- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz
Kutasz #29939 üzenetére
ilyen melegbe sztem normális!
de sokunknál kellett ventiprofilt csinálni, mert terhelés alatt nem kapcsolt be a venti...
Egyébként nekem leginkább a GPU2 VRM ment fel, 110 fok környékére... azóta vízzel hűtöm inkább, mert ez rohadtul nem egészséges, sajnos a hűtőjéről sok jót nem mondhatok -
illusiON
őstag
válasz
Kutasz #27670 üzenetére
német klavim van és nem tudom mai napig melyik az, de néha véletlen rányomok a sleep gombra, kész idegbaj mire rájövök hogy kell életre kelteni
gyülölöm azt a funciót legalább annyira mint játék közben windows gombot csak azt kipattintom csavarhuzóval
néztétek ezeket a CFvsSLI teszteket? van ahol azzal a durva procival meg 2db 3850nel kevesebbet bir mint az enyém szimplán
katt: nekem eleve nem is ment vista alatt semmi játék amíg nem raktam fel márciusi dx9et -
Foglalt név
addikt
válasz
Kutasz #27656 üzenetére
Ha megnézed a tesztet és a fogyasztásadatokat, akkor látszik, hogy bőven elég a tápod, ráadásul a corsair egész jó minőség.
Más:
Vista alatt ha sleep-be raknám a gépet, akkor kb. 2 sec után magától megébred. Ez lehet a driver hibája? Tapasztalt más is hasonlót? Ez egy olyan funkció, amit szívesen használnék, de már többször volt vele problémám és jobbára akkor, ha ati kártyám volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Windows 10
- Óra topik