- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Andrew_31 #29506 üzenetére
Computerbase.de-n találsz komoly tesztet (lsc linkelte), a topicjába meg én is linkeltem, TPU-on már konkrétan MSI és PowerColort 4850-eseket teszteltek. Tényleg jónak tűnik a teljesítményük.
3D06 DX9 feature-öket teszteli, Vantagd már DX10. Ettől előbbi még nem elavult, szerintem. -
TTomax
félisten
válasz
Andrew_31 #29114 üzenetére
Most ezt elnézted
Azért írja a CPU-Z a 6X szorzót mert be van kapcsolva az EIST amúgy az bizony 9X425 ami 3825Mhz,az kicsit amúgy tényleg kevés mert én 3400ra kapok 50ponttal kevesebbet egy E2180-al,de nincs itt nagy difi.. teljesen rendben van ez.
Ja igen a Dmárk mindig a max szorzóval számol. -
zozoz1
aktív tag
válasz
Andrew_31 #28884 üzenetére
Jut eszembe ha már múltkor úgy húztalak a találmányoddal. Emlékszel (Dacia vagy Wartburg hűtő).
Sokan tuningolták a VGA karijukat gyári szettel. Vannak akik megcsinálták profin, vannak akik LOGOUT blog-ban közzétettek különböző hűtés variációkat. De nem azok a nagy dolgok. Azt mindenki megtudja csinálni, vagy bárki írhat is róla. Hmmm....
De amit te összehoztál az egyedi, és kézimunka. No meg legyen bármilyen is, eddig messze a legjobb VGA jegelő. Csinálhatnál erről egy életrajzot,(hűtéstesztek, legyártás) mert már többen beszélgettünk erről a haverokkal. -
WesTM
őstag
válasz
Andrew_31 #28916 üzenetére
A griddel ne foglalkozz,én tegmapmerültem bele a biosmodolásba, és a 3850em 807/1069mhz en ment egész nap,így is toltam a gémeket,de a grid 3 perc után kifagy.De csak az.
Nekem nem ér annyit az a játék. A bisoba kicsi feszt adtam a karinak (1.316V) asszem.
Így max 70 fokos. -
zozoz1
aktív tag
válasz
Andrew_31 #28916 üzenetére
52°c...????? Hmmm.... -10°c-al jobb mint az enyém...
Pedig az HIS cari. Nem rossz...katt777
"HIS biosa nem sávosan, hanem folyamatosan, szépen vezérli a hűtést, amit sem RT-rel, sem mással nem tudsz ilyen szépen felülvezérelni"
Ezt honnan tudod? Mert tényleg így van. Neked most is HIS bios van fent? Neked is úgy vezérli? -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
Andrew_31 #28894 üzenetére
GPU-CV-t nézz 800x800-ban, 8XAA mellett, mondjuk 800/1000-en. Az melegíti a legjobban. Nálam +8-10°C az alap órajelekhez képest, elméletileg nálad 6-7°C lehet. Mindenesetre ha ennyire hűt, akkor viheted feljebb is a VGA-t.
sereeff: Felülre 3 lapos bordát kellett tenni (leírásban benne van), tényleg hozzájuk ér a hőcső (viszont a középső tuti nem esik le). A hőértékeidből következően így is szépen ráfekszik a blokk a gpu-ra. Nekem 1200 helyett 1300-on is simán mennek a RAM-ok (feljebb nem próbáltam), szóval nincs gond a hűtéssel, és a Chilla leírásában is ott van, hogy a légáramlat miatt hűt az rendesen.
Nekem, mint írtam, az egyik menet nem volt jó a rögzítő keretben. Franciakulccsal kellett behajtani a csavart, így legalább bent van, persze tartása nincs, de a másik 3 elég jól ráfogja a 4.-et is, így nem lötyög. -
katt777
félisten
válasz
Andrew_31 #28890 üzenetére
6.3k volt a Chilla, mert "szakmailag" számomra ennek működésére jóval több volt az esély.
HTX2-m 4.3k volt. Szóval így kalkulálhatsz a munkadíjaddal.
Egyébként tényleg jó, ha valaki így meg tudja csinálni magának. Én láttam egyébként már Zsiguli hűtős vizes rendszert, szóval, aki meg tudja csinálni, annak a lehetőségei határtalanok. Főleg, ha azt nézem, hogy csak egy igazán hatékony vízhűtés már 45k fölött van, és ahhoz még csak CPU-blokkot kapsz. Legföljebb nem fog csilivili neonzöldben/kékben villogni a vezérlőblokk a géped elején (vagy mellett). -
-
rollins
őstag
válasz
Andrew_31 #18694 üzenetére
Már 60%-on is ha hangos sajnos. Lenne elosztóm, 5V (és 12V), csak érzékeny vagyok a hangra. Rivával szabályzom (ha nem hülyül meg) 40% és 70%-on nem megy 65 fok fölé. Játék hangja úgy is elnyomja a zajt. (linux alatt meg nincs program, ami tudná szabályozni)
Dr.Én: Mennyit kell ráfizetni a GT-re, ha nem titok? -
-
hossszú
őstag
válasz
Andrew_31 #10177 üzenetére
Nagyon tetszik az oldalad es a munkaid, tenyleg nagyon szupi, ugyes vagy
A CF teljesen kifogott rajtam.Mikor berektam a gepbe a masidik karit, rendesn felismerte a rendszer ahogy kell.A Catalystba engedelyeztem a CF uzemmodot de mintha semmi sem tortent volna sot jatekban kevesebb FPS-t produkalt a 3DMarkrol mar ne is beszeljunk.Tobbszori drivercsere sem javitott a helyzeten.Sajna a masodik karit masnap fel kellett adnom postara egy PH-s tarsunknak igy nem tudtam folytatni a kiserletezest.De amint latom a CF nem hozza azt a teljesitmeny tobbletet amiert erdemes lenne foglalkozni vele -
Dare2Live
félisten
-
törölt tag
válasz
Andrew_31 #7643 üzenetére
Én még 60-ért vettem, még, de igen hamar felmászott 70 fölé
(És sajnos ugyanez a helyzet a HD38xx kártyákkal). Haver már sajnos is a 70 körüli áron jutott hozzá. Felénk pedig Ati-t hírből sem látni.
Jövőre remélem normalizálódik a helyzet, és az árak is. De ugye a karácsonyi bevásárlási láz, stb stb... -
aboriginal74
tag
válasz
Andrew_31 #7643 üzenetére
A saját gondolatmenetem jut eszembe erről......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest