- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
válasz
horvathkrisz #4910 üzenetére
Akkor szerintem elégh 1xrű a képlet... Gari, vagy esetleg próbáld meg másik gépben még
-
MZsoltee
veterán
válasz
TomBoy1986 #1233 üzenetére
Szerintem még mindig az x1950pro a legjobb ár/teljesítmény arányú kari a középkategóriában!
-
MZsoltee
veterán
Hát azért jobb let a 2600Xt mint amire számítottam, de nem elággé... Az x1950pro/7900GS szintől mrssze van árban meg nem annyira, szóval nem lesz ez se a leg költséghatékonyabb best buy
-
MZsoltee
veterán
DDR4es lesz mingyárt (juliusban), vagy majd csak később fog érkezni?
-
MZsoltee
veterán
A ddr2 és 3as karik ára közöt nincs nagy különbség, szóval a ddr2ről már ''leszokhatnának'' a gyártók az árkülönbség kb 5 max 10%!
A 128bit vs 256bit ügyben meg annyit, hogy ez a fejlődés nem minig igaz 35k ért kaphatunk mind2 gyártónál 256bites karit az előző DX9es szériából míg uyganezért a pénzért kapjuk meg a DX10 128bites karikat amelyek azért a jelenlegi játékokban nagy csalódást okaztak! Legalábbis nekem
Igaz hogy most lejjebb mennek az árak, de akkor meg vagy 25-30kért veszek vga-t vagy 65ért? -
MZsoltee
veterán
válasz
venember83 #691 üzenetére
Sorry 55 akartam írni nem tudom honnan jött a 40
-
MZsoltee
veterán
válasz
Komplikato #675 üzenetére
Jah és talán majd meglátjuk karácsony környékén... Vagy lehet hogy majd csak januáraban lesznek új karik már 40nm-en...
-
MZsoltee
veterán
válasz
venember83 #669 üzenetére
Az összesküvéselméletben van valami, mert senki se gyárt 40k körüli rendes közékategóriás karikat. Annó ha az ember évente be tudott áldozni 10-15k-t, akkor mindig ezen a szinten maradhatott! De most ha az illető akinek van egy 7900GS-e vagy x1950GT/proja eladja 30k körül és nem kap semmi értelemeset 40 max 45kért! 8600GTS-t legfeljebb, de azt meg minek? Ha kevesek a fent említett karik, akkor vegyen a delikvens 8800GTS-t 65-70kért azért nem mind1...
[Szerkesztve] -
MZsoltee
veterán
Én igazából arra vágyom, hogy a vga-ra szánt pénzemből (40k és senkinek nem veszem meg a 2600XT-jét 40kért
), normális középkateóriás karit kapjak, valami olyasmit mint az x1950pro/xt csak dx10ben!
Hogy mindig akkor van nagy kavarás, amikor gépet akarok venni... -
MZsoltee
veterán
Nézzéterk meg a PCIos vgak kötött mit lehet találni és mennyiért:[link]
Ez reális vagy kamú? Ennyiért biztos nem lesz normális teljesítménye... -
MZsoltee
veterán
Nem tudja valaki mikor jönnek már ki ezek a szerencstlen kártyák? A válszt előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest