- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
monguz82
tag
válasz
Armando_19 #4853 üzenetére
Ezen már 7.6 - 7.7 - 7.8 volt fent CCC-vel és anélkül is, de kézzel ''mérve'' is megvan ez a hőfok... Aztán natúr leold és újraindul a gép... Idleben is 50 fok.
A hűtő pedig a gyárilag felrakott Zalman hűtő (lapított full alu vf700) újrapasztázva!
[Szerkesztve] -
risingtide
csendes tag
válasz
Armando_19 #4843 üzenetére
Ez talán segít dönteni :[link]
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Armando_19 #4834 üzenetére
Ne viccelj nekem is ment az Source 1650XT vel 40FPS-el!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Armando_19 #4828 üzenetére
Hát a CS az nekem a Club3D X300 al is ment simán!
Ha neten nyomtuk vele 10-en akkor is jól ment! -
c41r0^
őstag
válasz
Armando_19 #4821 üzenetére
valószínűleg CS1.6 alatti értékeket mondasz
egyrészt a CS 1.6 procifüggő, VGA annyira nem játszik szerepet, másrészt gondolom élsimítással játszod és minimum 1280*1024-ben
általánosságban el lehet mondani, hogy a HD 2600XT 1280*1024-ben max 2x FSAA mellett produkál játszható sebességet új játékoknál, de a kártya gyenge pontja valóban az élsimítás a kevés ROP egység miatt, de aki ilyet vesz, azt vagy nem érdekli az FSAA (mint pl. én), vagy kompromisszumot köt...
szvsz CS 1.6-ot 4X AA 16X anizó 1280*1024ben vinnie kellene 100 FPS+ban minden szituban (kivétel 3-4 füstgránát), nekem kb. stabil 250et megy 1280*1024-ben, AA nélkül, 8X anizóval (sok füst esetén sem megy 100 alá)
[Szerkesztve] -
radírfej
senior tag
válasz
a HD2600-as sorozat az, amit nagyon meg kell nézni mire veszed... van ahol bőven jobb, mint egy x1950pro, és van ahol elvérzik az x1650xt-vel szemben is... a teljesítménye eléggé változó, bár tény, hogy az újabb driverekkel folymatosan javul, persze nem eget rengető mértékben.
aki ilyen kártyát akar venni, az nagyon nézze meg a teszteket, hogy milyen játékokban mit tud.
én személy szerint azért döntöttem a kártya mellett, mert 24k ért akkor ez jelentősen olcsóbb volt mind az 1950pro/gt nél, mind az x1650xt-nél. ezért ár érték arányban legjobbnak mutatkozott, noha tisztában vagyok vele, hogy vannak gyenge pontjai a HD2600XT sorozatnak.
ami mellette szólt még az a kis fogyasztás, alacsony zajszint gyári hűtőel is, kis méret. ezen kívül a fejlett médiaképességek.
összességében belépőszintnek lehet tekinteni, alteratíva lehet játékra (pl. call of juarez és a shadowrun is max részletességgel, 2x AA-val is játszható, 20fps alá nem megy legrosszabb esetben sem), de csodákat ne várjunk tőle. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Jó hát én 7900GS-ről biztos nem is váltottam volna 2600XT-re!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Armando_19 #4815 üzenetére
Ha igazán jó teszteket akarl nézni akkor Xbitlabs.com vagy Firingsquad.com.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Toms'Hardverre azért annyira ne adjál!
Írnal ők akkora hülyeségeket is aminek szinte semmi köze nincs a valósághoz!
PL:Amikor a 7950GT 512 jobbnak írja mint az 1900XT 256MB-ost,vagy épp hogy az 1950XT-től marad el egy kicsikét.
Ez egy nagy hülyeség,valahól a felét sem tudja az 1950XT-nek.
Meg hogy az 1950Pro épphogy elmarad az 1800XT-től hát ez is nagy ökörség!
Tapasztalat volt mindegyik kártyám még véletlen sem igaz róluk amit itt írnak! -
diegho
nagyúr
válasz
milyen cs nem megy vele rendesen? mondjuk nem tudok egy kártyás eredményt de crossfire-ben 2900xt szintjét hozza source alatt, ez tuti., akkor egymagában simán hozza a 7900gs szintet.
-
wwhy
veterán
válasz
Armando_19 #4771 üzenetére
Igen (tessék visszaolvasni
) 4.10.1119
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4738 üzenetére
m4rc! fórumtársnak is ugyanez volt a problémája, vele kontaktolj!
mindenesetre próbáld meg hogy leszeded a monitorod driverét netről (gondolom CRT) de ha van rá lehetőséged, állítsd át moncsi OSD menüjében Plug&Play-re m4rc!-nak ez segített (egy darabig). Nem tudom milyen hibák ezek de elég gáz sztem, főleg hogy már te vagy a második ugyanezzel... -
c41r0^
őstag
válasz
Armando_19 #4709 üzenetére
7.8 a legfrissebb stable Catalyst, azt érdemes használni
Catalyst Control Centerben (CCC) lehet 3D alatti refresh lockot beállítani (standard értékek, tehát 60-75-85-100-120...Hz)
hasznos progi az AMD GPU Clock Tool, húzáshoz (memet és GPU-t csak külön-külön szabad, egyszerre ne alkalmazd, mert fagyhat) -
BITBOYS
addikt
válasz
XP alá pakolod a kártyát? Csak azért kérdem mert Vistával megszívtam.
-
Komplikato
veterán
válasz
Mivel nagyon ''friss'' a kártya a szó rossz értelmében, minnéál frisebb drivert érdemes szerintem. Van 7.8-as Catalyst, van 7.8-as Bioshock Catalyst, meg az általam MÉG nem próbált 7.9 béta. Ha jól tévedek 7.7-nél régebbivel még próbálkozni sem érdemes.
A ''hasznos progik''-kal meg az a baj, hogy hónapok óta áll az összes fejlesztés és/vagy ha ki is jött újabb, még félig-meddig SE támogatják a kisebb HD2000-es kártyákat.
A frissítést nem tudom, mostanában nem kísérleteztem vele, de a driverből nem műxik a 2D, D2D és OGL overdrive? -
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4698 üzenetére
Full vagy Lite verzsön lesz? Hol/mennyiért veszed?
-
AMD Power
titán
válasz
Armando_19 #4284 üzenetére
Remélem ez is nem sokáig lesz béta. És jön megint egy pár %-s teljesítmény növekedés.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Armando_19 #4284 üzenetére
Speciel nemtudom, de ha már van béta, akkor valszeg hamar lesz végleges verió is. addig meg ati.amd.com...
Kgergely: valszeg ígyis jólesz... -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #4251 üzenetére
Én meg jelentem, hogy se IE, se Opera, se FF alol nekem az nem működik, csak fórumcímre tudok rákeresni és csak globálisan.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4238 üzenetére
pénzért?
és mennyit nyertél? hogy működik? -
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4238 üzenetére
Nem ismerem, jó game? ez is valami ingyenes?
Dystopia-t próbálta már valaki? az megaállat cyberpunk cucc! Steamről letölthető... -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #4236 üzenetére
Nem, HL2 EP2 kiegészítő
De nem kell hozzá HL2. (Ez lehet zavaros, de a kuponért cserébe ugye a HL2EP2 is jár, valamint a Portal kieg is.) -
Eagle16
addikt
válasz
Armando_19 #4231 üzenetére
Team Fortress 2 - játék.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4222 üzenetére
Nameg ott a kupon, majd TF2-ben akkor egy fight?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4218 üzenetére
én a helyedben nem cserélném így ''hirtelen felindulásból'' a kártyát!
nagyon jó az a GS!!!
és ne mondj ilyet nv-ről, nem tudod mikor állssz ''vissza''... -
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4201 üzenetére
ezt nem akarom elhinni...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Armando_19 #4199 üzenetére
azért is jól jársz Sapphire-al, mert kapsz hozzá BlacBox kupont, aztán ha nekem is meglesz, majd jól lelőlek TF2-ben. Persze ha szembe kerülsz velem, akkor már nem jársz olyan jól!
De mindenképp merem javasolni ezt a karit, már csak a teljesítmény, ár, kupon miatt is!
ilyen kártyával nem butítanám le a Source-ot! -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #4196 üzenetére
Nekem 2600XT van, és elégedett vagok vele. De nem ernének rábeszélni, hogy megérné neked a csere. Persze Source-ban nem lassú (sőt), de hát a 7900GS még is csak sokkal erősebb DX9-ben, nem? OpenGL-ről nem beszélve.
-
Daffit
tag
válasz
Armando_19 #1696 üzenetére
Lehet, hogy télre, mikor jön a karácsony, akkor éri meg nekik kiadni a 2700/8700-eket, de nekem jelen pillanatban a gépemben nincs se memória se vidikárty (most cserélem). A memória nem probléma, de milyen videókártyát vegyek? Kinéztem a 2600XT-t, de már nem vagyok benne biztos.
Ez így eléggé kaki
Még szerencse, hogy 2 hétig nem lesz szükségem gépre (pedig már intravénásan is beadnám magamnak ha lehetne (az a fránya gépfüggőség) DE! Van életem ;) -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #1696 üzenetére
Engem most csak az érdekel, hogy ...
- Érdemes e az X165XT-met lecserélni GDDR3-as 2600XT-re (a GDDR4 szerintem egy lukas kétfillérest sem ér), nem csak játék szemppontjából!
- Érdemes e passzívat választani, vagy elég halk hozzá egy aktív is? -
detroitrw
addikt
válasz
Armando_19 #1688 üzenetére
elfog telni egy szép kis idő amíg csupán dx10-es környezetbe működő game-k jönnek majd ki
még a 2magos optimalizálás is eléggé ritkaság -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Armando_19 #1686 üzenetére
akkor érdemes cserélni a jövőt illetően
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Armando_19 #1678 üzenetére
Ha ez mond valamit, akkor Dark Messiah-ban picit gyorsabb volt a HD 2600XT a 8600GT-nél, de szerintem annyival nem gyorsabb, hogy megérje csak emiatt rákölteni.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Armando_19 #1604 üzenetére
mondom, hogy kapok GDDR3-mas MSI Pro-t
-
r9550
senior tag
válasz
Armando_19 #1605 üzenetére
ilyen olcsó? nekem régen 30k körül mondták akkor be se kell számíttatnom a vga-m
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Armando_19 #1599 üzenetére
XT-m lesz, csak MSI 512-es, Pro-ból akarok GDDR3-masat és DDR2-eset
2400-akat nem tudom lesz-e értelme megnézni.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Armando_19 #1594 üzenetére
leszek, ma délután
Amúgy Expertben Sapphire-ból csak Pro van, csak azért hozatok olyat is, hogy össze tudjam hasonlítani a GDDR3-mas és DDR2-ős HD 2600Pro-t, hogy mekkora a különbség, mert árban elég nagy.
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Armando_19 #1592 üzenetére
miért nem XT-t vettél?
Szerintem ennyiért nem éri meg az MSI Pro-ja. Kivéve, ha valahogy sikerül felrángatni rajta a GPU-t, de akkoris majdnem Sapphire XT árban van
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Armando_19 #1499 üzenetére
Nem lehet, a Pro magja selejtes XT sajnos, ~10%-ot lehet rajta tolni, ami édeskevés
Nem jött HRP-be Sapphire szállítmány
Holnap jön Expertbe MSI, de én tuti XT-t vennék.
-
fnatic
tag
válasz
Armando_19 #1499 üzenetére
Van HD 2600pro gddr3-al szerelve? :o
-
t1
veterán
válasz
Armando_19 #1409 üzenetére
simán kihajtja egy 3500+ kihajt egy 7900GT-t
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Armando_19 #1409 üzenetére
Tudomásúlvettem, leléphet fiam!
Egy 3700+ Sandi van nálam, de meghalt a lelkem, az ment az álltalad leírt beállításokban, de mivel garit azóta sem kaptam meg a procihoz, ezért vettem 9k-ért egy 3000+ -t. Kezdetben 2 egyforma kingmax ram volt, 270-es fsb ig bírják, aztá egyik meghalt, garicserébe egy másik, csak papiron azonos kingmaxot kaptam, ettől fogva nincs DC mód, és visszaosztva a gép nem jut túl a ramteszten, szóval csak 1:1-ben megy, emiatt most csak 2115MHz van...
Szóval várom már, hogy legyen 2600XT-m... Aztán majd bekell érnie ezzel a proccal, mást nemkap a lelke... -
GuMipOkE
senior tag
válasz
Armando_19 #1406 üzenetére
Már várom!
De AA legyen kikapcsolva, mert én amúgy sem szoktam használni, meg az hazavágja a kártya teljesítményét... Egy bizonyos felbontás fölött meg nincs is jelentősége már, sztem...
-
Kakumix
senior tag
válasz
Armando_19 #1402 üzenetére
Ez komoly? 18-ért?
Én már 2 hónappal korábban is csak 15-ös ajánlatot kaptam az enyémért -
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #1404 üzenetére
Nem mondtam a pro nem 256mb, pro 256mb gddr3, xt 512mb gddr3, mindketto passziv hutessel van szerelve.
Catalyst 7.6
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #1402 üzenetére
''Amúgy megnéztem, és tényleg az 512MB XT a 27.''
Es passziv hutesu, gddr3 pro is az
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #1397 üzenetére
Nem hangos a Sapphire? Nálam most passzív van ...
-
dokar
addikt
válasz
tyű a mindenit de jó árak
-
rocket
nagyúr
válasz
Az a 27k MSI xt 512mb-os, es a MSI pro gddr3 verzio.
[Szerkesztve] -
GuMipOkE
senior tag
válasz
Armando_19 #1390 üzenetére
Meg szabad tudni, hogy melyik nagykerről van szó?
-
sutyi^
senior tag
válasz
Armando_19 #1390 üzenetére
Hol lelt kend ilyen zsugát?
-
munky
őstag
válasz
Armando_19 #1385 üzenetére
szeritnem megéri. jobb videólejátszási képességek, DX10
XT nagyobb gyorsulás lenne.
[Szerkesztve] -
GuMipOkE
senior tag
válasz
A 2600Pro is gyorsabb a 6800GS-nél, meg az az 1600Ft nem is nagy tétel. Rosszul nem jársz, de én az XT-t nézném ki.
-
Komplikato
veterán
válasz
Én szeretem az ATI kártyákat, de véleményem szerint ha játékhoz vennéd, akkor se érné meg ha 2600XT lenne. Amnnyiben a HW videógyorsítás miatt cserélnél, ÉS ki is használnád, akkor talán. AZért nézd meg a tsztekben mit várhatsz a kártyától ... mielött beleugrasz a bizniszbe.
-
laci06
senior tag
válasz
Armando_19 #1198 üzenetére
Kár, hogy a karira ugyanez nem igaz
-
asadasad22
őstag
válasz
Armando_19 #1166 üzenetére
Az a baj, hogy most fektettem bele a gépembe egy keveset. Történt ugyanis, hogy a gép behalt->bevittem szervízbe->alaplap volt a hibás->vettem használtan egy Abit IC7-et 9k-ért->közben kiderült, hogy a noname 300-as tápom nem lesz hosszútávon jó, ezért vettem egy 350-es FSP-t. Kiderült, hogy az új alaplap nem szereti a ramjaimat és nem tudja őket dual channelbe futtatni->+10k és vettem akkor már 2x1GB Corsair ramot kitben. Ezenkívül még jött az is, hogy IC7-ben nincs hálózati vezérlő beépítve->gigabit ethernet kártya 3k-ért. Kb ennyi. Plusz a 7600GT-t még tavaly október fele vettem 40k-ért... Most végre megint egyben van a gép, működik minden, a RAM is egészen gyorsan megy kis időzítésekkel dual channelben, a proci elég minden játéknak még manapság. Egyik barátom meg jobb videókártyát akar, ezért az enyémet oda tudnám passzolni neki 30k-ért, így szinte ráfizetés nélkül meg tudnám venni a HD2600XT-t. Mit gondoltok, mit tegyek? Nem sok pénzem maradt egyéb nagyobb fejlesztésekre... Szvsz ez a gép egy eléggé csúcs kis prevgen gép ami még sok mai (értsd DDR2, PCI-E) gépet is lenyom, talán jobb lenne ezt már így meghagyni aztán majd évek múlva ha fullra elavult egy tök újat venni. Mit gondoltok, mit tegyek?
-
emre
veterán
válasz
Armando_19 #1042 üzenetére
[link]
Csak rendelésre -
proper
őstag
válasz
Armando_19 #816 üzenetére
a 7900gs-el van kb egy szinten egy hajszállal alatta van
-
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #811 üzenetére
Az szép lenne...
De reálisan nézve a dolgokat rájövünk, hogy erre nagyon kicsi az esély.
A mostani játékokban egy 8600GT szintjét fogja hozni a HD2600XT, az előzetes elemzések szerint. -
ftc
nagyúr
válasz
Armando_19 #811 üzenetére
ROHS megfelel ennek: A veszélyes anyagok használatának korlátozása
-
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #792 üzenetére
Nagykerből van ám elég sok, meg ugye nem biztos, hogy magyar nagykerből hozzák ám
-
GuMipOkE
senior tag
válasz
Armando_19 #775 üzenetére
Dettó. S3Virge-el vakulok már több mint egy hete. Jobb lenne ha igyekeznének azokkal a driverekkel a záemdéék...
-
athomi
veterán
válasz
Armando_19 #756 üzenetére
Hát árban lesz egy kis különbség a szomszédos 2900XT és a 2600XT között
Gondolom azért vmivel, esetleg vmikkel ezt a hatalmas űrt kitöltik. -
GuMipOkE
senior tag
válasz
Armando_19 #752 üzenetére
Omega csak finomhangolta a catalyst, de drasztikusan nem turkált bele. Főleg újabb kártyák hatékonyabb támogatását nem programozta bele.
Amúgy én is szívesen használtam omegát. A control panel nekem még mindig jobban bejön, mint a control center. -
ftc
nagyúr
válasz
Armando_19 #750 üzenetére
melyik fincsire gondolsz amik kb 3 hónapos lemaradéásban voltak? amugy anno azt irta befejezi...többet akar lenni családjával....
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Armando_19 #649 üzenetére
JÉZUSOM
na innentől kezdve fogalmam nincs mit érdemesebb vennem -
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #664 üzenetére
Egy szoban leirjam, csalodast
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Armando_19 #663 üzenetére
Gts sem lesz mar sokag ennyiert.De a tesztet en is varom mar
Amugy nemertem miert lovagoltok a gts aran ennyit,amikor a 6600gt es a 7600gt is ennyibe kerult,es teljesitmenyben is kb ugyanigy viszonyult a ''nagyokhoz''(6800gt 7800gt) mint emez.Najo most a 8800 szeriaval nv kicsit tullott a celon,hozzajuk kepest a 86 szeria gyengecske.Na de a lenyegen nem valtoztat. -
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #656 üzenetére
2 fele xt lesz, szerintem az AMD a gddr3 verziot a 8600gt a gddr4 verziot a 8600gts ellen probalja pozicionalni.
[Szerkesztve] -
gfefe
őstag
válasz
A remény hal meg utoljára....
Én bízok az új kártyákban... csak jó lesz az (most gondolom mondjátok, hogy a ''kis nív'')
DE ha olcsón adják és még 1024x 768 alatt viszi vmi ''kis'' szűrőt is akkor a hozzám hasonló juzereknek akik majd idővel cf en gondolkoznak jó vétel lesz... -
Drizzt
nagyúr
válasz
Armando_19 #658 üzenetére
Hát ha 10e-rel olcsóbb, akkor nyilván gyengébb is lesz 25%-kal, különben ennyivel nem adnák olcsóbban. Mondjuk fogalmam nincs mennyivel olcsóbb a 86gts-nél...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Ha ekkora lesz a difi akkor a 8600gt-hez kell viszonyítani. Igy viszont tényleg nem lesz ati középkat. Bár xtx még lehet.
-
rudeee
senior tag
válasz
Armando_19 #649 üzenetére
Ha tényleg ennyire ''olcsó'' lesz a kártya, akkor a teljesítménye sem lesz kiemelkedő.
Vagy pedig elírták az árát. -
rudeee
senior tag
válasz
Armando_19 #608 üzenetére
Az AMD-ATI és az NVidia valószínűleg egymással versenyez, hogy melyikük adja ki először az új kártyákat dupla GPU-val.
Mint a tesztek is alátámasztják siralmas eredménnyel zártak a dupla GPU-s kártyák, mert a legtöbb esetben nem működött a CrossFire és az SLI sem, az áruk viszont dupla, vagy ahhoz közeli.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz
Armando_19 #599 üzenetére
Ejnye, meghozzatok itt az ember kedvet
Jo, h most vettem 7950GT-t... Mondjuk valszeg nulla lesz a 2600xt gddr4el is dx10ben, ugyanugy mint 7950gt/1950pro, ugyhogy nem rossz otlet megvarni a kov generaciot, hatha az visszahozza a kozepkategoriat.
-
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #172 üzenetére
Nem zalman az csak valami utanzat, talan primecooler.
-
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #160 üzenetére
''basszus nincs hosszú i''
AltGr + J? -
Komplikato
veterán
válasz
Armando_19 #157 üzenetére
Ember még vagy két hétig NDA van a kártyára, honnan lenne igazi hír?
Még a Fudzilla is azt írta, hogy keményebb és legyetlenebb az ATI/AMD azokal akik megszegik, mint a KGB. -
rocket
nagyúr
válasz
Armando_19 #157 üzenetére
Milyen hirt szeretnel?
-
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #109 üzenetére
Semmi baj, mert én is nagykerből szerzem a cuccokat
-
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #106 üzenetére
Nekem nemtudnál esetleg onnan szerezni?
-
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #103 üzenetére
Mért honnan szerzed a cuccokat?
-
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #101 üzenetére
Azért nem ilyen vészes a helyzet mmég egy hónap és az zsír újj ati kártyád ott fopg csücsülni a gépedben ha sok a dellád
-
7600GT
senior tag
válasz
Armando_19 #98 üzenetére
Egyszerre jelenik meg de a nagy OEM kereslet ill a gyártási nehézségek miatt csak kb június környékén lesz kapható a hd2600-as sorozat ill a hd2900xl.
Persze elötte is lesznek kapható példányok de nagyszámban csak június környékén lesz elérhető.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest