- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew_31
Modder
válasz
keszegduda #29111 üzenetére
Kár ,hogy a 3dmark06 nem a beállított 6x szorzoval számol ,hanem a gyári értékkel, ami ez esetben ha jól tudom akkor 9x-es.
De mindegy.
Nekem is csinált ilyet az E4400-nál visszavettem a szorzozt 9x370-re és a 3dmark06 olyan szépen kiírta ,hogy 3700-on megy a CPU.
Nem véletlenül rakta ki a kolega a CPU-Z képet. -
leviske
veterán
válasz
keszegduda #25589 üzenetére
Ha létezik is... olyan vga-t nem adnának ki, ami érezhetően késlelteti a megjelenítést.
Jobban észreveszed, hogy egy 8, vagy egy 5ms-os késleltetésű monitor előtt ülsz...
(szvsz)
Am. , ha ez a probléma érzékelhető lenne, akkor nem hiszem, hogy pont az SLI lenne a jó alternatíva helyette.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
keszegduda #22892 üzenetére
egyik barátomnak is ilyen lapja van (ugye amiatt nagyon jó volt, h ddr1-2, agp + pcie, meg még anno olcsón is vette... a buktatói akkor még nem látszottak 2-3 éve).
az x1600pro (natív 8x AGP) konkrétan bootolni se volt hajlandó vele. elvileg le lehetne 4xre korlátozni, de ez akkor nem jutott eszünkbe... aztán megvette a régi x800gtomat, az elvileg pcie16os, nagyon szépen megy neki (biosban át van állítva pcieX4re). arra viszont számítson, hogy a pcie4x miatt lassabb lesz a kártya kb 20-25%al.
-
rumkola
nagyúr
válasz
keszegduda #22895 üzenetére
Szerintem hülyeséget beszélnek, nekem 7900GTX is simán ment benne....
-
rumkola
nagyúr
válasz
Jól fog menni, jó az a lap. Natív PCIe x16...
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Nézd meg a BIOS-okat, mert nekem is volt ilyen öszvér lap (4CoreDual-VSTA) és ahhoz adtak ki olyan BIOS-t, ami támogatja a 38x0 kártyákat.
-
sutyi^
senior tag
válasz
keszegduda #18040 üzenetére
Hát ott valami nem kóser, mert nekem a ref van az alig pörgő ventivel és én még tán 80°C-ot se láttam. :\
-
rumkola
nagyúr
válasz
keszegduda #17831 üzenetére
"1GPU-s megoldás sokszor kevésnek látszik"
Crysis-on és esetleg Vista DX10-en kívűl mihez kevés? Még az egychippes, 35ezer forintos kategóriában lévő VGA-k is vígan nyomnak 50+ FPS-t XP alatt a legújabb Unreal vagy ID Engine-ben.
Ezek alapján sztem egyértelmű, hogy a hiba a Crysisben van. -
rollins
őstag
válasz
keszegduda #17809 üzenetére
Nekem megy vele, 8.2 kataliszt, rivatuner 2.06. Bár néha hülyeséget mutat: 0 fokot meg 0 ventisebességet ír, ilyenkor kiléptetem majd indítom és már jól mutatja. Szerencsére tudja szabályozni a ventit.
Szerk: Látom megy, akkor tárgytalan. -
LYRI
tag
válasz
keszegduda #15701 üzenetére
És ha mondjuk 8800GT-t valasztom akkor ezek között nagy az eltérés teljesitmenyben? Mert arban semmi szinte.
XpertVision nVidia 8800GT SUPER 512MB PCIe
XpertVision nVidia 8800GT SUPER SONIC 512MB PCIe
XpertVision nVidia 8800GT SUPER+ 1GB -
Kami11
őstag
válasz
keszegduda #15696 üzenetére
Egy próbát azért megér, nem?
-
dokar
addikt
válasz
keszegduda #13070 üzenetére
én pár hónapja megnősültem, gyereket tervezünk, saját lakást, ezért is a 3850 mellett döntöttem. bár játszani szinte sosem játszom, max vmi autós game, de az S3-on még a filmek is akadnak.
-
dan31
csendes tag
válasz
keszegduda #12927 üzenetére
Nincs túlmelegedve az ATI CCC szerint 36-41 fokos,most épp a 7.12 CP-es van fenn
,de fenn volt a 7.11 ccc/cp és a 7.12 ccc is.Játék közben meg se nyikkan
fut rajta minden tökéletesen magas beállitásokkal (Crysis,med.of.hon.airborn,cod4,DIRT..stb)
Pont ezért nemértem az egészet ,ha viszont nincs terhelés alatt egyáltalán akkor jelentkezik a fagyás ! NEM LEHET ESETLEG RAM HIBA ?? -
Kelvin
őstag
válasz
keszegduda #12929 üzenetére
Egyet értek senki nem 3dmárk huszár és a 4magos procikat se használják ki a játékok.Ez is világos,tudjuk.Itt az előző hozzászólásomban van a lényeg.
-
rumkola
nagyúr
válasz
keszegduda #12828 üzenetére
Basszus IGAZAD volt!
7.12-vel jó lett. Pedig eskü hogy legalább 2x azt is feltettem, már.
-
rumkola
nagyúr
válasz
keszegduda #12828 üzenetére
Már próbáltam az összes Catalyst-ot ami ismeri a 3850-est. Semmi nem változik...
-
WildDaemon
aktív tag
válasz
keszegduda #11592 üzenetére
Én is töröm magam rajta egy ideje már...
a teszteket amiket belinkeltek néztem eddig kb ugyan zt hozza mind a két kártya a 3870-nél a kissebb fogyasztást látom ami előnyösebb. ugyan az a teljesítmény kissebb fogyasztás emiatt akarok cserélni..
Ha nem jól látom mondjátok!!! -
Gaboman
nagyúr
válasz
keszegduda #11590 üzenetére
3870CF vs 8800Ultra
please try to read this article... an 8800ULTRA is beaten by a CF of 3870 even in crysis.8800ultra-41.25fps
3850CF-45fps
3870CF-47.53fps in crysis1600/1200 med details
3870CF-=-54.43fps
8800Ultra-=-53.32fpsA 3870X2 elviekben jóval gyorsabb lesz mint a 3870CF,ha ez a valóságban is létrejön akkor megvan a következő bestbuy a csúcskategóriában!
-
Bali27
addikt
válasz
keszegduda #11412 üzenetére
Miért érdekes? Nem tudommilyen a 3850 es kari.. Ahogy nézegettem nem lehet sokkal gyengébb mint a 70.... Még csak az eslő pályán vagyok.. De már volt dzsungel, meg vizes lődözés, házba be ki , meg stb... Szóval nem tudom h következő pályák mit tudhatnak még de kiváncsivá tettél.
-
kop8
őstag
válasz
keszegduda #11410 üzenetére
Idáig 1024*768-ban játszottam high beálításon csak az árnyékok voltak visszavéve , a 3850 dupla olyan gyors mint a x1950 gt nem?
-
Oliverda
titán
válasz
keszegduda #9755 üzenetére
Hát ha egy alapon járó 3800+ot cserélt mondjuk egy E6700-ra akkor meg is értem...
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #9754 üzenetére
Egyszer fogdosd meg őket vagyis a bordát...nekem az S1 simán elviszi a karit passzívba még Crysis alatt is...de a PWM borda az a pici...szal az tűz forró...
Coyot: [link]
-
TTomax
félisten
válasz
keszegduda #9569 üzenetére
mindkettö jol megy a 7.12 driverral
-
Foglalt név
addikt
válasz
keszegduda #9499 üzenetére
Azért nem nő az fps-ed, mert az egyik legdurvább effekt benne a térfogati hatások megjelenítése, ami köd, füst, porhó és többek között a felhőknél jön elő. Nekem a legalacsonyabb fps-t a kezdő videonál produkálta, mikor ereszkedik a repülő, itt szinte az egész képernyőt a felhők töltik ki és teljesen megfogta a 3850et
Egyébként a tévhitek elkerülése végett egy 8800ultra 1920 high-on elviszi. Szóval nem kell az sli...
-
lacafaca
addikt
válasz
keszegduda #9499 üzenetére
fos. ennyi.
-
lacafaca
addikt
válasz
keszegduda #9496 üzenetére
hogy az én igényemet kielégítsem, legalább kell hozzá sli-ben 2x8800gtx vagy ultra...na hüle azért nem vagyok. a rendszer fullon viszi a cod4et meg a pro streetet, akkor kell ennél jobb? a crysis miatt? kukába vele inkább
-
lacafaca
addikt
válasz
keszegduda #9472 üzenetére
ahogy mondod. én már nem is nyomom, mert egyszerűen élvezhetetlen...nem tudom, tán paksnak csinálták ezt a gamet
-
pyo
csendes tag
válasz
keszegduda #9466 üzenetére
IgenIgen! Én is a CF teszteket várom! Csak majd bírja a tápom...
-
Foxmulder89
senior tag
válasz
keszegduda #9466 üzenetére
Hasonlón gondolkodtam én is, szintén E6400-al végül a -nem- re jutottam
3,2 1,35v
3,4 1,45v
3,6 1,55v - biosból beállított értékek, még lejön a droop, de baromi sokat dob a hőfokon és az enyémnek mintha szarabb lenne a kupakja mint a többinek mert így is 50+ idle
...de nem gáz, 1680x1050-es felbontásba minek -
Foxmulder89
senior tag
válasz
keszegduda #9444 üzenetére
Tőlem fogsz de nem most csak pár hét múlva, addigra meg lesz már mástól is sztem
#9450 : lesz ez még jobb is -
leviske
veterán
válasz
keszegduda #9444 üzenetére
fLeSs írta a logout-os blogjába, hogy tesztelte az 50CF-et és a 70CF-et a GTS 512-el szemben és itt-ott kapdossa csak el (már mint a 50CF) és a 70CF is kicsivel erősebb...
Mind1, én kitartok a 70-esek mellett, de be kell látni, hogy az AMD nagyon elk*rta ezt a "tervezzünk 2 évre" dolgot...nem tudom, hogy fogják kibírni a R700 2009-es depütálásáig...sajnos attól sem várok már túl sokat.
Bár még annyi remény akad, hogy a Microsoft az ATi felé tereli lassacskán a DX10-et és ezzel szép lassan kihsználhatóvá válik az R600 arch. ...
-
P00By
nagyúr
válasz
keszegduda #9414 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, főleg,h az ati/amd-nek kapaszkodnia kéne!
-
papsZa
tag
válasz
keszegduda #9399 üzenetére
Crysis-t nem tudok tesztelni, mert nincs meg... A demo pedig 3CD-s
Mire ezt letöltöm....További probléma, hogy csak 1024x768-ban bírja a CRT monitorom... Érdekes, mert tök jó monitor, én nagyon szeretem, nagyon szép képe van, de max 1024-es.. ez van
-
MaciG
addikt
válasz
keszegduda #9152 üzenetére
Rivába adtam neki fix 60%-ot ( ott még nem hangos) és így kb fél óra PS alatt (minden full) max 53 fokra ment fel ami már elfogatható
-
lacafaca
addikt
válasz
keszegduda #8953 üzenetére
igen
-
lacafaca
addikt
válasz
keszegduda #8950 üzenetére
simán játék is megy így. nekem a memóm ami gyengébb, az csak 2100at bír.
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #8940 üzenetére
Pár pályát nyomtam azzal is de nem jött be...amúgy zökkenőmentes volt és gyors az a pár...
-
Alpachino
veterán
válasz
keszegduda #8744 üzenetére
Nálad a GOW nem laggol XP. alatt ?
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #8691 üzenetére
Érdekes, mert nálam ilyen gond nincs.
COD4 is hibátlan...
-
eXodus
őstag
válasz
keszegduda #8674 üzenetére
Most is lehet viszonyítási alap a 3dmark. Elvileg optimalizált driverek vannak rá...
Csak a SM2.0 és HDR eredményeket kell nézni és nem az összpontot.De ha valaki procigyilkos játékot akar akkor: supreme commander:forged alliance kieggel !
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #8678 üzenetére
A procim 3.7ig megy majdnem alapfeszen...szal nekem ezzel nincs bajom...
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #8674 üzenetére
Én sem...a képekből mindenkinek az jön le amit látni szeretne...nekem azt bizonyítja, hogy igenis kell a karimhoz a 2,8-3,0ghz.
-
eXodus
őstag
válasz
keszegduda #8668 üzenetére
Nyilván növeli. Az lenne a furcsa ha nem azt tenné.. 3dmarkban is nőtt 3%ot.
De mi az az erős kártya...Mellesleg kiváncsi leszek a crysis peccsre.
-
P00By
nagyúr
válasz
keszegduda #8671 üzenetére
Ventit külön kell!
-
P00By
nagyúr
válasz
keszegduda #8417 üzenetére
Azé voltmod+S1 es wáá
-
lacafaca
addikt
válasz
keszegduda #8079 üzenetére
vf700cu
alapon a kari, 2d alatt 31 fokos zárt ilyen házikóban
,omdjuk egy jó fél óra játék után mikor aprítasz, akkor fölmegy 50 fokra (szintén alapon) és ezekben az esetekben nem is hallod a ventit.
ha meghúzom a magot 795re és így nyomok játékot, akkor alapfordon olyan 60fok körülire ha föltekerem a ventit akkor 55fok körülire melegszik.
ezek az én tapasztalataim a zalmival. ehhez lehet viszonyítani. -
pisti
őstag
válasz
keszegduda #8079 üzenetére
Ha ventit is kell venned az S1-hez, akkor azis ~7k, viszont hűtési teljesítményben egy lassú ventivel felturbózva finoman szólva is állva hagyja a VF-700-at, és nem csak azt.
mod: Szerintem passzívan is jobb mint egy VF-700, bár ezt azért le kék ellenőrizni egy tesztben.MaciG: Úgy kell levenni a hűtőt meg visszarakni, ha neadjisten gariztatni kell, hogy ne legyen semmi nyoma, és akkor nem ugrott a gari.
-
MaciG
addikt
válasz
keszegduda #8073 üzenetére
Nállam is 75 körül van a max jól szelözző házban, vagy másik hűtő (de akkor nincs gari) vagy egy 12-es venti a ház oldalába a vga "szintjére"
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #8076 üzenetére
Ma rakom fel az S1-et, de a zalman VF700 se lehet rossz...lacafaca azt rakott rá...
-
Gorneck
legenda
válasz
Vmi driver szinten nagyon el van cseszve...
-
pisti
őstag
válasz
Fix, 50-60%-on jó házszellőzéssel nálam olyan, 75 fokig tud csak felmenni.
-
lacafaca
addikt
válasz
keszegduda #8040 üzenetére
nekem a zalmannal 795/1050 a vége...
-
papi77
addikt
válasz
keszegduda #8030 üzenetére
ha stabilan akarod használni akkor 730/910-nél vége!!!
jaaa,ha szabályozod a ventit,akkor megy feljebb is...
-
Alpachino
veterán
válasz
keszegduda #8030 üzenetére
Az aláírásomban szereplő órajeleken, nekem tökéletesen megy, 1 óra crysis játszadozás közben sem volt probléma, sőt a 3DMark-ok,( 05-06) még 760-on is lefutottak.
A ventit persze szabályoznom kellett. -
válasz
keszegduda #8028 üzenetére
Most nézem a Sapphire HD3850-nek 6pin-es táp csatlakozója van, de az FSP tápnak csak 4pin-es csatija van az alaplapi 24-en kívül. Mit lehet ilyenkor tenni?
Van erre vmi átalakító?? -
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #8015 üzenetére
Logouton van egy jó kis leírás riva szabályzásról...
-
TTomax
félisten
válasz
keszegduda #7949 üzenetére
a Sappire oldalárol a hotfix Crysishez [link]
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #7969 üzenetére
Rivába állítsd be a szabályzást...
-
tkesy
addikt
válasz
keszegduda #7995 üzenetére
Catalyst Overclock, Rivatuner 2.06, Atitool....
-
rollins
őstag
válasz
keszegduda #7995 üzenetére
Rivatuner 2.06, ez sláger lesz egy darabig
AtiTool 0.27b4 nálam ha tuningolni akartam, fagyi volt, előző vga-nál is ezt csinálta
RivaTunter -nél még annyit, hogy autó start a win. xp-vel registry-vel szintén fagyi párszor, mappából viszont megy, ezt a Settings-nél lehet változtatni.. (gondolom oda tesz valami bejegyzést, nem a reg.-be, akkor jó nálam) -
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #7966 üzenetére
Mellik driver? Mit tettél vele?
-
munky
őstag
válasz
keszegduda #7954 üzenetére
milyen driver? hotfix fentvan?
-
lacafaca
addikt
válasz
keszegduda #7954 üzenetére
-
lacafaca
addikt
válasz
keszegduda #7949 üzenetére
milyen rendszered van fönn?
(szerintem túlmelegszik) -
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #7911 üzenetére
Remélem meg leszel vele elégedve...
-
Coyot
őstag
válasz
keszegduda #7845 üzenetére
Nagyobb felbontásban,UT3 1680ba tud szaggatni maxon, de egyel alatta már játszható, rádásul átlag 50fps, szóval igen kifogy a ramból.
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Nekem ilyenem van, 22"-os moncsin tolom...eddig vitt mindent (ha valaki a Crysis-szal jön széjjel szedem
), mint a piros hetes
-
Gorneck
legenda
válasz
Akkor vedd meg...Alvin csinált tesztet és neki nagyon bejött a kari nagy felbontásba is...maga is meg volt lepődve...sztem visszább megleled a tesztet...
-
rollins
őstag
válasz
keszegduda #7752 üzenetére
Hát ha megy a Pro XT órajeleken és nem számít nálad hogy jóval többet fogyaszt, akkor megéri.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
keszegduda #6891 üzenetére
Hát igen, a kereslet szabja meg az árat.
Ha 2-3 hét múlva is hasonló lesz a helyzet, akkor nem fogok tovább szarakodni, veszek egy 8800GTX-et
-
pumpum
csendes tag
válasz
keszegduda #6891 üzenetére
az baj h minden ember masra kolt, ami neki ertekes az igazi aranal(ertekenel) 10-15kval tobbet siman kifizet. en nem teszem ezert vagyok videokari nelkul es tolom az 1ghzes gepemmel
. 3850 is bejon csak 512mbos kene azt meg megint nem lehet kapni vagy 3870nel szinte 1 arban
-
Motion_Blur
félisten
válasz
keszegduda #6887 üzenetére
Annyit meg nem ér a cucc
-
nbl2
senior tag
válasz
keszegduda #6883 üzenetére
Ez így van. Február elejére sokkal barátti lesz az áruk, csak mindenki most akar vga-t venni, ezért midnenkit lehúznak tisztelet a kivételnek!
-
Moddingfan
senior tag
válasz
keszegduda #6824 üzenetére
Én is ebből indultam ki!
Már be is szereztem egyet próbára
Majd beszámolok róla
-
lacafaca
addikt
válasz
keszegduda #6815 üzenetére
az új driverel már hasít vista alatt is.
-
katt777
félisten
válasz
keszegduda #6815 üzenetére
Te nagyon nem tudtad beállítani a Vistát!
FPS-t ugyanannyit, ha nem többet tud felmutatni, mint az XP. Ha nem általánosságban értetted, akkor a lassulás oka a DX10, a driver, de nem a Vista önmaga.
-
Bagira01
veterán
válasz
keszegduda #6810 üzenetére
Nem erőltetem nekem nem kell vista, csak mivel rento-nak csak az van fent azért ott tud csak very high-ot nézni
-
KisBla
tag
válasz
keszegduda #6222 üzenetére
jolvan akkor én a jobbikba tartozom
csak reménykedtem hogyolcsobban is lehet szerezni
de attol függetlenül biztos lehet valahol -
varga911
senior tag
válasz
keszegduda #6183 üzenetére
Annó ugyan ez volt mikor megjelent a Far Cry, semmin se ment normálisan... Egy év múlva meg röhögve végigviszi mindenki very high beállításokon.
-
Bagira01
veterán
válasz
keszegduda #6183 üzenetére
Hát így kb el is ment a kedvem tőle, de ha max 30k/db-ért tudok hd3850-t szerezni akkor megfontolandusz
-
Bagira01
veterán
válasz
keszegduda #6178 üzenetére
Hát az ember azért már cf-be elvárná azt a a beállítást
. De akkor látom az sem elétképes megoldás
-
katt777
félisten
válasz
keszegduda #6045 üzenetére
Ez még nem jó ár, csak jobb.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
keszegduda #4965 üzenetére
Az AF-nél nincs akkora visszaesés,nálam legalábbis nincs,de az AA-nál igen!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
keszegduda #4963 üzenetére
Inkább az AA-val voltak gondok az új ATIk-nál nem annyira az AF-el!
-
ans
aktív tag
válasz
keszegduda #4930 üzenetére
Pedig a guru3D review szerint pont a powercolor a leghangosabb. [link]
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #4928 üzenetére
Még várok...ráér a dolog...
Amúgy a Zero-s az az OC...szal nagyon állat!
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
keszegduda #4927 üzenetére
Ugyan mit?
800-850MHz-es GPU órajelet? Áhh...
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #4924 üzenetére
POWERCOLOR PCIE HD3850 PCS 512MB GDDR3 256bit (720/1800Mhz, Dual DVI/TVO HDMI Dongle, ZERO Therm 2 slots) 45 672 Ft 2 ÉV
Naddon jó ár...
Tud is hozni vagy nem?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
keszegduda #4728 üzenetére
Ezt pontosan Abutól kellene megkérdezni,ő valamivel többet tud nálam!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
keszegduda #4690 üzenetére
Sajnos nagyon nagy hiány van belőle!
Jó lenne pedig már a tesztet is látni.
Ha jól tudom a 3870 idáig 840-en ment stabilan.
Azt lenne jól tudni mit is lehet belőle kihozni egy 900/2700-jól hangzana! -
barnam_
nagyúr
válasz
keszegduda #4690 üzenetére
Sztem 2-3 napon belül megjelenik a teszt.
MOD: De ez csak az én véleményem, nem biztos hogy akkor fog megjelenni. -
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #4581 üzenetére
Sztem külföld lesz ebből...
-
deniro2
senior tag
válasz
keszegduda #4581 üzenetére
Gianni 4xxxx igéri a 3870-est elsőre, szal nem hiszem, hogy lesz ok panaszra.
-
dokar
addikt
válasz
keszegduda #4575 üzenetére
a teszt nagyon jó. sajnos sokkal erősebb a kari, mint amire számítottam. már a HD3850 is eléggé 8800GT közeli eredményeket produkált. mi lesz így a jó árakkal?
-
Gorneck
legenda
válasz
keszegduda #4579 üzenetére
Kíváncsi leszek Én is...de bízok benne, hogy lesz Gecube és PowerColor is az országba...anno mondjuk 1ik kari (márka) beszerzése sem volt egyszerű...hogy mi lesz most az más kérdés.
-
Gorneck
legenda
válasz
Szép egy kártya az már biztos és a hangja sem lehet túl hangos...
-
rétisün
veterán
válasz
kár, hogy egy 3870-es még nem szerepelt a teszben. mindenesetre nagyon jó kis kárty lett a 3850 (is, mert azért a 8800GT se kutya) innentől már az árán mulik, mennyire lesz sikeres. (meg hogy lehet-e kapni egyáltalán, vagy majd csak 2 hónap mulva ér ide hozzánk)
-
Dare2Live
félisten
válasz
keszegduda #3422 üzenetére
majd minden amit leírsz bullshit.
-Mi a baj a pcieexp sávszélességével? Anand tesztnél még 4X is elég neki.
-Melyik új game aminek kell is a teljesítmény nem támogatja a cfet? Én tudok 1-2őt meg 32őt ami igen.
-Proci limit? Amikor az árlista olcsobb szegmenségben lévő c2dk rendre mind mennek 3ghz+t?
ez csak egy-egy kiragadott gyönyörüség tőled. -
Def26
félisten
válasz
keszegduda #3419 üzenetére
Az mit jelent, hogy az egyik 4x a másik meg 16x? Az AnandTech Link tesztben egy Asus P5K-E lapon nyomják a Crossfire teszteket, akkor az sem jó?
-
Thrawn
félisten
válasz
keszegduda #2387 üzenetére
Komolyan nem értem mi bajod az "űber oc emberek"-el
Nemhogy örülnél neki, hogy valaki megcsinálta a tesztet és nem a totózás megy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest