- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
A linkelt BIOS-t nyugodtan felrakhatod,az ATIwinflash nem engedi felrakni csak a neked jó BIOS-t.Ez alap ATI 10.71-es.
A masodik kep a VMem mod
Na most én éppen most mértem ki az R1222-t ez a HD3870-nél 1.5 KΩ.Én a HD3850-ben 2,27KΩ-t mértem,nem tudom meddig satirozzam,kb 1,30KΩ lemegyek aztán meglátjuk...
Rivatunerel húztad? -
TTomax
félisten
rakj fel 10.71es BIOS-t azért nem tudsz feljebb menni
PLL divider algorithm updated (Engine clock limit fixed)...
Használhatod az Atiwinflasht,en is azzal cseréltem le.(#28393) zozoz1
Nekünk 3850-unk van... meg a hűtésünk is azonos....a te gyári húzott 3870-ed nekünk nem mérvadó sajnoszozoz1
Meg nem fogtam hozza,csak olvasok folyamat,de ma meglesz,nem meredek az csak ki kell merni rendesen,addig nem szabad elindítani,meg a ref hűtést ki kell cserélni...
Találtam VRAM módot is,de azt kihagyom....nekem igaz is megy 1000felett,sok értelme nincs tovább nyúzni -
zozoz1
aktív tag
-
FeRRaR1
őstag
R1222 nél satírozol, pontokon mérsz!
De óvatosan, inkább mérj mint h sokat kapjon....
Lehet azért nem mérted jól mert rosszul állítottad be a multi métert vannak rajta tartományok
100 ohm os
10 ohmos meg ilyesmik
olyannal próbálkozz ami a leg kisebb de nagyobb 2 ohm nál (mérési tartomány)
-
FeRRaR1
őstag
Nah figyi linkeltem a cuccot ott nézd meg, az 50 esen is az r1222 nél satírozz vékonyan a 2 pontnál meg tudod mérni a feszt!
Hát grafittal
De ne madein kína abba lehet h nem szán atom van
Viccet félre téve valami puhább fajtával, bb v bb h betü ne legyen benne, régen volt rajz órám
-
Foglalt név
addikt
Szerintem ne az ellenállást mérd, mert annyira kicsi az ellenállás, hogy mikor hozzárakod a multiméter tüskéjét, akkor egy az egyben rátapad a grafit és kezdheted kvázi előről. A linkelt oldalon megtalálod a feszültség mérő pontokat, azt nézd, úgyis az fontos. Én legalábbis így csináltam
-
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
Én vok a te embered
HD3850
2.26 kOhm -----> 1.31V
1.38 kOhm -----> 1.36V
1.45 kOhm -----> 1.39V
1.13 kOhm -----> 1.44VA jalolt pontok nál grafittal satírozod vékonyan, multiméterrel ki méred, mielőtt be kapcsolod, ez fontos lenne ne h szét menjen, és megnézed mekkora az ellenálása, és meg kapod a Voltot is....
900 felett is mennek így
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI Gaming X Trio 3060
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest