kérdés? Nem 38xx VGA-n játszol?
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #32834 üzenetére
Mondom, hogy NEM VAN!
A Havok meg igenis benne van az ATI csomagban, de azt is írtam, hogy nem CCC-s dolog, hanem csak játékból aktiválható, ha az támogatja.killer1203: Le van írva hozzá, miben gyorsít, ált. DX10-ben hasznosabb.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
butcher eu #32831 üzenetére
Nincsen benne a CCC be, ez 1 nem hivatalos Ati cucc, linkeltem nem rég, HD 3850 en próbálták, és igen is meg ugrott Vantage ba CPU pontszám, tehát tehermentesítette, valóban nem annyira mint nV nél, de hát nV program ati VGA n.....
és az intel is a havokot fogja használni....
Mind1 majd el vállik
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #32829 üzenetére
PhysX az ATI-nál. De csak a megjelenítést számolja CPU helyett, magát a fizikát nem. Ezért jobb az nV (AGEIA).
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #32827 üzenetére
nV-nél van, ATI Havok-ot játékban kell engedélyezni (pl. ut3). A physics-et meg nem véletlenül nem hozzák ki ATI-ra, és csak egy képen látni egy állítólagos tesztet.
-
sereeff
aktív tag
válasz
butcher eu #32768 üzenetére
Az éppen füstölő krátert kell begyújtani, amikor a szörny feléd harap! Itt egy video róla!
[link] -
FeRRaR1
őstag
válasz
butcher eu #32670 üzenetére
lődd ba 4 Ghz re, 2000 Fsb re és 1000 cl 4 re a ramokat, és a feszt vidd egyre lejjebb, ameddig stabil, mert így nem lehet valami hideg
Prime stabil most?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
butcher eu #32666 üzenetére
Haver E 8200 eséhez nem kell ennyi fesz, a 4 Ghz hez, ezt rendessen ki mérted lépésenként?
Vagy 1 ből 4 Ghz neki?
-
katt777
félisten
válasz
Lásd előbb: CCC->3D beállítások. De megpróbálkozhatsz a bekapcsolással is, mert van, amelyik játék bírja, és akkor a kényszerítés is OK, de alapból a CF-höz az ATI OFF-ot ajánl.
-
WesTM
őstag
válasz
CCC ben lehet állítani. Kikapcsolás, Standard,és Advanced lehetőség van.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
butcher eu #32657 üzenetére
frissíts biost, kicsit adj több voltot, CPU nak és 1 el a Ramnak is!
mert dropolhat akkorát....
Vagy ki fogtál 1 anti tuning példányt
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #32490 üzenetére
Ki adta ezt a tanácsot? Egy boltos?
Basszus, egész nap nem volt netem, szépen pörgettétek a topicot! Most aztán olvasgathatok.
Tuninghoz: No, akkor VGA tuninghoz máris hajthatod feljebb a procit. -
TomBoy1986
veterán
válasz
Mihez van szükséged a 4.5GHz-re? Ha 3DMark eredményt akarsz, akkor járasd 5-6-7-8...GHz-en. Ha meg normál felhasználás van (pl. játék, office, net, tömörítés, encode...) akkor mihez kell több a 3-3.5GHz-nél? Tökéletesen feleslegesen nyírod ki a géped.
Vagy tudod mit? Mérd le Fraps-sal 1-2 játékban, hogy van-e értelme. (Nem nekem, hanem a saját érdekedben)
-
m4rc!
őstag
válasz
1,6V egy 8400-esnek??
Ha nem sajnálod és nem félsz, hogy degradálódik (márpedig ekkora fesznél igen valószínű), akkor adhatsz neki ilyen alapon 1,7V-ot is...
Meg mi ez a hülyeség, h 4 gigán nem hajtja ki
Sztem ne hallgass az illetőre, aki ilyenkeet tanácsol... -
katt777
félisten
válasz
butcher eu #32488 üzenetére
Azt nem tudom, hogy konkrétan neked írtam-e, de már többször is.
Talán máshogy vannak visszaosztva a RAM-ok, vagy más a késleltetésük? Az bezavarhat, ha a RAM-ok pl. lassabban járnak egy gyorsabb CPU mellett, hiszen a VGA kezelése nem független a RAM-tól sem, pl. most a full alap értékeken járatott RAM-okkal pár tucat ponttal magasabbak a 3D eredményeim, mint ugyanilyen procibeállításokkal (9*423) az EP35-DS3-ban, pedig ott is csak a másodlagos RAM-időzítésekből kellett visszavenni ezen a sebességen. Már ha tuningolva járatom a gépet. -
katt777
félisten
válasz
butcher eu #32449 üzenetére
Azért, mert túlhajtod a procit. Ilyenkor csökken a 3D eredmény. De írtam már.
bakosgabor57: Én azt nem értem, minek a magas 3D06 eredményhez menő videokártya.
Egy képszerkesztő bőven elég.
Az első tesztek ált. mindenről így készülnek (lásd: 4870).
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #32441 üzenetére
hebazz rám vertél öt pontot.... agyon lesző csapva! Na de arra leszek kíváncsi, hogy holnap elvileg garból visszajön az x2-m, aztán amíg gara volt beújítottam én is E8400-ra, felhúzom, aztán kíváncsi wok, hogy a te CF-edhez képest milyen pontokat dobál.... Te 4 ghz-en járatod, ugye? Mondjuk vízzel megpróbálok 4.4-4.5 -ig elmenni... legalább lesz hasonlításhoz alap....
mod: alapon dobott neked ennyi pontot? vagy 4 ghz-en?
-
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #32414 üzenetére
ügyesen belinkelted pont az én eredményemet
proci miatt gondoltam, hogy jobban ki kéne hajtsa a vga-idat, mint az én phenomom.... -
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #32411 üzenetére
3dmark vantage? mert nekem 2.5-ön járó phenom +3870X2 +2X1gb 912 mhz ram többet csinált... sztem többnek kéne lennie, de javítsatok ki, ha tévedek...
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #32408 üzenetére
Majd meglátod...
Nem megjegyezni kell, hanem lementeni a képet mindenféle beállítással és eredménnyel, hogy bizonyító erejű legyen (legalábbis nagyjából, mert Photoshop is van).
Ja, fixre állítva asszem úgy hagyja RT is. -
katt777
félisten
válasz
butcher eu #32392 üzenetére
Ahányan vettek 2.5GHz körüli procira 48xx karit, nem nehéz még egy szimpla 3870-nel is magasabb pontszámot elérni, és nem csupán összpontszámról van szó, de 3D-t is.
3DMark-ban 95-98%-os gyorsulást kell kapnod, ha ki van hajtva a 2 kari, figyeld a 3D pontokat! (Nálam anno AMD-vel ez csak 1680-ban és full szűrőkkel jött össze.) Összpontszám különbségeket fölösleges írnod, mivel a grafikai teljesítményben nem mérvadóak, viszont remekül igazolják, mennyire tudja valaki használni a DMarkokat.Ezért bátorkodtam szólni.
Szívesen máskor is.
Azt tudod, hogy RivaTuner mindig csak az éppen kiválasztott kari hűtését szabályozza? -
WesTM
őstag
válasz
butcher eu #32395 üzenetére
Legjobb eredményeket beírhatod ide,abból már tudunk következtetni valamit.
-
WesTM
őstag
válasz
butcher eu #32392 üzenetére
Csinálhatsz majd teszteket nagyon kíváncsi vagyok rá hogy intel rendszer alatt hogy dolgozik a cf.
NAGY M: HOLNAP MEGYEK A SZENTÉLYBE VALLÁSI ÜNNEPRE
FORZA FERRARI
-
katt777
félisten
válasz
butcher eu #32379 üzenetére
Csak keress rá, milliónyit találsz. Vagy csinálsz egy sajátot ingyen.
Esetleg elküldöd, és felteszem a tesztjeim közé, ahogy vannak ott már mások tesztjei, természetesen forrás-megjelöléssel. -
katt777
félisten
válasz
butcher eu #32312 üzenetére
Milyen WinFlash verzió az?
Van tartalék karid? Nehogy valamit elbarmolj a DOS-os force-szal!
Sztem nézd meg előbb egy másik Sapphire bios-szal. Eddig senkinek nem volt baja vele, de ASUS karira még nem is próbálták feltenni.DigitXT: Újabb Bundás-klón? Vagy csak klubtag...
Nála volt 20 FPS már folyamatos kép...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest