- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
Joe fiú #12210 üzenetére
Nem hát
Engem nem kötött le közel sem annyira, mint anno mikor HL2 megjelent. Pedig akkor egy bartonom volt 1g rammal meg egy 9800PRO-m. Akkor sem számított új cuccnak semmi a gépben, és mégis full highon tudtam végigvinni szaggatás nélkül, egy pazar játékélménnyel megírt szoftvert. Ma már sajna nem tudnak sok ilyet csinálni. Remélem Q5-öt nem rontják el majd..
-
Pala
veterán
válasz
Joe fiú #10967 üzenetére
pedig eküszöm Brisbane magos, az everest legalábbis ezt írja.
"lehet h egy Energy Efficent proci ami csak 65W-ot eszik" - na ez lehet, ezt már nem tudom.
Én tálcásan vettem, csak magát a procit. Everest szerint Brisbane mag, BH-G1 steppinges. Előbb megnéztem 2700-on, még úgy is csak 1.3V kell neki.
-
munky
őstag
válasz
Joe fiú #8714 üzenetére
8600 GT jobban bírja a vonalsimítást. újabb játékokban a HD 2600 XT viszont gyorsabb (szűrők nélkül) úgy tudom. Én inkább várnék januárig. Nehogy megbánd esetleg...
én is unom már az életet integrált VGA-val. szóval inkább kerülöm a számtech boltokat nehogy vegyek valami sz@rt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest