- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Bagira01 #22052 üzenetére
Tuti nem a tápod a kevés ott vmi más lesz a bibi, nézd meg az én konfigom, nem fagy se a crysis se semmi és nem tapasztaltam idáig hibát, pedig eléggé levan terhelve
Jó néha prime95 + 3dmark06 kombó kiakasztja (de azt is inkább csak 3600on 1,55v) akkor ujraindulde ha én ilyet tudnék játék közbe is csinálni...
-
Cane
őstag
válasz
Bagira01 #22052 üzenetére
Nem biztos, hogy a túlhajtás az oka, vagy az hogy kevés lenne a táp.
Csekkold a molex dugókat, megfelelően (szorosan) csatlakoznak-e az egységekhez. Engem egy ilyen újraindítós eset szivatott napokig, mire rájöttem, hogy a vinyó tápkábele enyhényszólva lötyögött. Szerencsére nem purcant ki semmi sem. -
rollins
őstag
válasz
Bagira01 #22049 üzenetére
Ha ez a crysis menüje, akkor lehet hogy csak az .sfd media fileok kavarnak be, ilyen előfordult az újabb radeonokkal, nálam is, és még sokaknál.
A játék mappájában a Game\Localized\Video\ -ban nevezd át az .sfd videókat, akármi másra, például: .sfd.atnev legyen a kiterjesztésük. Erről itt már sokszor írtunk, csak mostanában nem került szóba.
Játék alatti sebbeségre CF esetén meg valami más lehet a megoldás, többiek talán jobban tudják. -
katt777
félisten
válasz
Bagira01 #22043 üzenetére
Hát akkor ott lesz a gond.
Sok rosszat elmondhatok a CrossFire-ről, de ilyet sohasem csinált (olyan előfordult, hogy színes pontkavalkáddal indult valamely nem támogatott program). Persze lehet, hogy neked sikerült újabb hibát felfedezned, de én minimum először megnéztem volna alapjáraton.
Eleve így indul, ha bekötöd, vagy állítottál valamit? -
MaSzKa
senior tag
válasz
Bagira01 #7524 üzenetére
de ez magyarországon már csak így van
eddig vagy 20-an jeletkeztek a HD3850-re 52eFt-ért ebből kb 3 komoly vevő
beígért ár: 54eFteddig vagy 10-en jeletkeztek a HD3870-re 62eFt-ért ebből kb 3 komoly vevő
beígért ár: 66eFttehát azt jelenti sehol se biztos megjön rendelésre lásd Powercolorok
Hammon 11 hónap alatt összesen 2db hd3850 256MB-et tudott produkálni
tehát azt jelenti egymást lökdösik az emberek a kariért
ez nekem jó mert így licit alakult ki pedig nem is akartam
-
pcMANiac
aktív tag
válasz
Bagira01 #7411 üzenetére
MIlyen hibát lehet véteni egy 7.11 diver uninstall-->install folyamatban mikor ez volt kb a 1500-dik ilyen tevékenységem az életben? A gépem nem lehet szar, ha a 2X akkora energia éhségű kártya ment rendesen. Mint mondtam csak crysis alatt ilyen észrevehető a különbség. 3démárk06 nálam is 94xx pont tehát nem user cserés a gépem.
5fps nem stabilan ennyi de ha 3 katonánál több jön akkor beesik ennyire néhol. Megakad az egész és játszhatalan lesz. Ha csak sétálok, akkor van még 15-20 is akár. Konfig: Gigabyte 965P-DQ6, 2x1GB PQI, E6600 CPU, Audigy2.
-
rento
őstag
válasz
Bagira01 #6813 üzenetére
Itt van:
crysis very high -
Speed®
titán
válasz
Bagira01 #6547 üzenetére
B*zz, mit vártál ennyi pénzért? Szerintem meg igen tisztességes tuninggal.
Ha azt nézzük mi mennyiért tudta ezt fél éve, elképesztő hogy ennyiért adják.
Különben javaslom nézz szét itt, mikkel tartják a Top10et@05/06
De komolyan ennyire meghatározó a szutyok DMark? Nem játszani kell? -
prmcsk
addikt
-
keszegduda
őstag
válasz
Bagira01 #6181 üzenetére
Na igen, elég húzós a helyzet. Én is mindig elvárom hogy menjen minden fullon sok AA és AF-el, de rájöttem hogy ezt game közben észre sem veszem, max 1024-be de ott is nagyon az élekre kell koncentrálni. Jó a CF, de ne várd el tőlük az AA-ot Crysis alatt, akkor végy egy 8800GTX-et, igaz az sem jó befektetés mostanság. Nekem jó lesz egy 3870 is bőségesen...
-
NRG
tag
válasz
Bagira01 #6174 üzenetére
Én úgy tudom, hogy veryhighoz 88GTX SLI kell és akkor megy átlag40-50fps körül. Szerintem max átlag 20fps-t tudna elérni ami azt jelentené, hogy néha bizony laggolni fog. Hivatalosan még csak a mostani(decemberi) driver támogatja a 38xx szériát, így lehet később jobb lesz a helyzet. De ez nem tény csak viszonyítás az eddigi tapasztalatból (3870 1280*1024 vhigh 2xAA 14fps játszhatatlan; haver 8800GT ugyan ezekkel 18fps, highon ugyanez 25 és 32)
-
keszegduda
őstag
válasz
Bagira01 #6174 üzenetére
Hol találsz olyan tesztet, ami szinte teljességgel hiteles. Hiszem ha látom alapon működik, vagy nézegess teszteket, jó sokat és vond le a következtetésed. A Crysis-t 4X AA-al felejtsd el Very High-ba, főleg 1280-ba, szerintem elég necces ha a GTX-ek is kifexenek már az alap VH-tól.
-
he7edik.
addikt
-
Gaboman
nagyúr
-
X Factor
addikt
válasz
Bagira01 #2356 üzenetére
A gép mellett 50-60 között marad nekem vga-ra, 56ért lett volna a 8800GT annyiért tök happy lettem volna olyan ár/terljesítményben. A teljesítmény kéne mert 1680*1050 a natívom, ezért remélem h. a közelében lesz, tuninggal meg beéri,
csak tényleg tuning érdekelne, mert epedezem a 8800GT teljesítménye után.
2358: A stock kártya tuti alatta lesz teljesítményben, ezt tudom, sajnos.
-
X Factor
addikt
válasz
Bagira01 #2350 üzenetére
Érdemes leszerelni a műanyagburkolatot, a gyári ventit 10%ra rakni, és egy halk 12eset ráfogatni a nagy bordázatra, ez nem is drága csak egy kis sufnituningot igényel, ha meglesz a kari majd küldök képeket.
2351 Én annak is örülnék, ha tuninggal hozna egy 8800GT szintet, mert ez esetben ha pl 55k lenne, én teljesen elégedett felhasználó lennék
-
7600GT
senior tag
válasz
Bagira01 #2332 üzenetére
A kérdés más csak az, hogy az AMD nem fog-e visszaélni a lehetőségével.
Értem ez alatt azt, hogy jelenleg alig, vagy egyáltalán nem lehet kapni 8800GT-t, tehát a gyaroklatban nincsen ellenfele a HD3850/70-nek. Nem jelent az majd drágulást?Szerk.: Amúgy nem holnap jár le az NDA? Én úgy tudom, hogy nov. 14-én.
-
7600GT
senior tag
válasz
Bagira01 #1307 üzenetére
Nem is nagyon nekik kéne rákapcsolni, hanem a kedves játékfejlesztőknek.
Irdatlan nagy lehetőségek vannak az R600-ban és ennek csak töredéke van kihasználva.
Nah persze ha olyan játékok készülnének amik kihasználják az ATI kártyák képességeit, akkor szegény nVidia tulajok kártyát cserélhetnének. Az a baj, hogy az AMD (vagy ATI, tökmindegy) nagyon előreszaladt és nem koncentrált a jelenre. Szerintem fél-egy év múlva az R6xx hülyére fogja alázni a hasonló kategóriáju nV-ket, csakhát addigra elavultak lesznek... -
Foxmulder89
senior tag
válasz
Bagira01 #529 üzenetére
Nem szar az a hűtő, meg kell is oda cooling a kazán tetejére csak nemértem mértnem bírnak rárakni egy rendes 8 centis ventit, ehelyett a kisebb turbina helyett
55k-ért szerintem a kisebbiket fogják vesztegetni, talán picit olcsóbban, szvsz nyugodtan megtarthatod, vagy ha lesz vmi rendes cooler rá jó áron vedd megmod: amúgy meg fejhalgató powa, játék közbe úgyse hallom
max néha
-
keszegduda
őstag
válasz
Bagira01 #203 üzenetére
Ez a 2900PRO széria ugyan arra a sorsra jut mint annó a 7900GTX. Jöttek sorba a GTO-k, majd miután megjelent a g80, mindenki meg akart szabadulni tőle.Kezdődik a raktárkiszórás ATI-éknál.
Most ennek a dolognak a kellős közepén vagyunk és már nincs sok hátra, hogy ténlyleg kijöjjön a várva várt messiás, ami tényleg messiás lesz 55nm-en, legalábbis remélem.
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
Bagira01 #205 üzenetére
Persze csak azért elég sok embernek van még a ,,régi
'' 10-es karija,nemrég még én is azt akartam venni aztán lemondtam róla. De nem értem miértelme van kihozni mégújabbat amikor még az előző sincs kihasználva, sőt Carmack szerint még a dx9 sincs teljesen....
RV670 még a kávét is megpörköli majd nekünk nefélj,hát még a GTS-t
legalábbis én bízom benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest