- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molnárka007
tag
Kösz a linkeket...
Am az i7-et már részemröl nagyon erősnek találom sőt még a 4870x2-t is....
A lényeg h x2-es vga-t akarok és abból is kettőt....
Am szerintem is menne a GTA4 full grafon full textúrán egy 3870x2-vel kettővel meg főleg...
Bár már nagyon bevook kavarodva...
Az h lehet h nem ismer fel a game ilyen olyanokat a 3870x2-ben....
I7-re még egy jóideig nemszeretnék váltani,mert még a s775-ös konfigom sem tudtam befejezni pénzhiány végett...
Am szerintem legjobb lenen maradni a s775-ös "rendszerben",de abba viszont a legkeményebb cuccokkal...
Rampage s775=még Gigabyte van
CSX 6Gb 2000mmhz=2x1gb idáig beszerezve
Corsair 750tx=még nincs
3870x2X2=még nemmertem beszerezni
q9650=Beszerezve
Am szeretnék a Gigabyteról lemenni,mert már uncsi....
Egy ilyen konfiggal bőven megelégednék csak az a cél h a GTA4,Crysis,Undercover,Underworld,Far cry 2,Cod5 menjen full grafon 200-250fps vagy az felett...
Nekem csak x2 kőne,mert szeretem a régi,de űberbrutál dualos vga-kat...
Am azt nemtudjátok h a vga-ra hogylehet új memókat szerelni,mert én még belemennék abba is h a 3870x2-ről a memókat leszedetni és tennirá 1gb-osakat....
Kicsit fura h mitakarok,de ércsétek... -
Molnárka007
tag
A melegetedésre felvook készülve egy aerocool siclone házzal,amibe a hátsó és az oldalsó venti kivan cserélve olyan ventire ami nem csak a levegűt keringeti hanem hideget is fúj....
Processzorom.:q9650 3.0/mag,de 4.2/mag/cnps9900led-el is birja stabilan....
Még ramilag meg tápilag kéne egy kicsit fejlődnöm h fogadnituggyam a 3870x2-eket....
Szerinted? -
Goatman
aktív tag
Dede [ilyenem] van..közben újra csekkoltam minden hőmérsékleti adatot, a helyzet a következő:
Majd 10 órás működés után, melyben volt idle és terheléses állapot is, a következő mérési eredmények születtek (Everest 4.60):
GPU Idle: 36-37 fokról és álló ventiről 43-44 fokig emelkedett a hőmérséklet, ekkor 27%-os sebességre kapcsolt a lapát, visszahűtött a kezdeti hőmérsékletre, majd újból megállt..a folyamat 5 percenként ismétlődött.
GPU terhelés: intenzív Bioshock-olás közepette (DX9 1280*1024 minden maxon) egészen 63 fokig kúszott fel a temp..a ventihang pedig kissé késztetett a hangerő felcsavarására
Kérdezem én, hogy ezek az eredmények ugye azt jelentik, hogy megfelelően működő kártyát sikerült vennem? (A fő aggályom a lassú és meg-megálló venti volt..)
-
XoZ
aktív tag
Úgy néz ki, hogy van 512 MB-os GDDR3-as változat is: [link]. A newegg egyébként kép szempontjából egy jó oldal, már többször tapasztaltam, hogy miközben a gyártó hivatalos oldalán semmi, vagy csak egy kicsi, alig kivehető kép volt fenn, addig ott viszonylag nagyfelbontású, és több nézetből készült képeket lehetett látni.
katt777: köszönöm
Az tényleg érdekes, hogy miért nincs fent a gyártó oldalán
Gondoltam arra, hogy csak bizonyos régiókban elérhető, megnéztem a Sapphire oldal kínai változatát, de ott sem találtam (több változat átnézését már nem vállaltam be).
-
katt777
félisten
Kék nyákos és Zalman-féle hűtéssel, AHOGY MONDTAM. (És ez sincs a Sapphire oldalán, mint az 512MB-os.)
Köszönöm.Ügyes vagy.
A GDDR3-as hűtése 1 slotos. Nagy felbontásban és magas összetettséggel van előnye az 1GB memóriának, csak nem annyi, amennyivel ezek a kártyák többe kerülnek. -
c41r0^
őstag
a RivaTunert régebben még használtam is, a GPU-Z-ről pedig már "hallottam", ezt néztem meg elsőnek guglin, de ha jól láttam a képeken,ők nem képesek grafikonnal jelezni az órajel változásait, hanem az aktuális értéket jelenítik meg, de ha kilépsz Win-be, akkor a 2D órajelet fogja megjeleníteni, hiába megy a 3Ds alkalmazás a háttérben, ha jól gondolom...vagy cáfoljatok meg, ha nem így van...
-
Foglalt név
addikt
Centered timing nem az igazi sajnos, mert 1080as jelet ad ki a hdmi-n és az 1:1-nek hála középen lesz egy kis téglalap. Analóg bemeneten viszont szép képe van. Monitornak marad ez, filmre a hdmi. Már csak arra kell rájönnöm, hogy a nm full-screen programokat, miért a másodlagos hdmi kijelzőre nyitja meg
-
Gordiann
őstag
Húúú. Egy ilyen jellemzést vártam a legjobban
Köszönöm szépen!A venti kikötés, és mással hűtés elég szimpatikus, mert a régi gépemmel is így működtem.
(ezt gondolom a műanyag nagy hűtőkkel nem lehet megcsinálni)Amugy nem fogok gépet fejleszteni jó sokáig. De a monitorom 20"-os. Bár hozzászoktam, hogy nem natívan játszok rajta. (1280x800/900 is megfelel úgy érzem)
Gép hozzá egy E2180 Gigabyte P31 lappal. (2.6-2.8-ra lesz húzva reményeim szerint)
Pénz nagyon kínosan van 512-re, tehát csak ha nagyon "végszükség"
Szerinted? Te megvennéd vennéd?
-
katt777
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest