- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
7600GT
senior tag
válasz
horvathkrisz #4289 üzenetére
Gondolom Super Silent a Fan az meg a ventilátor.
-
7600GT
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #1496 üzenetére
Ez amolyan Call of Juarez-es játék.
Mármint fps-ek tekintetében.
Szomorú, hogy egyre kevesebb játékot optimalizálnak le rendesen. -
7600GT
senior tag
válasz
Bundás22 #1421 üzenetére
1. Lehet, hogy a jelenlegi játékokban gyorsabb, de már ott sem minden esetben lsd.:TDU
Ráadásul a jövő játékaiban nagyon soka lesz a Vertex/Geometry Shader alapu kód, amikben csúnyán elvérzik a G80. A FLOAT MAD serial pedig a legegyszerűbb Pixel Shader kód.
2.Én is elfogadnék egy 8800GTX-et.
3.A jelenlegi játékokban tényleg nagyon erős, de be kell ismerned, hogy a jövő a Radeonoké.
Ha esetleg nekem nem sikerült meggyőznöm téged, akkor forduljál szerintem Abu85-höz, Dezzhez, vagy GBors-hoz.
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy mikorra várhatók olyan játékok amik kihasználják a HD2XXX széria erejét? Vagy ez teljesen reménytelen addig amíg az nVidida féle trágya 8XXX széria kint van?
Szerk.: Szerintem a kártya az áráért nagyon jó. Lehet, hogy én is benevezek egy ilyenre.
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
Az lenne a kérdésem, hogy mikorra várhatók olyan játékok amik kihasználják a HD2XXX széria erejét? Vagy ez teljesen reménytelen addig amíg az nVidida féle trágya 8XXX széria kint van?
-
7600GT
senior tag
Ezek szerint csak én vagyok vak?
-
7600GT
senior tag
válasz
VaniliásRönk #944 üzenetére
TFT-m van. Egy 17 colos Samsung.
Szerk.: Jah és 1280x1024-es a natív felbontása.
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
válasz
VaniliásRönk #940 üzenetére
Én már akkor nagyon örülnék a HD2600XT-nek ha minden játék elfutna 1024x768-ban magas grafon 4-szeres élsimitással és esetleg mondjuk bloomal.
Ugyanis lehet, hogy csak én vagyok vak de nem láttam különbséget az 1024x768-as és az 1280x1024-es felbontás között -
7600GT
senior tag
Ez a második teszt ''kicsit'' fura nekem...
Nem raktak ki egy saját maguk által csinált képet sem...
És a 3dmark pontokat is csak kiírták egy grafikonra ahelyett, hogy lefotózták volna a monitort, vagy valami kicsit hitelesebb. Egyébként én nem adok 3markokra... Szerintem semmit nem érnek, max erőfitoktatásra, húúú bazze nekem 1600000 szakít a 3dmark25465-ben.
Egy rendes játék tesztet látnék már végre. -
7600GT
senior tag
válasz
dragonfx #920 üzenetére
120 Unified Shader.
Ebből 24 komplex 96 egyszerű. 4 ROP és asszem 8 textúrázó blokk (ebben az utólsóban nem vagyok biztos, sőt...)
Az XT GPU-ja 800mhz-en megy, a ramok 1100mhz-en, bár itt sok lesz az eltérés ez csak a referencia. 45wattos fogyasztás terhelés alatt.128 bites memória sávszélesség.
Asszem kb ennyi ami fontos.
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #811 üzenetére
Az szép lenne...
De reálisan nézve a dolgokat rájövünk, hogy erre nagyon kicsi az esély.
A mostani játékokban egy 8600GT szintjét fogja hozni a HD2600XT, az előzetes elemzések szerint. -
7600GT
senior tag
-
7600GT
senior tag
[link] Company of Heroes alatt szépen teljesít. Szerintem ilyen olcsón (30k körül) jó vétel lesz.
-
7600GT
senior tag
Egyébként nem értem, miért ''siránkozik'' mindenki, hogy nem lesz gyorsabb, esetleg lassabb lesz a 8600GTS-nél a HD2600XT, amikoris le lett írva ezerszer, hogy a 8600-asok addig lesznek jobbak ameddig a játékokban a float illetve float 2 alapu Pixel feldolgozás dominál.
Ha majd jön egy olyan játék amiben sok a GS/VS alapu kód, nah akkor fog nagyon odab@szni a HD2600-os sorozat a 8600-os osorozatnak.
Evvel csak az a baj, hogy mire sok olyan játék lesz ahol a GS/VS kódok dominálnak addigra sehol sem lesz már a 8XXX-es sorozat. -
7600GT
senior tag
-
7600GT
senior tag
válasz
VaniliásRönk #518 üzenetére
Nah akkor még egy offot nyomok
[link]Egyáltalán nem elkeserítő.
Ha egyáltalán igaz... -
7600GT
senior tag
válasz
VaniliásRönk #514 üzenetére
2db 8800GTX-nél többet fogyaszt 1db HD2900XT?
Nálam kezdi már egy kicsit hitelét veszteni... -
7600GT
senior tag
Kivesézni kiveséztük de evvel sajnos nem lesznek jobbak a HD2600-osok.
Remélem hamar lesznek olyan játékok amik kihasználják a geometry/vertex shader erejét.
De először jelenjen meg a kari.
Külfölfön már lehet rendelni:27k a HD2600XT GDDR3
Mod: ftc: Nagyon remélem
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
válasz
VaniliásRönk #388 üzenetére
Ezt nem vágom.
Ha egyszer kell a vertex kód akkor mért nem rakják bele a játékokba?
Amugy nem inkább pixel shader-es kódokra épülnek mostanság az újabb játékok? -
7600GT
senior tag
válasz
venember83 #383 üzenetére
Az odáig oké, hogy lesz ebből jó kari.
De mikorra?
Amikorra kijön a G90?
Nem a pixel shader teljesítmény számít mostanság?
Vagy a vertex?
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
válasz
FireKeeper #359 üzenetére
Itt van 300db hozzászólás ott meg volt 3000...
-
7600GT
senior tag
válasz
VaniliásRönk #355 üzenetére
Valszeg azért nem zárták, mert nincs olyan szinten szét off-olva mint a régi jó kis fudzillás r600topik.
-
7600GT
senior tag
Ide is belinkelem:[link]
Hajrá ATI/AMD!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
-
7600GT
senior tag
-
7600GT
senior tag
válasz
VaniliásRönk #175 üzenetére
Köztünk maradjon, de szerintem a Primecooler csak lopta az egészet.
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
válasz
Komplikato #170 üzenetére
Köszi
-
7600GT
senior tag
válasz
Komplikato #167 üzenetére
Esetleg egy kis szösszenetben nem akarod összefoglalni a lényegét?
Mert angolul nemtok, csak dalycsul.
Köcke -
7600GT
senior tag
Egyébként minap igencsak elgondolkodtam.
Szal: ugyebár a ph-s tesztben a 8600GTS elég jó volt Stalkerben, Oblivionban és a Rainbow Six:Vegasban.
Márpedig ezek a jövő játékai.
Lehet, hogy nem is olyan rossz?
Tom egy kicsit off de azért gondoltam h beírom lévén ellenfele a hd2600-osoknak.
[Szerkesztve] -
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #109 üzenetére
Semmi baj, mert én is nagykerből szerzem a cuccokat
-
7600GT
senior tag
Tehát nem
Nah már csak 2 nap.
Nyihhhhhhhhááááááááááááááá -
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #106 üzenetére
Nekem nemtudnál esetleg onnan szerezni?
-
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #103 üzenetére
Mért honnan szerzed a cuccokat?
-
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #101 üzenetére
Azért nem ilyen vészes a helyzet mmég egy hónap és az zsír újj ati kártyád ott fopg csücsülni a gépedben ha sok a dellád
-
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #98 üzenetére
Egyszerre jelenik meg de a nagy OEM kereslet ill a gyártási nehézségek miatt csak kb június környékén lesz kapható a hd2600-as sorozat ill a hd2900xl.
Persze elötte is lesznek kapható példányok de nagyszámban csak június környékén lesz elérhető. -
7600GT
senior tag
''Lerántotta a leplet a hamarosan megjelenő DirectX 10-es szériájú grafikus kártyáiról az AMD. A két kártyasorozat egy-egy piaci szegmenst céloz meg, a HD 2600 a középkategóriát, a HD 2400 pedig az alsóbb kategóriát.
A HD 2600-as videókártyák az RV630 magra épülnek, és 120 stream processzort tartalmaznak három SIMD-vel és két textúrázó egységgel. Két változata, a Pro és XT egymástól órajelekben és a memória mennyiségekben fognak eltérni. A gyártók a grafikus mag lehetőségei miatt azonban sokféle modellt tudnak készíteni. Ez azt jelenti, hogy lesznek majd a piacon 256 és 512 MB-os kártyák, GDDR4, GDDR3 vagy DDR2 memóriával. Sőt, még a videó bemeneteket és kimeneteket is szabadon változtathatják a gyártók.
Az alsóbb szegmenst célozza meg az ATI a Radeon HD 2400-zal. Ebben 40 stream processzor található meg, két SIMD valamint egy textúrázó egység. Az ATI ezt is kétféle modellben kívánja piacra dobni, egy gyengébb LE és egy erősebb Pro változatban. Ezeket 256 és 128 MB memóriával fogják szerelni. Mint a HD 2600 sorozatnál, a gyártók itt is szabadon változtathatják a be- és kimeneteket, azaz lehet rajta VGA, DVI, HDMI vagy DMS-59, illetve ezek bármilyen kombinációja.'' by ipon -
7600GT
senior tag
Az rv630-nak a shader teljesítménye bőven felül fogja múlni a 8600gts-ét viszont a textúrázó része bőven alul: ''Dailytech drückt sich etwas merkwürdig aus. ''SIMD'' ist normalerweise keine eigene Einheit, sondern eine Organisationsform von Prozessoren - egal ob das nun SSE-Einheiten in CPUs oder Shader in GPUs sind. Stimmen die Angaben, würde das bedeuten, dass auch die Größe der SIMDs untereinander nicht einheitlich ausfallen würde, wie es noch in der Vorgängergeneration der Fall war. Ein RV630-SIMD hätte 120:3=40 ALUs, während ein HD2400-SIMD nur über 40:2=20 ALUs verfügen würde.Auch glaube ich nicht, dass nur eine respektive zwei TMUs integriert sein werden. Klar, der Trend geht zur Arithmetik, aber ein paar Texturen werden noch gebraucht. Vermutlich ist hier eine Texture-Einheit gemeint - bisher waren diese üblicherweise in Quad-TMUs organisiert - sodass acht bzw. vier TMUs klassischer Zählung für HD2600 bzw. HD2400 herauskommen würden.Stimmen diese Zahlen, läßt das interessante Gefechte im Mittelfeld erwarten. Die Shaderleistung dürfte - passende Taktraten vorausgesetzt - deutlich über der der entsprechenden G8x-Chips liegen, die Texturleistung aber noch deutlich darunter. Es wird spannend!'' HA vki vmit nem ért kérdezzen. Persze csak a cikkel kapcsolatban
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest