- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
-
Bali27
addikt
Procinál meg klell nagyon nézni mihez veszi az igaz, de a monitor az enniyre gáz? Azaz 1280 ban lehet kb olyan lesz a teljesitménye a 4870 nek mint a 3870nek? Magyarul nagyobb felbontásban jobban érvényesül az erő az evidens, de 1280 ban?: Mert pl nekem 3870em van, meg max 1280 at tud az lcd-m
-
illusiON
őstag
nekem ha 100%on forgatom akkor néha befaszul a hangja (olyan sipolós hatást kelt mint amit leirtál) de édekesmód nem mindig és csakis 100%os forgatáson (ugy meg nem használom ugysem
) és azóta csinálja mióta egyszer kivettük a karit meg vissza, lehet hogy közben kicsit nyomódott a venti vagy valami.. szerintem nézd meg nem lett-e tele kosszal a hütés vagy valami hasonló
-
katt777
félisten
Nem érdekes, ha ez ember elolvassa a readme fájlt
, amelyet ált. ezért mellékelnek, vagy a leírást ATT mellett letöltés előtt (ha olyan oldalon van). ATT 8.2-ig ismeri a Catalyst-eket (tehát efölött hibázhat). Egybéiránt, ha CCC fent volt, pusztán az is lehet a kék halál oka, ha ATT-t nem jól állítod be, nem feltétlenül a driver, amire kisebb az esély.
-
dokar
addikt
A kétmagosommal a b.nőm megnéz egy divx-et a tv-re kikötve, én meg tolom a közben a gothic3-at.
régebben mi is hasonlóképpen csináltuk. elején volt szívás azzal, hogy levettem a hangot a játékban, mert a TV-n is szólt volna, de aztán találtunk egy olyan megoldást, hogy a lejátszó programban beállítottam melyik csatornán menjen a hang és oda dugtam be a TV audió kábelét.
-
katt777
félisten
Az a cikk hangsúlyozottan az 1950XT-ről szólt, más VGA-kon nem minden beállítás jelenik meg, 3xxx karikon pl. hiányzik a 3. fül, mert nem tudsz feszt módosítani (és ezért nem lehet a driver határértékein túl vagy alul hajtani sem a 3xxx VGA-kat). Ha csak nem kimit-unlockolt biost teszel a karira. Viszont a megtalálható beállításokban már több mint 4000 embernek segített.
-
katt777
félisten
ASUS-hoz tudtommal nincs, ráadásul amúgy is talán a legszarabb bios-támogatású VGA. Jó, hogy nem maradtam emellett az 1950XT után.
VGA bios frissítés nem veszélyes, mert nem megfelelő bios-t a frissítő progi nem hagy feltenni. A force-olás már más kérdés, azzal nem árt vigyázni, de ha a kártyához valót töltesz le, az nem cseszheti szét a karit, én próbáltam többet is az enyéimhez. (Mindenesetre nem árt egy 2. VGA, ha mégis "mellé menne", azzal vissza lehet állítani.) Ennek megoldása itt, ha nem olvastad még.
Elméletileg referencia-kártyára rámegy más ref. VGA bios-a, de ennek kísérletezése tényleg csak 2. VGA-val, vagy inkább sehogy. 1 karihoz meg jó a RivaTuner, vagy az Ati Tool (2-höz meg egyik sem). -
edeleny
őstag
Az AtiTool nem jo,használd a RivaTunert,legalább is nálam az látja rendesen.
Játékok közben FPS-t kijelezni,meg azt asztalt állitani az AtiTryTool-t használom.
Az órajelek kijelzése trükkös,mert a kártya hardware-sen vissza teszi 2D alkalmazásoknál a GPU órajelét 300 Mhz-ra. -
edeleny
őstag
Nem az omega driver nem jo hozzá,hanem az ASUS enchind driver,(nem biztos hogy igy irják),kell hozzá,valamint a Gamer OSD,ennek az ujabb verziojában már benne van ez a driver.
Nézz szét az ASUS-nál,mindkettöböl a legujabbat tedd fel,és nem kell a gyári driver.
Nekem az elözö kártyám volt ASUS,orditott nagyon,sokat használtam a SMartDoctort.Viszont 64-bites Vistán ne is probáld nem megy.Az én kérdésem,ha alapbol le van tiltva a CCC indulása,akkor is ki kellkapcsolni az AI-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest