- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Ragnar_ #1691 üzenetére
Már csak ugy megjegyezném, hogy a 740-nél (2900XT) még mindíg nagyobb a 775 és a XT a 70-hez kell nézni, nem az 50-hez. 50-hez a PRO-t nézd.
MOD: amugy meg az esezm megáll, hogy most meg ide off-ol mindenki... a ki***ott GT nem ide tartozik. Elkezdtem vissza olvasni erre vagy egy oldalnyi GT-s hsz-ba botlottam. Nagyon jó kártya, de van néki saját topikja, oda tessenek írogatni... mert lassan ezt is lehet majd emiatt újítani.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Ragnar_ #1688 üzenetére
Bírom, amikor ilyenkor olyan okos mindenki. Sehol nincs még a kártya, nemhogy még kipróbálhatta volna egyáltalán. Ez ennyivel, az annyival lesz ennél meg annál jobb v rosszabb. Milyen 10%??? Honnan veszed?? Miről beszélsz egyáltalán?
Ne képzeld már azt, hogy egy ujratervezett kártya, totál uj belsővel, kisebb csikszélességgel és emiatt totál uj lehetőségekkel majd szaros 10%-al lesz jobb mint az elődje. Ezt te sem hiheted el. Vagy ha igen, legalább ne állítsd be tényként és ne tégy úgy, mint aki már annyira mindent tud már most, mert ez engem zavar, de rohadtul.
Hozzáteszem, sajnos az ilyen hsz-ek tömegjelenségek itt is, de máshol is.. -
leviske
veterán
válasz
Ragnar_ #1688 üzenetére
Én még mindíg kevésnek tartom az esélyét, hogy csak 10%-kal lenne gyorsabb. Nem tudom mihez nézték azt a 10%-ot. De abban viszont biztos lehetsz (ezt már elem is közölték), hogy nem rakhattak simán egy R600 as magot, 55nm-en a VGA-jukba, mivel ez már DX10.1-es.
MOD: és amugy magasabb órajelekkel is jön, mint a XT....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 25
- Óra topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- HP OMEN 3080Ti
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest