- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Vagy most éppen neked írtam?
Mindegy, jó párszor írtam már.
De már egy 071-es bios-szal is eltűnik a korlát, és abból van pl. gyárilag 860/1200-as, feloldott limittel (TPU-on keressétek, mert nekem most olyan szar a netem, hogy nem jön be, így nem tudom linkelni). Ezt Winflash-sel is lehet flash-elni, minden probléma nélkül. A hűtése viszont gagyi. Erre van egy javított hűtésű tuningbios az oldalamon, viszont az nem mindenkinek működött helyesen.
Na, azért csak bejött a mod-idő alatt, tessék. Aztán nem megfeledkezni a hűtésről!!! (Rivatuner, vagy bios-mod.)
-
katt777
félisten
Talán tegnap linkelt be valaki ide USB boot-drive készítést, de ha keresőbe beírod, találsz olyan oldalt, ahol vagy 5-féle módja van leírva. Srry, most nekem nincs időm keresgélni.
AMúgy dátum-eltérés van a régebbi (067-071) és az újabb (073+) bios-ok között, ezért kapsz SubsystemID Error-t, és nálam pl. egyik WinFlash sem hajlandó force-os módra. ATIFlash DOS-módból gyorsabb (ráadásul jelzi a fázisokat), és nem kell 3 percig izgulni egy lefagyottnak látszó gép előtt, hogy vajon sikerült-e a bios-flash, -
katt777
félisten
Igen. A 860-as GPU valójában 854-en megy, a 857-es megy 850-en, ahol lecsap. Ha 866-ra teszed, akkor megy 861-en, szóval azon kéne vígan szaladgálnia.
Gyűjtögetjük a sz-okat, egy embernek 1 percen belül 2 hsz?
88GT-m lazán vitt 22-25% tuningot, pl. 750/1900/1100-as beállítást. Tényleg szívás.
Ha az ATI ezt tudná, nem nőne a lemaradása VGA tuninggal.
-
katt777
félisten
067-es bios 830-850 körül levág.
Van a tesztoldalamon a Segítségeknél egy olyan, hogy ATI bios szerkesztés, ott megtalálod. ATIFlash cím alatt meg a DOS-osat, mert ha 071-nél frissebb biost akarsz feltenni, akkor DOS-os flash-előre lesz szükséged.
-
Foglalt név
addikt
Az egy smd ellenállás, talán van 1,5mm. Ha ráforrasztasz, tutti rövidrezárod, azzal meg megölöd a kártyát. Kell vele egy picit játszani, de cerkával egész jól meg lehet csinálni. Csak arra figyelj, hogy más az indulási, a 2D és a 3D fesz. Szóval először nézd meg, hogy kb. mennyi a különbség az indulási és a 3D között. Aztán utána mehet a satír, de kétszer mérj, egyszer vágj módszerrel, szóval néha indíts azért rá, hogy mennyit kap éppen
-
katt777
félisten
És ha garis gondjuk lesz, mit tesznek? Én is gondolkodok most egy Chillán ebben a melegben (főleg, hogy vsz beújítok 2 Noctua hűtőt a házba), de azért ha gond lenne, nem árt az eredeti hűtés, mert inkább az a pár 1000-est veszítsem, amit a hűtőért kapnék, mint a teljes VGA árát.
-
katt777
félisten
Nehogy már az legyen a baj!
Ha beszart volna, azt mondom, fogadjuk el, szokás szerint kifogtam egy hibás darabot, amilyen csillagzat alatt születtem. De nem szart be, működőképesen volt szar. Már mint a K9APlatinum. A topicjában regéket olvashatsz arról, ki mivel szívott, és én még szerencsésnek mondhattam magam a 6000+-szal, mert a kisebb cache-es procik mellett a memória elszállt 1.7-es bios-tól (teljesítmény a felére esett), az meg kellett a 4GB-RAM-hoz. És ez csak egy nagyon kiragadott példa. Aztán nem lehetett Phenomra frissíteni, 8.3-as Cat-tól a CF teljesítménye 1 VGA alá esett,, hát, az AMD chipset és az MSI egyéb baromságai mellett ekkor döntöttem úgy, hogy visszatérek a gyökerekhez, megint Intelem lesz, még ha be is kell érnem kétmagos procival ua. pénzért. Nem bántam meg, az idő ezúttal is engem igazolt.
Dj Dekko!: 8.4, 8.5, v. 8.6 driver van fönt?
-
katt777
félisten
Ha a játék támogatja, akkor elméletileg igen, de én nem próbáltam, csak az ATI információira támaszkodhatok. Annak idején szakoldalakon is azt írták, hogy ez milyen jó, mert míg 45k egy Ageia kari, addig ugyanazt megkapod bagóért egy 1250-nel vagy hasonlóval. Azért persze ez akkor is csak Havok PhysX lesz (azaz csak a megjelenítést számolja a másik kari, de ez is tehermentesíti valamennyire a fő VGA-t).
-
katt777
félisten
Nos...
1: Hibrid CF egyelőre csak 780-as lapokban megy 34xx és 36xx karikkal (IGP)
2: Asszim CF sztem rég meghalt (pl 2900Pro + 1950Pro)
3. PhysX bármilyen X1xxx feletti VGA-val megy, játékból lehet aktiválni (mint pl. UT3)
4. Hasonló karikkal (egy széria, pl. 38xx) CF megy, de mindig a gyengébb tulajdonság lesz duplázva. Ha az egyiknek kisebb a memóriája, annak a duplája lesz az össz memória, ha a másiknak alacsonyabb az órajele, azon fog menni (ill. megvárja a lassabbat) a gyorsabb, stb. -
TTomax
félisten
ilyen kartyad van ? [AtiHD3850] mert ezt nem szabad lebecsulni ugy megy mint a szel.....CF-re ilyet szeretnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest