- iPhone topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky87
aktív tag
Üdv!
2D-s órajeleket nem lehet valahogy csökkenteni? Ha igen mivel? És meddig?
Kössz
-
-
Frenky87
aktív tag
Na mégegy fura "hiba" AsRock lappal.
A másik személyes tapasztalat volt (memóriakezelés... csak a DDR 3200-as ment benne, pedig spec szerint menne a gyengébb is. típust most hirtelen nem tudok, szomszédé a gép. )
-
Frenky87
aktív tag
válasz
keszegduda #6450 üzenetére
PCl@nd-ból való.. azért kérdem...
Tudom, hogy költséghatékonyabb...de annyit megér az a plusz, ha 100%, hogy van gari.
Az a baj, hogy nem merem...
fájt a pénztárcámnak azért az a 90k, mikor vettem...és belehalnék, ha nem lehetne gariztatni... viszont nagyon zavar h néha majdnem szétesik, annyira tekeri a lapátokat
-
Frenky87
aktív tag
hülye kérdés:
ha bevinném oda a karimat (XT), ahol vettem + adnék mellé egy HR-03-at + munkadíjat és megkérném őket, hogy tegyék eggyé a kettőt, elveszne a gari? /csak a gari miatt folyamodnék ehhez az eszközhöz/
/gyk: minden esetben elvész a gari, ha meg lett bontva a kártya? /
-
Frenky87
aktív tag
Nincs annyira nagy áramigény.. nekem a 400-as BS-mal tökéletesen működik a rendszer.
Vagy te CF-ezel? -
Frenky87
aktív tag
nemtom volt-e:
Koolance VID-290
[link]
92.99 $ -
Frenky87
aktív tag
Helló!
Egy kis help kellene! Tudom, hogy off, de kicsit kapcsolódik
[link] -
Frenky87
aktív tag
Lehet, hogy majd húzom. A lap bírja, a hűtés is valószínűleg, mert alig megy (pár másodpercenként pörög fel 500-700rpm-re, aztán leáll.
Gondolom 2.8-at ki lehetne hozni belőle a gyári hűtővel.
Lehet, hogy Vista alatt kevesebbet kap, de 3Dmark miatt nem rakok fel másik oprendszert. -
Frenky87
aktív tag
Nálam valami nem okés... igen kevés pontot kaptam (9725) :
[link] -
Frenky87
aktív tag
válasz
Achill3uS #886 üzenetére
És ez rendesen le is hűti? Nem akarom a kukába dobni a karit
Végülis én ráérek (a többiekkel ellentétben). Még egy hétig kihúzom így, aztán aug. 20ig nem is kell ara gondolnom, hogy mi hűti... nem lesz használva szegényem
Rocket: ötletes a kép! Étel melegen tartására kifejezetten jó -
Frenky87
aktív tag
Egy teljes vizes szett mennyibe fájna? Nem homemade, hanem ''gyári''. Ocforums.com-on egyik usernek )875/975) 35°C Idle / 45°C Load hőmérsékletei voltak.
Az szerintem nem rossz. Mert most...gyári ventivel... TDU alatt forró levegőt nyomat hátra -
Frenky87
aktív tag
Hülye kérdés...de hát tudatlannak fogom magam érezni, míg nem kapok választ
2d-ben látom más órajeleken megy mind a GPU, mind a CPU (AMD GPU Clock). Mennyire szabad lecsökkenteni (downgrade) az órajeleket? 2d-ben nem kell, hogy olyan sokat fogyasszon a gép. Sőt minél kevesebbet kellene. Netezéshez nem kell csúcskártya, viszont, ha játszom nem érdekel h mennyit fogyaszt. -
Frenky87
aktív tag
válasz
Interceptor #854 üzenetére
Nekem karácsony óta van a régi gépen (már a húgomé) XP SP2. Nincs gondja.
Ezen (amiben a 2900-as van) meg most Vista van... 1 hetes, szóval nem tudok még róla mit mondani.
A kártyáról meg annyit, hogy mindent maxra rakok 1280x1024-en, és nem vettem még észre sehol, hogy akadna (GRAW2 demo, TDU, R6V). De lehet, hogy a szememben van a hiba
Az XP (már amennyire 5 év alatt kiismertem) extra használat mellett is sokáig bírja.
(1 hónapból 18-20 nap /az órákat összeadva/ online idő)
Valamennyire hozzáértő user kell hozzá + lehetőségekhez mérten normális HW. -
Frenky87
aktív tag
válasz
AirBooms #814 üzenetére
Pont ezért nem értem a bajod... nekem alap (2 gyári venti) Triton-om van, meg közel hasonló konfigom, és mégis... Engem nagyon nem zavar. Egyébként 26 fok körül van a szobámban, tehát még a környezet is hasonló
Ha nem tudsz választani, akkor csináltass. Biztos lehet.
Vagy nem bírná el a rendszer és túl sokba jönne ki? (gondolom eléggé megdobja a kari a vízrendszert)
A black box-os HL mire jó? Csak letöltöm, oszt nyomom single-ben? Vagy mondjuk Source multira is jó? (a boltos HL asszem oké, ha jól emlékszem) -
Frenky87
aktív tag
válasz
AirBooms #791 üzenetére
nem tudom mi lehet a gépeddel...de nálam semmi gond. a gép hangja nem zavaró egyáltalán, oké h néha beindul a venti, de akkor sem zavaro a hangja, csak annyi h van...
mondjuk a házam szellőzése eléggé jól meg van oldva, nemtom te mit csinálsz h még 2D-ben is agyonmelegszik.
utólag nézem h vizezel.... nem értelek... miért nem szerzel be egy blokkot hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPhone topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest