- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszegduda
őstag
válasz
Frenky87 #6449 üzenetére
Ha normális a boltos és némi megvesztegetés mellett akár bele is megy a gari megmaradásába, akkor csináld, de ha meg tudod Te is csinálni, akkor állj neki úgy hogy nem rombolsz, hanem szépen finoman sérülés nélkül leszeded a hűtőt, nem kell tudniuk, hogy le volt szedve. Költséghatékonyabb megoldás...
-
AirBooms
addikt
válasz
Frenky87 #820 üzenetére
Ha nem tudsz választani, akkor csináltass. Biztos lehet.
Vagy nem bírná el a rendszer és túl sokba jönne ki? (gondolom eléggé megdobja a kari a vízrendszert)
Volt némi cinizmus a kijelentésemben, mikor azt írtam, nem tudok választani a hatalmas kínálatból.
Kérlek, mutass egy elérhető vizes blokkot erre a kareszra! R. Zoli még azt sem tudja, mikor lesz. -
AirBooms
addikt
válasz
Frenky87 #812 üzenetére
utólag nézem h vizezel.... nem értelek... miért nem szerzel be egy blokkot hozzá?
Szerinted nem néztem??? Egyelőre nem tudom kiválasztani a megfelelőt a semmihez sem mérhető óriási kínálatból...
Amúgy pedig egy baromira jól szellőző Aurora 3D 570-es házam van, nem hiszem, hogy ez a gond. Még egy külön ventit is felraktam a ház oldalára, ami ramokat, meg a VGA-t fújja... A szobában pedig tegnap óta 26,5 fok van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest