- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
troller
senior tag
válasz
Foglalt név #36310 üzenetére
Lehet a táp, nekem nagyon hasonló konfiggal, csak 450-es chieftec táppal tökéletesen megy. Viszont van olyan tapasztalatom a lappal, hogy a csatlakozók érintkezése elég bizonytalan tud lenni, memóriát, vidkarit is kellett töbször kiveni-betenni, megmozgatni ahhoz hogy érzékelje, lehet, hogy csak ez a gond.
-
troller
senior tag
Úristen, ez a szerencsétlenség a Pistában is benne maradt? Amikor XP-nél kiderült, hogy 3D-ben rutinos módon lenyomja a képfrissítést 60Hz-re akkor ezt éreztem:
. Hány év telt el azóta? 5-6? Azt se igazán értem hogy, valamelyik service pakkal mért nem javították XP-n a dolgot, de hogy a Pista is megörökölje...
-
troller
senior tag
válasz
katt777 #35536 üzenetére
Nekem 2D-hez ATT-vel 300/300-ra állítva megy a mag/memória freki, elvileg 0,974V mellett. Ez utóbbit nem tudom jól állítja-e be az ATT.
"Gyári beállítás, érdekes, hogy a GDDR4-es 1.3V, tehát vsz. alacsonyabb fesz. elég neki 2D-ben is, de ezt sem kockáztattam."
Eddig azt hittem, hogy a mag feszültségét álítjuk, nem a memóriáét, vagy mégis? -
troller
senior tag
válasz
butcher eu #35032 üzenetére
Akkor erről nagyon lemaradtam...
-
troller
senior tag
válasz
butcher eu #35029 üzenetére
Demo lesz belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest