- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
HellGreg #4453 üzenetére
ÜDV!
Igen fel tudod húzni vele,nálam jelen pillanatban 44 fokos, igaz le van szedve nekem a gép oldala és ma nincs kánikula.Szerintem 65-70 fokig biztos nem lesz semmi baja,de szvsz magától lekapcsol, ha esetleg olyan mértékben túlmelegedne.Én 860/880-ra tudtam felhúzni,a cccben a gpu 865-nél lefagyott folyton ,ezért kéz beállítással vittem fel a memóriát egész 880-ra.Próbálj meg először egy 800/800-at, majd 850/800 majd 850/850 közben pedig futtas pár kör 3dmarkot lépcsőnként,hogy stabil e.Majd innentől kezdve 5-mhzes lépésenként szépen emeld őket ameddig bírja.Ha valahol nem bírja akkor 1 lépcsőt vissza és onnan megint felfelé 5 mhzenként. -
horvathkrisz
addikt
válasz
HellGreg #4417 üzenetére
''Kaptunk a kártya mellé még egy kis füzetet is, mellyel majd ingyen letölthetjük a Half Life 2 Black Box csomagot, ez a HL2:Episode Two, Team Fortress 2 és a Portal című játékokat tartalmazza.'' ->[link] A Full verziós XT-hez ilyet adnak.
és remélem hamarosan ugyanolyan videokártyánk is lesz!egyébként iszonyat jó ez a hangkártya, le vagyok tőle teljesen nyűgözve és még nem is hallottam hogy EAX 5.0-ben mit tud! (Boshock pl. ilyen) Majd ha meglesz a vidkari is, kipróbálom.
-
Olasza
aktív tag
válasz
HellGreg #3770 üzenetére
Emberek ezt nem hiszitek el: a bioshock futás alatt letörölte magát!!! Csoda lett volna, ha nem fagy le.
A teszt régi, egy a kártyát nem támogató driverrel. A teszthez képest ezek a kártyák kb 20-25%-kal jobban teljesítenek a mostani driverrel. A HD támogatás szintén ennek tudható be, tudtommal nincs vele gond XP alatt sem, max a 2400-nál kell egy kis regedit.
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Jelszókezelők
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest