- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
Sajnos nem körvonalaztad eléggé az igényeidet, így nehéz válaszolni.
Ha nagyon olcsón akarod megúszni, akkor egy 3850 256mb 27k körül, de szerintem megér a 3870 némi plusz pénzt(a sapphire editiont kerüld el). Ha valami különlegesre vágysz, akkor 3850 iceq turbox 35k-ért, vagy sapphite 3870 toxic 37k-ért, ha nagyon allergiás vagy a hangra, akkor 3850 vagy 3870 ultimate. Ha hosszabb távra gondolkodsz akkor mindenképp 3800 a 88gt-vel szemben, ha kb fél évre tervezel akkor 88gt. Abból az msi zilent a legjobb, de sajnos 50k, galaxy a legolcsóbb de baromi hangos, melegszik is rendesen, és most két hibás is van egyszerre a topikjában. Ajánlható még a giga "HP" 37k-ért, az jó tuningos, de nem a aleghalkabb, és nem is szabályozható.
Remélem azért tudtam segíteni valamicskét.. -
-
Pala
veterán
Nekem egymagos van.
De miért ne írhatnék komolyabb véleményt? Ilyen procim van és kész, mindenki megnézheti az adatlapomon, és ennek tükrében elemezgetheti a a benchmark eredményeket. CPU limit egyértelmű, ennek ellenére az előző X1950Promnál (amit szintén nem hajtott ki teljesen a procim!!!!) látványosan gyorsabb. -
Speed®
titán
Közel sem akkora vesztes, mint mi, akik el kell viseljük az idióta hozzászólásod...
A HD3850/70 NEM a 8800GT ellenfelének van szánva, hanem abba az ársávba, ahonnan a legtöbb kártya fogy, a 8600GTS/2600XT eddigi helyére.
Ennél jobb húzása nem is lehetett volna AMDnek, ott kell szorongatni nVt, ahol nem tud produkálni. Márpedig a 40-45ks ársávban se híre se hamva egy komolyabb nV megoldásnak (eltekintve88GT/-256tól ami lehet hogy lesz..).
Hanyagoljuk a jövőben a fanboy hozzáállást ha lehet és legyünk objektívek..Gaboman
Teljesen egyetértünk. Akinek a teljesítmény számít, az nem adja el a 2900asát. A fogyasztás majd akkor zavar, ha többet eszik, mint én -
vittuka
aktív tag
Huhh azért ennyire ne akadj ki.. Nem akarok én ebbe belefolyni csak vicceltem, persze mindig olyannal viccel az ember amiben van némi igazság de ízlések és pofonok.. A seagate a legnagyobb cég világviszonylatban aki vinyókkal foglalkozik. Vinyókkal foglalkozik!!! Ez fontos, mert a samsung a háztartási gépektöl elkezdve gyakorlatilag mindenféle elektronikai eszközzel, sokmindenben nem olyan jók na.. Mellesleg mindig WD-m volt ezelött. Geil sem egy nagy eresztés, taiwan egyik gyártója (Golden Emperor International Ltd), nekem is innen származik a ramom ne félj, mármint az országból..
Ezekkel a kommersz sárga gyártókkal meg tényleg tele a tököm, hogy csak ezeket lehet kapni mindenhol (giga, asus, abit, msi).
De ezeket ne vedd magadra és eleve csak vicc volt mert azonnal belekötsz valakibe, mintha te olyan igényes lennél, meg eleve nem is nagyon lehetsz így kamaszkorod vége felé.. Szóval csak nyugodtan, könnyedén pls.. nincs több off esküszom! -
vittuka
aktív tag
Beszólsz neki gigabyte lappal, geil rammal meg samsung vinyóval!?
Egyébként meg sokan veszik ezeket a kártyákat még crt monitorhoz, persze ez gondolom csak kishazánkban van így meg tölünk keletre.. De ezt addig nem érzi senki amíg nem egy 20-24-es wide monitor elött dolgozik, játszik vagy néz filmet. Nem igénytelenség egyébként, viszont a 22-es wide monitorok is 60k körül mennek, az meg nem sokkal több mint a videokártya és mégiscsak egy monitor.. Persze mindenkinek más az értékrendje, én is szeretem speciel ha jó amit nézek és ezen sosem spóroltam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest