- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Aktív témák
-
blackthorn
csendes tag
válasz
radírfej #4537 üzenetére
Köszi a választ!
Megnéztük a konfigomat egy Philips LCD monitorral. DVI-VGA adapterrel a szokásos elmosott képet produkálta, de DVI-DVI átvitellel jó lett a kép. Szerintetek ez lehet kártya probléma? Érdemes garival próbálkozni, vagy inkább gyűjtögessek DVI-os LCD monitorra? Csak addig nézegethetek elmosódott képet -
c41r0^
őstag
válasz
radírfej #4539 üzenetére
inkább a memóriavezérlő mehetett tönkre, a mag sült meg
de tényleg mindegy, viszont ez egy baljós árny:
minden XpertVision HD2600 XT Sonic tulaj vigyázzon a gyári ventivel! nem tudom, hogy kontakthiba okozta-e a nem pörgést
a másik dilemma, hogy milyen karit válasszak, ha gariba nem tudják cserélni... -
blackthorn
csendes tag
válasz
radírfej #4532 üzenetére
Megkérdezhetem milyen csatlakozást használsz a monitorhoz? DVI-t? Szerintem az én problémám megoldása egy DVI-os monitor beszerzése lesz. Ma vagy holnap próbáljuk a kártyát egy ilyen moncsival.
Közben látom konfigodban, hogy a monitorod tudja, akkor biztos azzal használod...
[Szerkesztve] -
válasz
radírfej #3219 üzenetére
Radírfej:
aha így már értem. megnézel nekem még két esetet?
- vsync off, soft shadows on
- vsync off, soft shadows off
Elég az avg fps.
D3D10
Szerintem a játékgyártók kezében van a kérdés - ha kellően visszafogottak lesznek, akkor a 2600XT-vel lehet majd játszani némi kompromisszummal. A 8600GT vszleg tényleg halott ügy.
Olasza
Oblivion DX9-es, nem tudom DX10-es változatról.
diegho
Ez az 575/725-ös órajelű kártya? Valamennyit nyersz a 2600XT-vel, de nem lesz drasztikus. 7k-t szerintem megér, de készülj fel, hogy az nVidia és az ATI kártyák szoftveres támogatottsága merőben más (nem jobb vagy rosszabb, csak nagyon más - engem sokkolt a dolog). -
válasz
radírfej #3175 üzenetére
#3175 radírfej
Hmmm, nekem is hasonlóak a számok, az avg ugyanennyi, a min. 9 (az akadás miatt, gondolom), a max. pedig 100 körül. Viszont a processzorom meg a RAM-om lényegesen kevesebb. Érdekes. Beállítások Nálad micsodák? Főlef a soft shadows, a volumetric lights és az AA érdekes.
#3176 Olasza
El sem hiszem, hogy valaki talált egy működő tuningprogramot
Én azért ránézek majd egy memóriatuningra, szerintem a 700->800 hozni fog 4-5%-ot. -
válasz
radírfej #2868 üzenetére
ez ugye függ a tesztelt játékoktól és az AA-tól:
- AA on esetében x:0 az 1950Pro javára.
- AA off és régebbi játékok esetében is többnyire az 1950Pro nyer
- AA off és újabb játékok esetén már inkább a 2600XT felé billen a mérleg, még függő a játszma
- A DX10-et most hagyjuk
Ja, és azért az 1950Pro nem veri a 7950GT-t -
válasz
radírfej #2857 üzenetére
Nekem volt egy 9550em, amit picit tuningoltam 250@450re. Ezen volt egy c-s verzió ( 1 heat-pipe ) op-es venti sz*rt sem ért... ( kb kimutatott nekem 1fok különbséget... )
Aztán lett egy 9800se-m (+4pipe bekapcs) órajel 378@418 (nem bírt többet) a D verzióval ( 2 heat-pipe ) itt egy fok különbséget sem írt ki nekem a program...
Mind a 2 alkalommal 12V ment a drága.
Nagyon fontos hogy szerintem rohadt hangos, még 5v is...
Pozitívum benne hogy qrva jól néz ki és az a kicsi elosztó, amit a fórumtársak fentebb emélítettek nagyon hasznos, most is használom... de azt külön is meg lehet venni ~800 forintért...
Senkinek nem tudom ajánlani, ha csak valaki nem a dizájnra megye, mert mondom, az nagyon jól néz ki!
De önmagában a hűtő passívba nagyon korrekt!
-
marcias
őstag
válasz
radírfej #2852 üzenetére
Hm.. szimpatikus ez a hűtő, gyanítom, hogy ez lesz.. Még egy kérdésem lenne: ez a 80-as venti mennyire hangos? Mert én meg vagyok győződve róla, hogy a házamban full passzívan sem melegedne túl, szóval ha lehet, kerülném az op1-et (jól szellőzik). Esetleg próbáltad már így?
-
Olasza
aktív tag
válasz
radírfej #2679 üzenetére
Áktualitását azért nem veszti, csak nem akarnak lemaradni. Egy tisztességes oldal pedig visszatér egy-egy kártyához, és idővel megismétli a tesztet, mintahogy találtam tegnap egy 1 hónapos 1950pro tesztet. A gyártók pedig nem hiszem, hogy le lennének maradva, hisz a tesztek zöme akkor készül el, amikor a kártyák még meg sem jelentek, vagy max. 1-2 naposak (nem lehet még kapni), és akkor is referenciakártyákkal készülnek. ''aki lemarad, az kimarad'' van az értelmes tesztek helyett. Viszont azt is figyelembe kell venni, hogyha kesered a tesztet, és 2 hét után sem találod, hanyagolmi fogod az oldalt, az pedig nekik nem jó. Így maradni fog ez a felállás még jó sokáig.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
radírfej #2388 üzenetére
9800Pro kizárt, hogy 75W-nál többet egyen. Az AGP csatlakozóból 45W-ot tud felvenni és van rajta egy tápcsatlakozó, ergo nem lehet 75-80W-os fogyasztása, annyit nem tud felvenni a tápból. De valóban a HD 2600XT kevesebbet eszik, mint egy 9800Pro. Amúgy hogy a fenébe jött ide a 9800Pro?
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Goddess of Victory: Nikke
- Linux kezdőknek
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest