- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
Sziasztok!
Nem tudom honnan veszitek, hogy a németeknél, vagy az osztrákoknál lenne kártya, mert ott is mindenhol csak előrendelés megy, még a 3850-re is, legalábbis a geizhals.at/eu árukeresőn linkelt oldalak között.
Sajnos a postázási, meg az utalási költséggel már nem éri meg 1 darabot rendelni, pedig elgondolkoztam a dolgon...
Üdv,
Geo -
rocket
nagyúr
Nem mindenki aki gamer jatszik 1600x1200-ba aa meg af mellett, van aki 2-3 generacioval ezelotti kartyarol valtana.
8600gts is gamer kartyanak szanta az NV es volt aki megvette, akkor ez a kartya feludules ahoz kepest a kozepkategoria kozepen ar es teljesitmenyben is. (persze egyelore Magyarorszagon nevetseges az ara, de ez nem a kartya hibaja)
Ilyen kaliberu kartyat kellett volna fel eve kiadni es nem a hd2600/8600 kartyakat kozepkategorianak csufolni es a 150-200$ kategoriaban arulni, csak hat ugye lekellett huzni a bort.
-
L4mie
veterán
mivel elvileg 174 dolcsira van beárazva...(sőt már volt kint valahol a hír, vagy itt vagy ipon on, hogy az AMD csökkenti az árakat)
180 as váltóval az kb 31k rárakod a nagyker, kisker hasznot árakat akkor kb 35 de inkább valamivel drágább.USA ban mennyi ez a kártya, tud valaki valami webshopot linkelni onnan??? most esett le hogy van ismerősőm odakint ^^ lehet a végén még onnan fogom magamnak beszerválni a cuccokat
-
-
-
Ribi
nagyúr
Hat en ami tesztet neztem, abban baromira vegyesen mukodik a CF es az SLi. Van amikor kozel 2x olyan gyors, viszont van ahol kb 1.3x es ugye van ahol nem megy a 2 kari.
Az ilyen eseteben viszont igencsak csalodast okozhat a dolog.
Lattam ez a feloratot 2x3850 =? 8800GTX. Es odaraktak 2 tesztet amiben tenyleg hozta a sebesseget. Aztan megneztem mas oldalakat es az osszes tobbi jatekban siramlasran teljesitett. Szal oke hogy olcso meg hudeszupi, csak aztan ne a jatekot meg a drivert szidja mindenki hogy nem megy a CF. -
katt777
félisten
790X-es chipseteset vegyél, az teljesen támogatja az új ATI karikat (PCI-E2), és az XCF-et is. Aztán nem lesz gondod, csak pakolod az újabb 3850-eseket sorra egymás után.
Most, hogy az nV is bejelentette, hogy SLI-re megy rá fejlesztések helyett, abból meg csupán 3-as lesz, az is csak a csúcskártyákhoz, jó befektetés lehet ez az összeállítás. Én is gondolkodom, hogy árak (és a tesztek) függvényében ne inkább 2 db 3850-est vegyek-e, de egyelőre erre kisebb az esély, mert akkor mit csinálok a mostani alaplapommal, ha kéne +1?
-
keszegduda
őstag
A PCI-EXP. sín sávszélességére gondoltam. Én tartok a CF-től...költésges, 2 kari kell, fogyasztás, driverek, nincs kellő támogatpttság se driver se game részről, eladni amikor már nem kell 2 karit elég necces, combos proci szükségeltetik..egyszerűbb egy erős kártya olcsóbban.
-
-
szacsee
nagyúr
Nem csúcskari lesz, de az AMD okozhat meglepetést, mivel a 2900 Pro is úgy volt, hogy 256-bites lesz és elég jól bealtatta vele a népet.
Lehet most is ezt teszi és az állunk leesik, bár nem hiszem hogy így lesz.7600GT: Nem mindenki hardware guru és a PH-t böngészi, Keldor papát meg nem féltem el fogja tudni adni a kártyáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Túra és kirándulás topic
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest