- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
jetway nevű márkáról tud valaki valamit ?
kicsit csekkoltam emgint az árakat, és örömmel állapítottam emg hogy a jetway kezd kedvező lenni - 512 megás p*xmanian 53e huf, sapphire meg a 63 ezres árról emgugrott majd 70 re, húdejó... -
Kobe
veterán
ezért mondom, hogy nem volt nagy biznisz, átlagban hazai árakhoz képest emgspórol 5k-t ha 256osról beszélünk, de ha itt veszi ph n akkor még kevesebb a difi, 512 es esetében sem oylan egetverően nagy a kül - kb 7-8 ha phról veszi olyantól aki garit is ad, ennyi sztem simán bevállalható ha nem akar repülőre ülni gariért
-
Kobe
veterán
[OFF]"A Club 3D HD 3870 Overclocked Edition ára 218 euró, míg a HD 3850 Overclocked Edition ára 180 euró, melyek eléggé magasak az alapmodellekhez képest. A kártyák egyelőre még nem érhetők el"
az ipse még nem látta a magyar árakat....sokan összetennék a kezüket ha az OC verzió lenne "ennyire" drága, de magyar érát ismerve 75 ezer minimum, de inkább 80[/OFF]
-
Kobe
veterán
válasz
Birsinator #8132 üzenetére
n február elején szeretnék gépet venn, karácsony egy kicsit kimerítette a pénztárcámat, de a számolgatásaim szerint max 45 K m lenne vga ra....remélem h ennyire le fog menni a 3870 lite, vagy valami tuningbarát 512es 3850 lesz hasonló áron
-
Kobe
veterán
msot csak én tatom nonsense jelenségnek hogy a nagy, nevesebb (Asus, MSI) 8800gt k gyakorlatilag olcsóbban kerültek emghirdetésre árgép.hu n mint a nála teljesítményben alulmaradó 3870 ?
most ennek ki a valóságtartalma vajon....
-
Kobe
veterán
p*xmanian láttam és asszem van is msot powercolor 3850 50 ezerért kerekperec, az 52xxx forintos liteot emg valahol al*encomputersnél láttam talán, mintha ott reklámozták volnaezért is kérdeztem rá rögtön hogy mi a különbség a lite és a full között, merthogy egy 10essel rövidebben láttam
-
Kobe
veterán
válasz
lacafaca #7791 üzenetére
én is hasonlóképp vélekedek, csak láttam, hogy az átlag 65 ezres árhoz képest a 3870 lite még barátinak mondható a maga 52-53 ezerével, ha mondjuk csökkentenek rajta valamit, mert 50-60at nem szeretnék csak vga ra költeni....max ha lesz lite akörül, akkor elgondolkozok rajta, ha meg nem akkor 3850 esetleg
-
Kobe
veterán
válasz
Gorneck #7782 üzenetére
hát, nálam most az a szitu hogy van tőkém új konfigra, de az véglegesen csak januárra-februárra állna össze, annál előbb nem is tunnék venni gépet...csak mivel msot sztem embertelen érakon emebrtelenül nehéz hozzájutni, ha elterjedtebb cuccok lesznek, és végrehajtják az áresést akkor lenne pénzem egy ilyen karira, mondjuk 3850 fullra vagy 3870 litera (játék kell a halálnak hozzá) és mivel msot egy cégnél láttam 50ér powercolor 3850est, 52 ér meg a 3870 liteot, gondoltam akkor sem lesz oylan egetverően nagy kül, pár ezer - max 5 - köztük....de leeht tévedek
-
Kobe
veterán
elképzelhető hogy a disztribúciós problémák megoldódása után és a beígért áresés után kb azonos árban lesz a 3850 full verziója és a 3870 lite verzió ? ki mit tippel erre ?
-
Kobe
veterán
válasz
Motion_Blur #6913 üzenetére
jó, de crysist még semmi nem viszi szóval ez ne legyen szempont
-
Kobe
veterán
én is pont most akarok gépet cserélni, oylan 100 K m van is félretéve az akcióra- ezt karácsony alatt még szeretném gyarapítani, és inkább kivárom a januári áreséseket, illetve ha áresés nem is lesz vga fronton, akkor is lesz annyi fejlődés legalább hogy az elosztási nehézségek megszűnnek és 3870es lite ot kapok 50 körül, nem kell 5öt kidobni érte...mondjuk tény hogy a többi hardvert nem tudom hova sülyledhetne árban, mert eléggé padlón vannak....én ennek cska örülök, jbb konfigra fussa majd
-
Kobe
veterán
valaki homályosítson fel, a lite és "renes" verziók között mi a különbség ? tartozékok, játék, ilyenek ? tudásban va, buitott verzio-e a lite stb
kösz -
Kobe
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #5483 üzenetére
lehet akár 300 is az a 270, még akkor sem haladja meg az itthoni 65 ezres árat...ha a beszerzők tényleg enyniért kapnák, még nálunk is, akkor is kb 10 ezer haszon van 1 darab kártyán....tudom, ez már belemagyarázás, de ilyen magyar árak mellett az engedünk 20 dolcsit akció egyszerű tessék lássék, vetünk egy koncot a kutyáknak kategória....mert ha engedik, magyaroknál annyira szignifikánsan nem lesz érzékelhető, tti kevesebb lez, és akkor mérsékelten bár, de uyganaz a szitu fog fennálni, cska más árakkal : túl nagy haszonkulcs a magyar eladók kezében....
-
Kobe
veterán
nem akarom elkesíretni őket, de nálunk a 200 dolláros reális árhoz képes - cca 36 ezer forint - a 65 ezres árak meg hasonlók oylan kv amagasak hogy az a 4-5 ezer orint os csökkenés már ugymond kva mindegy h megtörténik e, ha tényleg 35-40 lenne a kártya, azt mondanám szépen hangzó és szignifikáns csökkenés de akinek kell és képes 60 at kifizetni az valszeg a 65be se rokkanna bele
-
Kobe
veterán
válasz
horvathkrisz #5317 üzenetére
én akkor lepődtem meg, amikor fateromat finnországba megkértrem ugorjon be bótba nézze meg menyniér dobálják, érdemes tudni hogy amikor nálunk anno a márkás ramok lementek ilyen 5-6 ra, odakint még minndig ilyen 11 ezer ftnak megfelelő eruoért adták...aztán gondoltam innen sem kell többet hozatni semmit, de ahogy elnézem a finn haszonkucs, ami az infotechnikai cuccokat sujtja, még mindig egy 10 essel alacosnyabbra pozicionálja a karikat mint itt nálunk a legolcsóbb márkájut :S
-
Kobe
veterán
tudom (szintén személyes tapapsztalat) ellenben az árak közötti különbségre jól lehet következtetni, az a 10 euró ilyen tételnél már nem téma sztem, amiről egy 8800 gt vs hd 3870 normális teszt olvasgatása után sztem sokan elgondolkoznának :-)
calibos, nem sapphire hanem gigabyte volt a kari, bár a sapphiret én is kiváncsian várom
esedékesség esetén emg inkább egy PH s megbízható emberkétől venném ócsóér -
Kobe
veterán
akit érdekel az ára, finnországból kapott infó szerint a 3870 es 230 euró (mondjuk a 8800gt 240 euros áránál azért meggondolnám h ez vagy amaz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen házat vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest