- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
HellGreg
őstag
csak azt szeretném megnézni, hogy most valójában mennyin megy a gpu és a memory, mert catalystban felhúztam 830/800-ra 800/700-ról, ha letesztelem, azt írja, hogy passed, 3dmarkban is valamivcel jobb eredményeket ér el, viszont a catalystban a ''current settings'' folyamatosan 800/700-on van, csak akkor ugrik 830/800-ra, amikor tesztelem. most nem tudom, mennyin megy.
-
HellGreg
őstag
Ajaj, felraktam az atitool programot, s amikor el akartam indítani, nem csinált semmit, csak a processzor 50 százalékon dolgozott valamit, aztán eltűnt a kép, kb 10-20 másodpercre, majd kiírta, hogy a VPU újraindította magát, valami hiba folytán, aztán ugyanezt eljátszotta még egyszer, amig feladatkezelőben ki nem lőttem az atitool-t. ez minek lehet köszönhető?
-
HellGreg
őstag
nem tudom, az 1gb memória egy kicsit kevésnek tűnik, úgyhogy hétfőn veszek mégegyet, bár nem hinném, hogy 3dmark-ban ez jelent valamit, gondolom inkább játékoknál.
-
HellGreg
őstag
Hát a következő eredmények jöttek ki:
alap 800/700-nál
3dmark05 (1024x768): 8400p.
3dmark06 (1280x1024): 4310p.
800/800-nál
3dmark05 9152p
850/800
3dmark05 9229p
850/850
3dmark05 9440p
3dmark06 4665p
a 06-osnál az egyik videónál egy pillanatra fekete képernyő köszöntött be
a tesztnél (catalystban) egy pillanatra 79-re ugrott fel a hőm.
asszem a 850/800-nál följebb nem merem inkább hagyni egyelőre. -
HellGreg
őstag
880-nál följebb nem lehet, amint látom. hogy lehet ezt kézileg állítani?
valami másik program? -
HellGreg
őstag
Hali, nekem olyan primitív kérdésem lenne, hogy a catalystban van az ATI Overdrive, ahol fel lehet húzni a gpu-t 800-ról 880-ra, a memory clockot meg 700-ról 880-ra. tuning nélkül 50 fokos a vga, mármint a catalyst szerint. most akkor simán fel tudom húzni a gpu-t meg a memory-t, s vagy jó lesz, vagy nem?
még soha nem csináltam ilyet. hány fokig nem veszélyes a hőmérséklet? -
HellGreg
őstag
válasz
horvathkrisz #4429 üzenetére
biztos szép lesz.
annyi mindent ki akarok próbálni az új karival hogy nem is tudom hol kezdjem
asszem az fx5700 után sokmindent újra kell gondolni
[Szerkesztve] -
HellGreg
őstag
Csak azt nem értem, hogy mindenfajta kód megadása nélkül honnan tudta a szoftver hogy jogosult vagyok a játékra???
-
HellGreg
őstag
válasz
horvathkrisz #4426 üzenetére
értem.
sebaj, ennek is örülök
ha nem emlékeztetsz, kidobom és soha nem tudom meg...
köszi -
HellGreg
őstag
Már töltöm a 2 játékot
-
HellGreg
őstag
Hopppááááá...
volt a dobozban egy képeslapszerű valami a következő felirattal:
''as a purchaser of a new ati radeon card, you are eligible to receive a free copy of HL2: lost coast and deathmatch when you create a steam account. this is a limited time offer.''
akkor mégis... -
HellGreg
őstag
válasz
horvathkrisz #4419 üzenetére
hm
hát ez elment
mindegy. a hangkari viszont tényleg nagy vétel volt anno, nagy hangmániás vagyok, s még az 5.1-es philips hangrendszerrel (20k volt) is eszméletlen szépen szól minden zene, dvd stb, na meg a dts...
már csak egy thx-es hangfalszett kéne... -
HellGreg
őstag
válasz
horvathkrisz #4415 üzenetére
egyébként mi a black box?
látom ugyanolyan hangkarink van
[Szerkesztve] -
HellGreg
őstag
válasz
horvathkrisz #4415 üzenetére
szegeden egy boltban (city pc shop, 24500ft), nem kaptam hozzá semmit a dobozon meg pár átalakítón kívül, de nem is nagyon hiányzik. itt szegeden azt hiszem, ez volt a padló árban, 25-27k, de még 35-ért is láttam.
-
HellGreg
őstag
Hali,
hát pár napja én is beléptem a 2600xt-klubba, egy Sapphire-ral. Egyelőre meg vagyok elégedve, nem tudom, hogy a 3dmark06 4300 pontja 1280-as felbontásban jó-e vagy rossz, de a játékok (oblivion, fear, heroes5) gyönyörűen mennek. A fear ugyan megáll néha tölteni, de nem tudom, nem a ram (1gb) kevés-e neki.
szóval mindent összevéve eddig teccccik ... -
HellGreg
őstag
jaj
egyszerűen rátelepítettem... -
HellGreg
őstag
Ne haragudj a nagyon buta kérdésért, de az is kell a driverhez, ha van fönt régebbi?
-
HellGreg
őstag
ÖÖÖ...
itt elég a 8 megás vagy a 40 megás kell? (driver) -
HellGreg
őstag
bocsánat, tényleg 3dmark06-ban.
megnézem. egyébként 3dmark03-ban ez valami 8600 pontot kapott, ami azért érdekes, mert a haver 7300GT-je egy A64 3500+-szal 9700 körül. szóval nem tudom, de egy kicsit érdekes... -
HellGreg
őstag
Sziasztok,
ma vettem egy Sapphire HD 2600XT-t, de valami nem stimmel vele. 3dmark03-ban 4450 pontot kaptam, ami nem tudom, mennyire jó vagy rossz, viszont gyári driverekkel. És pl. FIFA 07 átvezető videóin kb. 1 fps-el megy, míg maga a játék az max felbontás és grafikával tökéletes.
Melyik Catalystot érdemes fölrakni? Gondolom a gyári cd-nél van jobb is.
(a gép további részei: AMD X2 4200, 1GB RAM, ASUS M2N4-SLI.
Esetleg ha van valami tanácsotok, mivel lehet optimalizálni a kártya teljesítményét, megköszönném... -
HellGreg
őstag
Hello, én is ilyen kártyát (2600xt) tervezek venni, csak most elbizonytalanodtam, elolvasva a PH tesztjeit: ''Ehhez az NVIDIA kártyák esetében egy újabb drivert használtunk (158.45), Windows XP alatt ugyanis egyszerűen nem működik a hardveres HD-dekódolás.''
Valaki próbált már XP alatt HD videót nézni? Tényleg nem működik a hw-es dekódolás?
Általánosan milyen tapasztalatok vannak HD-videót illetően?
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest