- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- One mobilszolgáltatások
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Jah, most a voltage funkciot tesztelem. Mikor kompiztam csináltam eredményt, és gyenge lett, rájöttem, mert a vga nagyon csirkén ment, már most megdöntöttem léggel. Nem tudom ,hogy viselkedik a voltage állitás, épp azért tesztelem
. Jol megbeszéltem magammal már nem törlöm ki ha beirtam
-
-
mcmike
őstag
Hát ez nekem magas...
Komplett op. rendszer újratelepítéskor megőrizte volna a régi op. rendszerben szereplő driver oem.inf file-okat (+ a hozzájuk tartozó DLL-ek, stb...)? Formáztad a partíciót amikor újratelepítetted?
Vagy ha formáztad is, lehet hogy a telepítő ránézett a driver file-okra (az aktuális op. rendszer partíción), és elmentette volna őket valahova? Amiket persze visszaállított, csak azok már rosszak voltak vmiért...A Vista "lelki világához" nem értek, ez tény...
-
XaraX
addikt
Probléma megoldva.
De nem értem még mindig.
driver cleanerrel lepucoltam az ati display drivert.
Utánna eszközkezelőböl inditva a keresést,megtalaálta a 2900pro-t.
Ujraindítás után pedig működött is rendesen.
Viszont azt nem értem,hogy egy teljesen szűz vista telepítés esetén miért állhatott fenn a probléma? -
mcmike
őstag
Csak az alaplap lett lecserélve? Semmi egyéb? Mert akkor nem nagyon kell tovább keresni...
Régin ment a Vistával?Mintha elég sok probléma lenne a 0603-as BIOS-al.
Van már állítólag ASUS P5K BIOS 0701 is.passz...
-
-
-
-
mcmike
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Sapphire Nitro+ 6700XT 12G - 6 hónap garanciával
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- GeForce RTX 3080 Ti VENTUS 3X 12G OC
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest