- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
horvathkrisz #4694 üzenetére
:]]
Kár, hogy ugyanezt tette a GPU állításnál a kizárólag erre a célre specializálódott Clock Tool.. ennyi tapasztalat elég is volt belőle! :] Esetemben több gépen (XP, 2003) jelenleg is fut az ATI Tray Tools 1.3.6.1042. Beta-val tényleg nem érdemes foglalkozni. Az is fontos, hogy a driver telepítése után kerüljön fel a gépre. Így használva a stable verziók tényleg stabilak.
[Szerkesztve] -
LonGleY
veterán
Eddig a HIS HD 2600XT iSilenceIII 256MB GDDR3 karinál tartok, remélem tudnak is hozni.
-
LonGleY
veterán
Enabling Audio over HDMI in Windows Vista [link]
-
LonGleY
veterán
Más. Ahogy olvasgattalak titeket, láttam, hogy sokan ajánljátok az AMD GPU Clock Tool-t. Gondoltam meglesem, hogy mit is tud. Egy már kipróbált frekire raktam a GPU-t, majd a kép azon nyomban darabjaira esett (X1650 Pro).
Maradok a jól bevált ATI Tray Tools-nál, mely az automata tesztelős overclockingon túl különféle profilokkal operál, refresh rate-et vagy élsimítást fixál, és minden mást eszközöl, mely szem-száj ingere. A CCC helyett kötelező. Csodálom, hogy nem ez az alap számotokra, hanem egy ilyen bénaszutyok Clock Tool. (márboccs) -
LonGleY
veterán
És egy bónuszkérdés: milyen AMD proci hajtaná ki megfelelően a 2600 XT-t?
Jelenleg egy 3500+ dolgozik 800 MHz-es memóriák mellett AM2 alapon. -
LonGleY
veterán
Ma szeretnék venni egy 2600 XT karit, de még nem döntöttem el, hogy a versenyben maradt HIS, Sapphire és MSI márkák melyik tagját válasszam. Kérdéseimre nem találtam meg a megfelelő teszteket.
- A VGA memória mérete mennyire számít 256 MB fölött? Megéri-e (költségeit) hosszabb távon az 512?
- DDR3 és DDR4 eredményei között nem láttam túl nagy különbséget (sok játékban alig 2-3 FPS).. Mennyire számíthat az a plusz MHz? Mondjuk DDr4 esetében nem sok választásom lenne 512 megás kivitelben.. melyik lényegesebb?
- Milyen hangosak a Sapphire IceQ hűtői? Legszívesebben egy Zalman passzívost vennék, amit ha kell, megtámogatok egy jó házhűtővel, így ugyebár cserélhető lenne a venti és ez számomra fontos tényező.. kivéve akkor, ha tényleg nagyon jó minőségű a gyári zizegő. CPU hűtőknél is azt bírom, amelyik befogadja a 8 centis standard házhűtőt. Ilyen az AMD hőcsöves bordája is, amiből sikerült kifognom egy darabot - azóta GlacialTech rotálókkal megy.
Bármely helyes választás felé pofozó hozzászólást szívesen olvasok, hiszen sürgős a dolog. Ma adom el a régit..
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest