- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
Aktív témák
-
grunge
addikt
még egy teszt [link]
-
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz #4906 üzenetére
hát akkor nem tudom mi lehet...vagy talán egy clean install segithet ha eddig ezt még nem tetted meg. mikori a moncsid lehet az idözitéseknél is lehet állitgatni valamit...
-
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz #4904 üzenetére
van egy ötletem: nézd meg vindóz jobbklikk/tulajdonságok ''megjelenités; hatások''-nál a ''képernyön megjelenö betütipusok simitása'' vagy micsoda a neve, ezt tedd szabványosra vagy kapcsold ki. nekem ''clear type'' mossa a képet, betüket (nem ati karim van még).
-
grunge
addikt
a 2ms eléggé elméleti dolog mint ahogy a 3000:1-es kontraszt...oké hogy lapos és több a hely az asztalon de valahogy nekem sem jön be még a TFT...talán pár év mulva már más lesz a helyzet
legalábbis remélem...
-
grunge
addikt
válasz
risingtide #4844 üzenetére
THX! Danke! Grazie! Большое спасибо!
-
grunge
addikt
válasz
Komplikato #4377 üzenetére
jaja csak FULL-csomagolásu xt-hez jár!
-
grunge
addikt
kis bijosokkkk középkategoriás karikon [link]
[Szerkesztve] -
grunge
addikt
válasz
Széthekölöm #4326 üzenetére
hát jol néz ki, ha jol látom ez is csak 128bites memoval lesz szerelve...télleg ez mitöl függ egyáltalán, a chip-ben van a limit megszabva? nem tudna pl valamelyik gyárto 256bitest ráfabrikáli valahogy
álmodik a nyomor..
-
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz #4215 üzenetére
egy szóval sem mondtam hogy adnék annyit érte
[Szerkesztve] -
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz #4145 üzenetére
hát azt kötve hiszem hogy ez veszteséges lenne! ez egy steames kupon, a polcon meg a kiado által árazott dobozok lesznek majd. azért a HL2-t és az ATI-t mindig ''egy lapon emlitették'' szerintem sok lové jön be a reklámbol meg mindenféléböl oda vissza, szal hoz ez mindkét félnek (amd-valve) böven a konyhára.
-
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz #4124 üzenetére
az orange ugy 12k akkor a black szerintem simán megér akár 6-7ezret. jo üzlet ez
-
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz #4118 üzenetére
én is pont ezért döntök a sapphire mellett, kell az a kupon
-
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz #4049 üzenetére
nem tudok rola h elviselhetetlen lenne a hütöje, de a zalmannal kétségtelenül jobban jársz
-
grunge
addikt
itt is van pár teszt [link]
-
grunge
addikt
estét emberek!
na azért nincs ez a dx10 eltolva, csak nincs MÉG rá se game se ''tökéletes'' hardver, driver, a vistárol meg nem is beszélve...8800 és 2900-röl pedig a gef3-as korszak jut az eszembe, mire kijött valami fullosan dx8-as shadermekkás game, nem ért semmit...pedig Carmack mester olyanokat mondott hogy 30fps-el fog virgonckodni a doom3 rajta...hááát én ilyent nem tapasztaltamaz imént látott tesztek alapján pedig nem dobtam hátast se 8800 se a 2900 teljesitményétöl, de valljuk be ez azért várhato volt valamilyen szinten. Világ életemben nvidiás votam (na jo s3 trioval kezdtem
) most viszont 2600xt-t veszek, mert ugy érzem többet kapok a pénzemért (és ott a valve kupon
). addig böven elleszek evvel mig nem rendezödnek a dolgok a dx10 körül és játszok azokkal a ''mostani'' illeteve ''tegnapi'' játékokal, amelyeket kedvelek. That's mine point of view!
-
grunge
addikt
válasz
horvathkrisz #3870 üzenetére
az sorozat elsö része 2002 körüli, azóta csomó kiegészitő jött ki hozzá, az utolsó nagy csomag ami az összeset tartalmazza és plusz még 3ujat tavaly télen jött ki immár dvd-n.
-
grunge
addikt
-
grunge
addikt
Köszönöm a válaszokat! én is crt-vel tolom, 1024 fölé nem fogok menni. esetleg Pacific-Fighters-el (Sturmovik '46) probálta valaki a karit?
-
grunge
addikt
na most hogy ez kitudódott, visszatérnék a kérdésemre: megéri-e az 1950pro a plusz pénzt?
-
grunge
addikt
elvileg HL2 episode2 meg TF 2 jár a full retail karikhoz.
-
grunge
addikt
Sziasztok!
Most tervezek vga-t venni, az x1950pro megéri szerintetek a kb. plusz 8-10ezret egy 2600xt-vel szemben? huzok kicsit a 2600 felé a kuponok miatt
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest