- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
én inkább hardverhibára gyanakodnék mintsem driver....
a kimenet szabványos minden tekintetben, tehát nincs szükség azt vezérelni, nics szükség illesztőprogramra, hisz nem speciális és nem gyártófüggő. a memóriától a kép kiolvasása teljesen szabványos, ill az adott memóriabuszra kell azt alakítani, de a RAMDAC-tól szerintem teljesen szabványos, ha valami nem müxik az akkor, vagy monitor, vagy videokártya hiba, ha tévednék javítsatok ki -
Zolee11
senior tag
válasz
horvathkrisz #4910 üzenetére
próbáltad más moncsival is? mert ha nem akkor meg kellene ejteni, akár rossz is lehet a vga
-
Zolee11
senior tag
válasz
horvathkrisz #4727 üzenetére
nem létezik, csak átalakítóval lehet használni, ill. az sem átalakító csak a megfelelő jeleket ''szedi össze''.
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok.
MSI-ről kinek mi a véleménye? Érdemes ebből venni 2600XT-t? Sajnos ezt a márkát nem ismerem személyesen, viszont nem akarok gyenge minőségű cuccot venni, akkor inkább várok. -
Zolee11
senior tag
Annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy Expervision 2600XT-nél én ilyet nem vettem észre h a TFT-n homályosabb lett volna a kép. Biztos észrevettem volna ha így lett volna hisz több játékot is kipróbáltunk, de ilyen jelenséget nem láttam.
-
Zolee11
senior tag
válasz
matteo_szg #3522 üzenetére
Tegnap, azaz ma éjszaka raktuk össze az új gépet full piásan..
Azt pont nem néztük meg, arra nem gondoltam... de majd megnézzük valamikor csak már elvitte a srác a gépet. De majd megkérdezem, h az kijelzi-e.
Én már egy ideje nVidia-t használok, anno még ilyen nem volt a CC-ben, 2 évvel ezelőtt...
Én is meglepődtem, h wtf nincs szenzor? De lehet h csak még nem korrektek a software-k. -
Zolee11
senior tag
hájj
az lehetséges, hogy az Xpertvision 2600XT karin nincs szenzor? Az everest nem jelzi ki a GPU hőmérsékletét... se az AtiTool...
Remélem a Gigabyte-ban igen, mert olyat szeretnék, de ha abban sincs akkor maradok az Asusnál, mindig is olyan kártyáim voltak. -
Zolee11
senior tag
sziasztok
valaki meg tudná mondani a Gigabyte GV-RX26T256H -nak a gyári órajeleit? Hogy miért nem teszik ezt föl a honlapjukon a specifikációk közé... -
Zolee11
senior tag
ezek a kártyák labdába se fognak rugni DX10 alatt, szal bőven elég a 256 RAM, még az is esélyes h a 2900-as is gyenge lesz h normális felbontásban futtassa azokat...
a 2600-asok 10fps alatt fognak teljesíteni, de ez ki is következtethető hisz a DX10 alatt sokkal nagyobb számítási igény lesz, mint a mai DX9-es effektek kiszámításához szükséges, és erre éppen h elég a teljesítménye
Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Gitáros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest