- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4963 üzenetére
PC helyett használj tetrist.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4694 üzenetére
A hiba nem a programban van.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
horvathkrisz #4692 üzenetére
Az ATi Tray Tools a legjobb tuningprogram, ha használtad volna értenéd a reakciót, az AMD GPU Clock Tool egy fapados kacat, mindennapos használatra alkalmatlan.
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
2D-ben a 2400 is tökeletesen megfelel, játékhoz valóban kell legalább egy 2600XT, de a passzív megoldásokkal ált. csak a baj van, huzamos terhelés esetén vagy nyári melegben egy jól szellőző házban is csődöt mondhat. Inkább dobj rá egy VF700-at, 5V-on is eleget hűt és szintén hangtalan, és ahogy az árakat elnézem még pénzben is jobban jössz ki. (már ha nem csap be az argep.hu)
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #3696 üzenetére
A FS-ok mindig híresek voltak arról hogy botrányosan sz@rul vannak megírva, ha megnézed a 8800Ultra elér vagy 23 fps-t...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #3661 üzenetére
Egyet mondj meg nekem, AMDZone-on miért csak nVidia kártyákat tesztelnek?
Szerk.: Nem vicces hanem érthetetlen...
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Én is kipróbáltam a Bioshockot... 9550-en...
Hát ez tényleg nem fut SM2-es GPU-val, csak 1-2 textúrát látni, hiába vettem minimumra. Tulajdonképpen csak azt nem értem miért indul el egyáltalán, miért nem áll le egy hibaüzenettel?
CPT.Pirk: Ugye nem 512-es kártyát akarsz venni?
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
horvathkrisz #3238 üzenetére
32 streamprocesszor vs. 120 (amiből 24 komplex)
Eagle16: 16 ROP mellett még szép.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #3164 üzenetére
Azért egy régi PowerDVD, WinDVD vagy egy érdektelen játék nem ér meg 500Ft felárat sem, a Sapphire 2600XT esetében elég gazdag a körítés ahhoz érdemes lehessen megvenni, de ez a ritka kivételek egyike. (és persze még itt is fennáll a lehetősége annak, hogy egyik játék sem érdekli a vevőt) Az MSI szokott gazdagabb körítést adni a felárért, de náluk ez nem is 1-2k-t jelent.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Figy, állj üresbe, itt senkit sem érdekel a GeForce toplista, ez egy ATi topik ha nem tűnt volna fel, másrészt a 3DMark toplista is max többezer gyp-s hozzenemértőt érdekelhet, meg a pontszámhajhász tuningörülteket, akik fürdenek a hozzád hasonlók rajongásában, talán ettől áll fel nekik.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Pl. nemrég volt teszt itt PH-n is, átnézi azt. Használja gugli barátunkat, a net is tele van tesztekkel.
Akármi alapján is dönt valaki, legalább próbáljon valami kézzelfogható szempontot találni, 3DMark alapján semmit sem lehet eldönteni, egy pontszám ma már nem mond semmit.
Manapság, pár évvel ezelőtt még nem ez volt a jellemző, akkoriban még a játékfejlesztők optimalizáltak. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ha tudni akarod az nVidia égett be csúnyán hogy csalnak a driverei, aztán később mellékesen az ATi is bevallotta, hogy a driverei tartalmaztak spéci ''optimalizációkat'' 3DMarkokhoz.
Viszont jó volna ha felfogná mindenki, hogy nem 3DMarkkal játszik, azzal foglalkozzatok, hogy amivel játszani akartok, az melyik VGA-n fut jobban. -
VaniliásRönk
nagyúr
Őszintén szólva nem lepne meg ez a megoldás az nVidiától, sosem próbálták megváltani a világot (ahogy nagyon találóan fogalmaztál, az überparaszt megoldások hívei
), a 3Dfx is csak azért nem darálta be annó mert olyan dilettáns volt a vezetés amilyen, ill. az ATi gyengélkedése is pontosan ilyen okokra vezethető vissza, ha nincs az AMD lehet hogy már ők is csomagolnának...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Gyuri27 #2777 üzenetére
Hát a 256bites memvezérlő sokat nem számít ha nem valami selejt RAM-mal verik meg. (GDDR4 simán belefér az árába)
A 120 sp viszont sántít, az majdnem a harmada a 2900XT összesen 320 sp-ának, az nagyon kevés, szerintem összekeverték a 2600 GPU-jával, annak van összesen 120.
Ha mondjuk (ex has) 48+192 sp lesz akkor jól fog domborítani. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #2768 üzenetére
HIS, az X1600Pro-m után megfogadtam többet nem veszek HIS-t.
Drága, cserébe ugyanaz a színvonal mint a legtrébb márkáknál.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BenceShearer #2688 üzenetére
Sima paszta is megteszi, ezüstös eszedbe se jusson. Ha nem vagy elég óvatos simán lesarkazhatod a GPU-t, szóval csak finoman.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nálam is, pont akkor vettem gépet amikor kipattant a botrány hogy a kínai nagykerek OEM-ként vásárolják fel a CPU-kat nagy tételben jelentős kedvezménnyel, aztán olcsón terítenek, ezzel hatalmas károkat okozva, az AMD meg az Intel is hisztizett egy sort, aztán 1-2 hónapra eltűntek a polcokról a tálcás procik.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
FireKeeper #2632 üzenetére
Egy korábbi tesztben mindenhol 180-190%-ot hozott a CF, jó volna valami hiteles tesztoldalon látni ilyen grafikonokat...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
belaazallat #2595 üzenetére
Tudom hogy nem írja, viszont ettől még nem biztos hogy nem megy fel 2600-ra, csak nagyon valószínű.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Pontosan milyen alaplapod van? Mert a PT880Pro csak 4x PCI-E-t tud.
#2578: 45k baromi sok alaplap+CPU-ra, tök felesleges is, egy X2 3800+ (14k) is kihajt egy DX10-es középkategóriás VGA-t, meg viszonylag jól kiszolgál egy felsőkategóriásat is, egy Asrock ALiveXFire-eSATA2 (ATi 480X CF) alaplap szintén 14k, DDR2-t meg most elég nyomott áron lehet venni aprón. (2x512 800-as 8-9k)
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BenceShearer #2576 üzenetére
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
BenceShearer #2548 üzenetére
Van olyan a Catalystban, hogy 3D Refresh Rate Override (Display Options), ha ez nem oldja meg, akkor RefreshForce vagy ATi Tray Tools (Refresh Lock) biztos megoldja.
Szerk.: Esetleg rosszul ismeri fel a monitorodat, ha van hozzá ''driver'' (egy db inf fájl az egész) tedd fel.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #2527 üzenetére
Attól függ, az XBox-ban pl. Intel CPU, a PS3-ban pedig nVidia GPU van...
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Sgt.Dexter #2497 üzenetére
Azt hiszem mindannyiunk nevében kijelenthetem: Barom!
További kellemes fórumozást.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Probiker #2472 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de reméltem érződik majd a maró gúny a hsz-ből, ASUS-t akkor se vennék ha egy 45-ös Magnumot szorítanának a halántékomhoz.
Szerk.: Jah, és jobb ha tudod, a VGA-kon és az alaplapokon kívűl semmi sem ASUS gyártmány, csak a matrica kerül rá, így helyből min. 10%-kal drágábban lehet eladni ugyanazt a...
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Komplikato #2468 üzenetére
Segítek, azért mert ASUS házban ASUS alaplap lakik, és ha az ASUS gyártana CPU-t, akkor abból is ASUS-t venne.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Azért nem eszik olyan forrón, mindenki 2-3 játékra alapozza ezt a feltevését, amik a pre-alfa szintet is alig ütik meg, max. 1280x1024-ben AA nélkül 4-8x AF-fel szerintem nem olyan siralmas a helyzet, csak ugye amióta (ill. amíg, szerintem már csak a raktárakat söprik) 40k alatt kapni X1950-et megy 7900-at minden csórónak kinyílt a csipája hogy 1600x1200-ban 16x AA-val meg AF-fel akar tolni mindent...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #2384 üzenetére
Tudom a PH is kb. ennyit ''mért'', de ennyi hőt még az a batár hűtő sem tudna elszállítani, nem akarom elhinni hogy ennyit eszik.
A 2600XT hivatalosan 45W-ot fogyaszt ha jól tudom.
Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest