- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Aktív témák
-
Armando_19
őstag
válasz
risingtide #4844 üzenetére
Köszönöm szépen!
Itt pár fajta tesztben nagyon is pontosan az jött ki,amit én mondtam. 40 a 70hez FSP van pár képen, de nagyjából ezek a külömségek mutatkoznak meg nálam is. Majd lesz még 1g ram, akkor lesz tuti a helyzet, de egyenlőre 0 pénzből az X1950GT a legjobb döntés. -
Armando_19
őstag
Igen, képzeld el, nagyon ügyes vagyok. Azt nem kell ügye mondanom neked, hogy a régi NI8 SLI GR lapomat a D805 procimat, meg a 2X512 667es ramomat adtam el olyan áron, hogy szinte 0-t kellett ráfizetnem a mostani alaplapomra,CPU-mra, ramomra. Sajnos 2X1G nem jött már ki belőle, de neked ehoz most pontosan mi közöd is van?Mielőtt elkezdesz engem kioktatni, gondolkozz el rajta hogy miről beszélünk. Tudom hogy mire érzékeny a Cs, procim történetes bőven elég lenne neki. Ha olvastál volna feljebb láthattad volna, hogy 7900GS-el nem volt semmi baj,ergo: VGA nem jó. ennyi.
-
Armando_19
őstag
Nemtom srácok, szerintem ezt demonstrálni kéne. Kinek van még source-a? Mert igazából ingame alatt ventrilón keresztül szívesen elmagyarázom miről van szó. Nem azt mondom, hogy állandóan 40 fps, csak elég sűrűn leesik egy príma gungame party közben. Ráadásul akkor a legidegesítőbb, mikor pont pénzes játék van... -.-
Na mind1, ha valaki akarja beugorhat velem egy szerverre! -
Armando_19
őstag
válasz
Gaboman #4829 üzenetére
Igen, az 1.6 igen. De a source az eléggé igényli a bika VGA-t. Persze attól is függ minden, milyen részletességgel játszol. De akkor is idegesítő, hogy nagy téren 40körül mozog ha 5-10 embert látok. A CPU biztos nem kevés neki, fent is írtam, a 7900GS-el 70-75 alatt a leg extrémebb helyzetben sem láttam.Nem erre a játékra találták ki sajna.
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4814 üzenetére
7900GS 600/1600 után elég mókás teljesítményt ad ez az XT. csak kíváncsiságból cseréltem, de most nem spontán kíváncsiságból, hanem ezért:[link]
egyenlőre nem foglalkoztat DX10, arra majd veszek 1év múlva HD2900XT-t. A jelenben viszont ez az állás, ráadásul itt egy DDR4-es XTvel mérik össze az X1950GT-t, amiben még bőven van tuningpotenciál.
VGA ügyben soha nem érte meg jövőre építeni. -
Armando_19
őstag
Hát nekem sajna nem jött be ez a kártya. Azthittem hogy pl CS alatt jobb lesz ment 7900GS,de csalódnom kellett. Ahol nincs nagy tumultus(tegyük fel war 5v5) ott nagyon szipi szupi a kártya. De egy deathmatch, vagy gungame alatt, ahol akár 10 ember is állhat előttem egyszerre, és nagy területű pályák is vannak:elvérzik. a 7900GS-el soha nem ment 75fps alá a legnagyobb tömegben sem, ezzel a kártyával pedig elég gyakori a 40es érték. Sajnos nekem nem váltotta be hozzá fűzött reményekeket.
Pedig nagyon bíztam benne.
Rövid életű volt nálam ez a kártya, holnap cserélem egy X1950-re inkább. -
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4782 üzenetére
Atitool egy kimondottan tuningoló program. Egy 3d-s felülettel hevíti a kártyát, miközben apró lépésekben emeli az órajelet. Nagyon hasznos kis progi, könnyen ki lehet deríteni hol a kártya vége.
-
Armando_19
őstag
Valamelyik everest felismeri a kártyát?
-
Armando_19
őstag
Tuningra mennyit megy az átlag DDR3 XT?
Másik: everestben semmit nem tudok róla megnézni...:
mod: ATITOOL használható?
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
Na sikerült megoldani. 20 perc állítgatás, és beállítás tesztelgetés után pöpec.Futtattam egy source FSP tesztet, és 30-al csinál többet mint a 7900GS. Nézek mindjárt egy 3dmark06ot.Adtak hozzá eredetit ajándékba
-
Armando_19
őstag
Srácok!
valami nem kóser nekem.Beraktam a kártyát, felraktam hozzá a 7.8as drivert CCC-vel, de azt írja, nem ismeri a monitoromat, és nem enged neki semit állítani kb. Nem tudok frissítést lockolni. -.-, tuningiolni se engedi a kártyát meg semmi. valami ötlet? -
Armando_19
őstag
Mégis XT FULL lesz!
-
Armando_19
őstag
Most ebben a pillanatban melyik a legideálisabb driver HD2600XT-hez?Mivel lehet lockolni a monitor frissítéseket?Hasznos progik?
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4700 üzenetére
Lite. 23-ért veszem újonnan 2év garival nagykerbe!
Szerintem elég jó áron van. Full az 26 lenne, de nem éri meg a külömséget.Inkább rakok hozzá egy kicsit, és veszek még 1G ramot 8ért. -
Armando_19
őstag
Ma jön meg a Sapphire HD2600XT kártyám. -.- nagyon várom már
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #4252 üzenetére
akkor ott valami nagyon nem kóser.Nekem simán behozza:[link]
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4245 üzenetére
Olvasd végig az oldalt. Nem nagy művészet. Pár dollárt, de nem is játszottam sokat. -.-
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4240 üzenetére
jaja, asszem ingyenes. Dragon Ballos mod, de nagyon állat, fragek után tudsz szintet lépni. pár órára le tudja kötni az embert. -.- source után édes a pihenés.
Az tudjátok, hogy lehet pénzért játszani? www.tournament.com
Én ezt nyomom, nyertem is már pár dodót! -
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #4237 üzenetére
Hihi!
Az jó, akkor nem sokminden fog hiányozni a steames accauntomból. -.- így is meg van tömve. Bár.. Earth Special forces soha nem futott nekem rendesen. Azt ismeritek? -
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4226 üzenetére
TF2 mi is pontosan?
De pesze, bármikor bármire kapható vagyoK! -
Armando_19
őstag
Azt nem tudjátok, hogy FSP viszonyban hogy van pl új medal of honor, és a Bioshock a HD2600XTvel? 8600GT topikban olvastam, hogy jobban megy GT-n mint a 7900GS-en. Itt vélemény?
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4219 üzenetére
Hát igazából, jobban szerettem mindíg is ATI-t.Vettem egy 8600GT-t,mert ki akartam próbálni, azt elcseréltem egy 7900GS-re, mert még nem volt ilyenem. Most ki akarom próbálni a HD2600XT-t is. Gondolom az iylen 3dmark eredmények nem mérvadók.Abból kiindulva, hogy 7900GS húzva 2003ban csinál 22K-t, 8600Gt csinált 14-et, viszont ingame helyzetben nem sok külömség volt a 2 kártya közöt ~10%.
Meg most lehetőségem van venni Sapphire HD2600XT-t, 21800ért, újonnan gari mindennel, és viszik GS-t 26ért. 4200ból meg kicsit stuffolok a memókba, teszek hozzá még egy kicsit, és 2X1Giga lesz. Többet üt memória mennyiség source alatt, mint a HD2600XT és a 7900GS közötti külömség. Mással megy nagyon úgyse játszok. Ati nem fog kevesebbet adni source alatt, viszont a 2X1G rammal igencsak nőni fog az fps.(tapasztalat ~25-30%) -
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4217 üzenetére
Jaja!
Úgy nem.Bár én úgy vagyok vele, hogy most lesz HD2600XT, aztán a későbbiekben majd egy HD2900PRO. Visszatérek Jó kis ATI nyomvonalra. Kell a francnak NV. -
Armando_19
őstag
ExpertVision HD2600XT Sonicról mi a vélemény? Tuning stb?
-
Armando_19
őstag
Amúgy ha van rá lelkes vállalkozó, és el szeretné cserélni a HD2600XT-jét egy Márciusig garis 600/1600 gyári coolerrel teljesítő, Biostar 7900GS-re, az szóljon privibe!
(biostar a legjobb 7900GS BFG után) -
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4202 üzenetére
Van egy nagyon durva összehasonlító teszt, hogy mennyi késleltetés adódik össze a net,monitor,gép,grafikai beállítás,egér stb-ből. Nekem most eléggé a minimumra van kihegyeve a gépem. CRT monitor, nagy sávszélessék 2000DPI 1000HZ egér,lebútított grafika. És tény, sokkal jobban adja. -.- Gyorabban látom meg dolgokat. Bár a shadow effektet bekapcsolva hagytam, kilógnak néha az árnyékok a kő mögül.
-
Armando_19
őstag
válasz
horvathkrisz #4200 üzenetére
Azért butítom le, mert a szép grafikával is késletetés jár. Sok MS összeadva már nagyon sokat tesz ki. Tudod a hardcore gaming. Pénzért játszok, szükség törvény van!
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #4198 üzenetére
Igazából már elindítottam a folyamatot. Most vagy rápacsálok vele, vagy nem. Nagyon szeretném ezt a kártyát kipróbálni. 24ért tudok lite, 26ért FUll Sapphire HD2600XT GDDR3-at, 2 év garival újonnan, és 26ért vinnék is a GS-em minden szó nélkül.
Meg néztem ,hogy csak ott jobb a GS az XT-nél, ahol szűrők be vannak kapcsolva. Na én nem használok semmi ilyesmit source alatt. 800X600 felbontás, lebutább grafika. -
Armando_19
őstag
Sziasztok.
A személyes tapasztalok milyenek a HD2600XT DDR3ról? Mindíg is nagy ATI fan voltam, és kicsit engondolkodtam, hogy lecserélem a 7900GS-en egy HD2600XT-re. Nem titok, anyagilag még jobban is jönnék ki belőle sokkal. Eléri egy tuningol HD2600XT egy 600/1600on járatott 7900GS szintjét? Igazából szinte Csak source-al játszok, az alatt meg hatékonyabbak az ATI kártyák, és kategóriákkal szebb képet is ad. Vélemény? -
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #1697 üzenetére
Kérdezd őt:[link]
Tegnap hoztam neki egy GDDR3-as MSi RX2600PRO-t passzív hűtéssel. Lehet tud érdemleges információval szolgálni! -
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #1695 üzenetére
Végülis ha úgy nézzük, nem is egy olyan rossz taktika arra, hogy kiszórják a régi szériából megmaradt raktárkészleteket.
Csináltak egy rakat olyan kártyát, amit nem igazán éri meg most még megvenni, mert elődjeik azonos áron sokkal jobb teljesítményt hoznak. Októberre, mikor már vége a nyárnak, és minden játékos kedvű ember otthon fog csücsülni a meleg lakásban, kiürítik a megmaradt készleteket, és kidobnak egy rendes középkategóriás kártyát. Pl HD2700XT, vagy 8700GTS.
NV-nek volt is valami olyasmi bejelentése, hogy október-novemberben jönnek egy új középkategóriás kártyával.. -
Armando_19
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1687 üzenetére
Hát ha nem akarok nagyon a jövőbe mutatni, nem érné meg jobban egy X1950GT@PRO-ra váltani? Kb egál lenne ez is.Mikor már lesz valami ami rendesen kihasználja DX10-et, akkor veszek középkategóriás kártyát belőle, de szerintem az még 1 év legalább lesz.
Ezen most kicsit eltöprengtem.. -
Armando_19
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1682 üzenetére
Hát kb egálra jönnék ki egy Sapphire DDR3-as XTvel, szóval ha jobb, akkor egy szimpla csere lesz csak.(15.én)
-
Armando_19
őstag
válasz
adalbert1 #1677 üzenetére
Én abban bízom, hogy lesz hozzá hamarosan egy rendesen optimalizált driver...
NV kezd alakulni G84/86-os meghajtók terén. a 162.15 egész használható lett.Bár még mindíg morfondírozok, hogy leváltom egy 2600-ra...Ha jobbat megy source alatt mint mostani karim, akkor meg is éri! -
Armando_19
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1600 üzenetére
hmm. Jó drága. 32ért Br elég zorkó azért az 512es XT-ért.
Hát a 10db 256os DDR3as MSI próból az egyik nálam lesz ma. Esetleg a srác akinek hozom, belemegy egy kis tesztelésbe.mikor akarnád csinálni? -
Armando_19
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1596 üzenetére
hmm. hát figyi, hó közepén tudok hozni valszeg DDR3-as HD2600XT-t, de lehet előbb is. Csinálhatnánk egy összehasonlító tesztet, ha megjön az áru. HRP-be jövő hétre ígérték,máshol nem láttam sapphire XT-t.
Viszont 2400ak nagyon baráti áron vannak! -
Armando_19
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1593 üzenetére
Azért mert a passzív hűtés volt itt a lényeg. Nem nekem lesz alapvetően, én vettem nemrég egy 8600GT, de lehet veszek egy 2600XT-t nemsokára. Majd meglátjuk megéri e.
Sapphire szállítmány megjött amúgy?
Mert Expertbe nem láttam, hogy jött volna XT, HRP-be meg aztmondták, hogy hó közepe.
Leszel valamikor birdbe amúgy? -
Armando_19
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1590 üzenetére
Én most délután megyek az utolsó HD2600PRO 256DDR3-ért..
Tegnap még sikerült lefoglalnom!!
-
Armando_19
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #1501 üzenetére
Holnap megyek Expertbe. Elvileg megjön ma MSI szállítmány.
-
Armando_19
őstag
Srácok!
Szerintetek egy HD2600PRO 256 GGDR3 rammal szerelt kari, és GDDR3-as XT között mekkora a külömség? Tuningal ki lehet hozni a difit? -
Armando_19
őstag
Na ha minden jól megy, szerda reggel 2 újdonsült HD2600XT tulajdonossal leszünk gazdagabbak.
Lehet még 1 belefér...24840 bruttó.
-
Armando_19
őstag
válasz
CPT.Pirk #1407 üzenetére
Kapitányúrnak jelentem, hogy a processzorát ehez a videókártyához bővítse egy 3700+ Sangiego kódnevű CPU-ra.
Azzal már rendesen ki fogod tudni hajtani szerintem. Ha ramod megy 235-ös FSB-n, akkor a CPU-d 2585ön betonstabilan fog menni alapfeszen. 1MB cache is sokat számít.
Egy ilyen kártyából sokkal jobb teljesítményt tudsz kisajtolni vele. Pajtinak a 7900GS-ét is nagyjából kihajtja egy ilyen prockó. -
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #1400 üzenetére
Nemtudom még, ma/holnap megyek csak érte... Fél6ig melózok, valahogy be kell suvvasztani az időmbe az elhozatalt...
Amúgy megnéztem, és tényleg az 512MB XT a 27.
De szerintem az 256Mb-s XT nagyon megéri 20ért. Főleg hogy 18ért eltudom adni a mostani 6800GS-em!
''Nem hangos a Sapphire? Nálam most passzív van ...''
Ha 2600as kariról beszélünk, akkor az egy HD2600XT Ultimate kari,nekem a sima ventis lesz. De ha tetszik a kártya, akkor szó nélkül veszek rá egy zalman VF900-at.Nagyon várom már! -
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #1396 üzenetére
Nettó 20700Ft a Sapphire 2600XT,
a 2600PRO ddr2 az 17000
az MSIből a PRO 20870,
az XT 27000... ez kicsit sok azért... -
Armando_19
őstag
HRP.
Ma hozzák a szállhítmányt,előbb beszéltem velük telefonon.40DB-t rendeltek XT-ből, eddig 6ot foglaltak le, az enyémmel együtt 7-et!
Mod: De az Expertbe ma jön MSI szállítmány, de ott csak ilyen passzív DDR3-as HD2600PRO lesz drágábban, mint amennyiért én az XT-t veszem!
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
Köszi srácok a válaszokat.
Úgynézki mégis DDR3-as 2600XT lesz.(sapphire)
Arra 3000ft-t kell kb rádobnom, és nagyon kecsegtetőnek hangzik.
A csere azért érné meg, mert 3év gyártió nagyker garancia lenne a kártyára, ami valljuk be, nem kiskergari. Teljesítményben amint látom azért a 7600GT-ket rendre maga mögé utasítja, és tuningal kb azzal van egy szinten a karim, és néha partyban van 8600GTS-el is.
ha minden jól megy, holnap megyek érte! -
Armando_19
őstag
Hi!
Szerintetek megéri a 1600FT-os árkülömbözetet egy Leadtek 6800GS-ről egy MSI RX2600Pro-T2D256-ra váltás?DDR3-as verziós, 3év nagyker garival. -
Armando_19
őstag
válasz
asadasad22 #1161 üzenetére
Hát szerintem AGP-s kártya vásárlása felejtős. Inkább kicsit többet spórolni, és benevezni valami erősebb PCI-E rendszerbe, kezdetekben kicsit gyengébb VGA-val.
Ha eladnád a konfigod, és azt a külömbözetet belefektetnéd, ami lenne egy AGP-s kártyával, simán kihozol belőle egy 2X1G ramot, egy D9XX procit, valami 945-ös lapot, meg egy PCI-E 7600/7800GT-t.(jó ebbe azért kell kicsit rádobni).
De effektív teljesítményben sokkal jobban jársz vele az egész rendszert figyelembevéve, mintha egy másik AGP kariba fektetnél be.
Játékok is sokkal durvábban futnak majd, windowsbeli alkalmazásokról nem is beszélve(tömirítés, konvertálás,kódolás:MINDEN!)
De ez az én véleményem! -
Armando_19
őstag
válasz
#74728704 #1153 üzenetére
7900GT, X1900XT,X1950... Mod: X1950GT 512mb(ez nagyon ütés kis tuningal!!!)
Kb ezek mozognak ilyen áron.
Én viszont ezt veszem az tuti:
Sapphire Radeon HD 2600 XT 256MB GDDR3 PCI-E Dual DVI-I/TVO LR
[Készlet értéke: Rendelhető termék]
20 700 Ft(nagyker nettó)
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
Annak aki pl 6600GTről akar felfejleszteni, tökre megéri szerintem ez a kártya. Lehet én 6800GS-t fogom erre cserélni...Csak előbb látni akarok a nagyker árát...Bár kisker bruttó árakból következtetve olyan 20-21nettó lesz..
-
Armando_19
őstag
Na jó,
Szerintem várjuk meg a PH-s teszteket inkább..Szólunk a főnökuraknak, hogy teszteljenek 1024-be meg 1280ba.. -
Armando_19
őstag
Na már itt ott nagykerekben is megjelent, viszont sehol nincs DDR4-es XT.
HD2400-ből az XT is 64bites lesz.. és az összes HD2600PRO ddr2 800..
Mod: És árra pedig a 2600XT 20 nettó.
[Szerkesztve] -
Armando_19
őstag
válasz
FireKeeper #820 üzenetére
hát az előzetes tesztek alapján 600mhz elég lesz?
-
Armando_19
őstag
válasz
Interceptor #795 üzenetére
Meg aki pl 6800/X800-ról akar váltani jobbra kis ráfizetéssel, az most megteheti. Habár eléggé megzuhannak a VGA árak, ha tényleg jó lesz a kártya és ennyibe fog kerülni..
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #793 üzenetére
Igen ez átfutott rajtam is. Végignéztem itthon kb 15 nagykert, és abból vontam le a következtetést..
-
Armando_19
őstag
válasz
Komplikato #791 üzenetére
hát igen ha marad... Nagykerekben sem szerepel még előrendelési listán.. Nemtom akkor kiskerek honnan szerzik az infót...
-
Armando_19
őstag
válasz
venember83 #655 üzenetére
Hát lehet hogy nem lesznek jobbak az NV8600-nál, de jobban megéri az árát egy 2600XT 26ért, mint egy 8600GTS 45ért!
Kiderül mit mennek, utána sakkozhatunk! -
Armando_19
őstag
válasz
venember83 #604 üzenetére
Hát a VGA vásárlással az a baj, hogyha nem az aktuálisan elfogadható jót akarja megvenni az ember, akkor mindíg csak várhatna valamire... Én már nagyon nagyon régóta várok. Még jó áron adtam el anno a 7800GT-met,ami nem ma volt.. most egy 6800GS-el küldöm az ipart, és kezd már kevés lenni... el tudnám viselni pl Test Drive U-ban is az 1024 highot... na meg most jön Star craft 2, meg NFS Pro street racer.. Kénytelen leszek venni valami csodát!
Amúgy nekem jó alternatíva lehet még a Palit X1950GT 512MB 30Kért újonnan...
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen routert?
- Béta iOS-t használók topikja
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest