- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Ragnar_ #1691 üzenetére
Már csak ugy megjegyezném, hogy a 740-nél (2900XT) még mindíg nagyobb a 775 és a XT a 70-hez kell nézni, nem az 50-hez. 50-hez a PRO-t nézd.
MOD: amugy meg az esezm megáll, hogy most meg ide off-ol mindenki... a ki***ott GT nem ide tartozik. Elkezdtem vissza olvasni erre vagy egy oldalnyi GT-s hsz-ba botlottam. Nagyon jó kártya, de van néki saját topikja, oda tessenek írogatni... mert lassan ezt is lehet majd emiatt újítani.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ragnar_ #1688 üzenetére
Bírom, amikor ilyenkor olyan okos mindenki. Sehol nincs még a kártya, nemhogy még kipróbálhatta volna egyáltalán. Ez ennyivel, az annyival lesz ennél meg annál jobb v rosszabb. Milyen 10%??? Honnan veszed?? Miről beszélsz egyáltalán?
Ne képzeld már azt, hogy egy ujratervezett kártya, totál uj belsővel, kisebb csikszélességgel és emiatt totál uj lehetőségekkel majd szaros 10%-al lesz jobb mint az elődje. Ezt te sem hiheted el. Vagy ha igen, legalább ne állítsd be tényként és ne tégy úgy, mint aki már annyira mindent tud már most, mert ez engem zavar, de rohadtul.
Hozzáteszem, sajnos az ilyen hsz-ek tömegjelenségek itt is, de máshol is.. -
leviske
veterán
válasz
Ragnar_ #1688 üzenetére
Én még mindíg kevésnek tartom az esélyét, hogy csak 10%-kal lenne gyorsabb. Nem tudom mihez nézték azt a 10%-ot. De abban viszont biztos lehetsz (ezt már elem is közölték), hogy nem rakhattak simán egy R600 as magot, 55nm-en a VGA-jukba, mivel ez már DX10.1-es.
MOD: és amugy magasabb órajelekkel is jön, mint a XT....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest