- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Adamka3kerék #39771 üzenetére
Nincs élsimítás UT3-ban,az engine nem támogatja...
-
pisti
őstag
válasz
Adamka3kerék #7615 üzenetére
Mi volt ez a kérdés pontosan?
-
pisti
őstag
válasz
Adamka3kerék #7601 üzenetére
Jah neked már akartam mondani, hogy a Vista nem jobb lesz hanem rosszabb játékok alatti teljesítmény szempontjából, úgyhogy lehet nem kéne még erőltetned a Vistára átállást.
-
rollins
őstag
válasz
Adamka3kerék #7595 üzenetére
UT3 nem tud élsimítást, de lehet valami trükkel bekapcsolni (most nem néztem utána hogyan)
pisti: nincs vistám -
pcMANiac
aktív tag
válasz
Adamka3kerék #7422 üzenetére
Pontosan így is tennék, de a 3870-et holnap elcserélem egy 8800GTX-re (ráfizetek) és azért áppolgatom a 2900XT-t, mert ma valaki fixre ígérte hogy megveszi, de nem jött érte. Szívem szerint tényleg megtartanám a 2900-et, de akkor vissza kellene mondanom a 8800-at és nem akarok segget csinálni a számból.
-
pisti
őstag
válasz
Adamka3kerék #7329 üzenetére
Van egy rakat leírás, ami részletesebb annál amit én most leírok. A logouton is láttam ilyet, keressétek meg.
Én a nehézséghez tartozó .cfg-be irogattam be az általam preferált beállításokat.
Deltán játszok, ehhez a ../crysis/game/config/diff_bauer.cfg tartozik.
Először is érdemes ide berakni a "con_restricted=0" (macskaköröm nem kell) beállítást, így játék közben ha cvar-ral (Command Variable, ilyen ez a con_restricted is vagy r_useedgeaa is, van összesen állítólag vmi 1600 db belőle) átírsz egy beállítást és rögtön érvénybe lép.
Ugyanide írd be ezt az "r_useedgeaa 2" parancsot is, akkor mindig ezzel fog indulni. De ha csak a "con_restricted 0"-t írod be akkor kézzel is pötyögheted menet közben -> meg tudod nézni milyen ezzel, nélküle vagy sima AA-val.Szóval ajánlok figyelmetekbe egy terjedelmes leírást ezekről a cvarokról, mert van pár olyan amit érdemes bekapcsolni. Két legnépszerűbb very highhoz tartozó pl. az "r_sunshafts 1" és az "r_usepom 1".
-
pisti
őstag
válasz
Adamka3kerék #7325 üzenetére
1024-be megnéztem.
Megy 8x-ossal is, kb úgy mint 4x-essel. Viszont a 8x-os csak pixelvadász üzemmódban látszik szebbnek, a játék hevében teljesen mind1 melyiken van az AA, illetve hogy van-e egyáltalán.
Én egyébként inkább az r_useedgeaa 2 opciót használom (nem megy együtt a rendes AA-val), ez a növenyzetet is vasalja. Nameg alig lassít. -
Moddingfan
senior tag
válasz
Adamka3kerék #7318 üzenetére
Mivel tegnap toltam be, a jelenlegi felállás: XP + ATI legújabb driverei hotfix nélkül
u.i.: valamikor megy fel sztem Rivatuner, kap kis tuninpot, mint az 1950GT-m meg XP váltva Vistára, mert állítólag a Vistán driverrel sokkkalta jobban hasít...majd meglátjuk
-
VW_Beetle
tag
válasz
Adamka3kerék #7193 üzenetére
Hát szerintem nem érdemes még ilyennel vacakolni majd ha jó lezs a BIOS és mindkei dícséri akkor kell addig meg várj hogy melyik okos külföldi teszteli le
-
7600GT
senior tag
válasz
Adamka3kerék #7191 üzenetére
Az UE3 deferred shadinget használ és az nem fér össze az MSAA-val. Ha jól tudom, akkor SBAA-val kéne, hogy működjön az élsimítás.
-
VW_Beetle
tag
válasz
Adamka3kerék #7191 üzenetére
Igen van ez így az UT nem tette bele a játékba a nagyon jó konfigurálási lehetőséget ez van
-
m4rc!
őstag
válasz
Adamka3kerék #7178 üzenetére
UT3-ban és az UT3 motoros játékok nem tudnak élsímítani alapból!
Stalkert nemvágom, asszem annak kéne tudni -
lacafaca
addikt
válasz
Adamka3kerék #6845 üzenetére
ha játék alatt manualban fölhúzod a ventit 60-70%ra, mindjárt 50fok körül fogja tartani a magot. igaz hangos, de játékok alatt leszarós szvsz
-
Bandeee
tag
válasz
Adamka3kerék #6814 üzenetére
RivaTuner v2.06 jó kis progi
-
lacafaca
addikt
válasz
Adamka3kerék #6814 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest