- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
pisti
őstag
válasz
Yutani #13082 üzenetére
Az vagy valami bug, vagy egyszerűen ahhoz már kevés a VRAM.
Én 8.1-es Catalystet használok, a VGA 512-es és HDR+4xAA-val 1280-ban High-on 40-45 fps van, ha a fővárosban furikázok akkor is. Verseny közben sok autóval, füsttel, egyebekkel biztos kevesebb lenne.
Mondjuk nekem nagyon nem jön be a HDR ebben a játékban, alig látni vele. Inkább kikapcsolom és +10 fps. -
pisti
őstag
válasz
Yutani #12230 üzenetére
Értelmezd amit leírtam pls.
Azon a helyszínen amit direkt megnéztem (adott beállítások mellett, nyilván lehetett volna olyan durva beállításokat választani, hogy teljesen GPU limit legyen, de nem ez a célom, ha játszható fps-eket akarok ugye...) CPU limit volt, keményen. Visszanézegetve a GPU terheltség grafikont is szépen látszik, hogy nem is ritkán vannak ilyen helyszínek. Igazából Crysisnek ugyanúgy kell a gyors VGA és a CPU is, az egyik pedig egyértelműen képes visszafogni a másikat. -
Komplikato
veterán
Na jah, a VR Zone zárszava szerint a 3870-es 60 dollárral olcsóbb, kb. amennyivel "lasabb", a 3850 meg szerintük is jó vétel a 8600GTS helyett (tehát abban az árban várható), de amikor 1920-ban még ilyen 30 framet ki tud nyomni a legtöbb játékban a 3850, addig bőven jó lesz játszani szerintem. A World in Conflictot meg hagyjuk, bár kisebb felbontásban azt is elbírja.
-
-
Alvin_ti4200
félisten
8800GT biztosan nem fog 50-ért menni, tekintettel arra, hogy drágábban jön, ergo veszteséggel egy cukorárut senki nem fog eladni, főleg nálunk. 60 ezer forintért fogják dobálni őket, amint lesznek elérhetőbb mennyiségben. HD 3870 szerintem nem éri meg az árát, driver és pénz ide vagy oda, viszont a HD 3850 512 MB-os verziójával egy 38-40 ezer forintos árcédula karácsonyi sikerterméket helyezhet kilátásba.
-
magi20
senior tag
erre inkább nem írok semmi,csak LOL
nem érted a kérdés lényegét.miután a tököm tele van az állandóü fejlesztéssel,ezt utoljára teszem meg utána xbox 360.
tehát az egy dolog hogy a 8800gt jobb,meg hogy a 3870 csak 5-10%-al marad el a 3d markokban,amit én megint nem tartok annyira mérvadónak.
ezáltal azt akartam megtudni hogy vajon talált-e valaki olyan oldalt amin több játékot is tesztelnek,mint pl itt ph-s teszt.
illetve hogy vajon ati nem fog mostmár drivergondokkal küzdeni.
erre legjobb példa-agp gainward 7800 gs+ 24 pipe veri a 1950pro-t
persze nem 3 d markban,hanem fps-szinten játékon belül-és miért?driver miatt.sry ha zavartam köreiteket,de gondolom nem gond,ha inkább kérdést teszek fel,mert hát valljuk be 8800gt topicban,azért van aki minden nap csak annyit ír be,megjött? holnap jön?
amíg te ph addikt lettél,biztos soha mégcsak nem is uppoltál
-
Rudradeva
csendes tag
2900 Pro leszerepelt a tesztekben? Ugyanmár, volt amiben gyengébb volt a GTS-nél, de DX10ben odaverte azt simán, és DX9ben is megszorította elég keményen. Namost ha ezt a technológiát továbbviszik akkor simán meg tudja verni a GTS-t sőt... Amint olvashattuk 199$ lesz a Pro (elméletileg) és 250$ az XT. Namost ezekszerint az XT kerül kb 48 ezer ftba, és a Pro olyan 38k. Ha ezek télleg beválnak akkor jócskán átrendeződik a HW piac. Kezdve onnan h ezmár PCI-E 2.0, ami visszafelé kompatibilis, és Shader 4es. Továbbá DX10.1 re lett fejlesztve, ami azért nem sima DX10, amire minden karit írtak. Szóval elképzelhető lesz hogy 10.1en jobban szerepel majd ez a kari (2950XT) mint a nagyobb társai. Remélhetőleg minnél hamarabb lehet rá számítani mert sokan várunk már 1 jó ATI card-ra.
-
7600GT
senior tag
Szerintem az rv670 gyorsabb lesz az r600-nál hiszen köszönhetően a kisebb csíkszélességnek sokkal nagyobb órajeleket lehet elérni.
Sztem az, hogy 256bites vagy 512 bites nem számít sokat.
Egyébként az rv670-nek a magmérete kisebb mint feleakkora az r600-nál ehez jön még, hogy köszönhetően a 256bitnek nem kell olyan komlex nyák, tehát az AMD egy elég költséghatékony karit tud kiadni. -
-
keszegduda
őstag
Ha már felsőkategóriának szánják, márha egyáltalán az lesz, akkor szerintem igenis gyengusz. Bár a magas órajel kompenzálhat is akár, de hiába az erős GPU ha nincs sávszélesség.
Ez a nagy gond az ATi-val, mindig elbaltázza valamivel a dolgot, de nem értem mire jó ez.
A jelenlegi középkategória szóra sem érdemes, nem értem hogy kaphat középkategória nevet egy alóskategóriás VGA. 256bit kell már manapság a középkatnak, szerintem. -
rocket
nagyúr
Egyelore nyoma nincs annak barmilyen XT orajelet nem biro GPU-k kerultek volna a PRO kartyakra, abbol fakad az egesz kavarodas, hogy az rv670 megjelenese elorebb kerult a tervezetnel, ezert a hd2900pro-k mar "csak" egy atmatricazott XT kartyak lettek alacsonyabb orajelekkel, amit raktarsopresnek neveznek inkabb mint a "selejt" (XT orajeleket nem biro GPU-k) kiszorasanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- BIOS topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest